You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.094
- Πόντοι
- 5.595
+1000χαχαχα δηλαδή ο ΝεοΣμύρνης δεν είναι γνωστός...
παιδί μου η Νανσυ ψωλο-κρύβεται... γιατι πάμε μερικοί κι αντί να θέλουμε να περάσουμε με τα μπαζα της την πέφτουμε γιατι είναι πιο καυλιαρα απο τις κοπέλες... αλλα το παιζει δύσκολη...
εγω πιστεύω οτι μόνο στους άγνωστους ανοίγουν μπας και ψαρεψουν κάνα ξέμπαρκο θύμα...
Eτσι ακριβως ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο συναγωνιστης...
Και στην Θησεως τα ιδια εκανε..
-Νανσουλα μην φοβασαι... δεν δαγκωνουμε
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ρε συ jorge,εγω θυμαμαι παντως οταν η νανσυ δουλευε στην φραντζη,δεν ειχε πολυ πελατολογιο...τωρα πως ξαφνικα ολοι της την πεφτουν δεν ξερω.....χαχαχα δηλαδή ο ΝεοΣμύρνης δεν είναι γνωστός...
παιδί μου η Νανσυ ψωλο-κρύβεται... γιατι πάμε μερικοί κι αντί να θέλουμε να περάσουμε με τα μπαζα της την πέφτουμε γιατι είναι πιο καυλιαρα απο τις κοπέλες... αλλα το παιζει δύσκολη...
εγω πιστεύω οτι μόνο στους άγνωστους ανοίγουν μπας και ψαρεψουν κάνα ξέμπαρκο θύμα...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ε πως δεν είχε... ειχε...
το προβλημα ειναι οτι παραμενει σεξυ...
και οτι τα κοριτσια που δουλευαν μαζι της προς στο τελος του Σ29 και στην Θησεως δεν βλεποντουσαν...
πως να μην της την πεσεις...
και οτι τα κοριτσια που δουλευαν μαζι της προς στο τελος του Σ29 και στην Θησεως δεν βλεποντουσαν...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...οντως,στους τυφλους επικρατει ο μονοφθαλμος....στην φραντζη ομως....ε πως δεν είχε... ειχε...
ε πως δεν είχε... ειχε...
Συμφωνώ απόλυτα με τον Χόρχε.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
καλα βρε... γκαντέμης είσαι? ή προφήτης... και χθές τα ίδια είχανε...Από ότι πήρε το αυτί μου (ας είναι καλά ένας γνωστός που έχει μαγαζί άσχετο παραδίπλα) μετά από το πέσιμο των που είχε σαν αποτελεσμα να μεινει ο οίκος κλειστός για μια βδομάδα
Αλλαγή σερίφισσας εδώ. Πάει η Κατερίνα με τα μεγάλα βυζιά εκ Πολωνίας. Στην πόρτα μία Πάολα εμφανισιακά 6/10 ξανθειά με καλούτσικο σώμα. Σοφία πολύ μέτρια εμφανισιακά, Ελένη χοντρή με σκυλέ φάτσα και μια Ναταλί η μόνη που άξιζε. Μελαχροινό πιπινιειδές με ωραίο σωματάκι.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.848
- Πόντοι
- 41.447
Αλλαγή σερίφισσας εδώ. Πάει η Κατερίνα με τα μεγάλα βυζιά εκ Πολωνίας. Στην πόρτα μία Πάολα εμφανισιακά 6/10 ξανθειά με καλούτσικο σώμα. Σοφία πολύ μέτρια εμφανισιακά, Ελένη χοντρή με σκυλέ φάτσα και μια Ναταλί η μόνη που άξιζε. Μελαχροινό πιπινιειδές με ωραίο σωματάκι.
ευχαριστουμε για την ενημερωση γιατι ειχα αρχισει να πιστευω πως το μαγαζι εχει κλεισει
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.848
- Πόντοι
- 41.447
..και μου ειχε πει η πολωνεζα οτι 8α διωξει τις σαβρες που ειχε.. και θα φερει νεες κοπελες...
Τελικα εφυγε αυτη...!!!
τι να διωξει....η ΑΡΧΙσαυρα!!!!
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.094
- Πόντοι
- 5.595
Και πηγα να το γραψω εγω..οτι εφυγε η μεγα-σαυρα...
τι να διωξει....η ΑΡΧΙσαυρα!!!!
αλλα το εσβησα...
Κριμα η κοπελα...
Αμα σε ηξερε..ηταν ευγενικη....
αν δεν.... ε..εκει ειχες προβλημα μεγαλο!!!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.935
- Πόντοι
- 6.515
μια ναταλι μ' αυτα τα χαρακτηριστικα ηταν πατησιων 286 Πρεπει να διελευκανουμε το θεμα
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
να το διελευκάνουμε γιατί εγώ δεν πάω στο Πατησίων 286. Δεν πάω τη χοντρή σερίφισσα.
δεν είναι η ίδια. είναι μελαχρινάκι κι αυτό, πιπίνι από Βουλγαρία, αλλά όχι αυτή του 286. Ενδέχεται να είναι η Τάνια από Θησέως 81 γιατί της μοιάζει.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
..η τανια ειναι η παλια σεριφφισα της φραντζη?...δεν είναι η ίδια. είναι μελαχρινάκι κι αυτό, πιπίνι από Βουλγαρία, αλλά όχι αυτή του 286. Ενδέχεται να είναι η Τάνια από Θησέως 81 γιατί της μοιάζει.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
..η τανια ειναι η παλια σεριφφισα της φραντζη?...
άμα η σερίφισσα ήταν πιπινάκι μελαχρινό από τη Βουλγαρία
agoraios2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Εχω χτυπήσει κουδούνι κεντρικης εισόδου αλλά δε μου άνοιξαν. Τί γίνεται; Πώς μπαίνουμε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 1K