Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φερών 19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
στων ...φερων τον ολομαυρο δρομο,
περπατωντας ο λαβερ με τρομο
κινεζακι,πηγαινε να γαμισει
μα δεν εγινε αλισβερισι :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
στων ...φερων τον ολομαυρο δρομο,
περπατωντας ο λαβερ με τρομο
κινεζακι,πηγαινε να γαμισει
μα δεν εγινε αλισβερισι :2funny:

χαχαχαχα
πήγα πάλι χτες, μια από τα ίδια...
νομίζω ότι έχω φάει πόρτα από το συγκεκριμένο.
και να πεις ότι έχω μπατσόφατσα...

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Ποιά Νινί είναι τώρα αυτή; Η Νίνα από Μάρνη 28; Η Λιλί από Μάρνη 28 με το απαίσιο στήθος; Η Νίνα, η κοντούλα φιλιπινέζα από Πατησίων 160;

Δεν έχω πάει Μάρνης και Πατησιων 160 και έτσι δεν ξέρω αν είναι η ίδια ή άλλη.Αυτή πάντως δεν είναι ασχημη,συμπαθής θα έλεγα...μαλλιά έως τους ωμους,καστανή,κανονικο σώμα,μικρό στήθος.Σωματοδομή περίπου όπως την Αλίνα απο Στουρνάρα 29,πιο κοντή.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Πήγα κι εγώ να φάω το κινεζάκι και έμεινα με τον πούλο στο χέρι. Η πλάκα είναι ότι ακούγονταν από μέσα τακούνια και βήματα, αλλά την πόρτα δεν την άνοιξαν
πλακα πλακα πρεπει να το εχουν συνηθειο, αλλες φορες ανοιγουν και άλλες οχι :tickedoff:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Αληθεύει ότι έχει έρθει  η Μάγια με μεταγραφή...(από Στουρνάρη 63)???

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Είναι ανοιχτό αύριο την Κυριακή το απόγευμα?

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Πέρασμα από το κατάστημα και όντως στην πόρτα η Μάγια (φρεσκαρισμένη και ανανεωμένη).
Από κορίτσια τα ίδια. Η Αννα (μελαχρινή) , η Κατερίνα (ξανθιά) και η άλλη Αννα (πριν έκανε πόρτα) εμφανίστηκε ως Ελένη. Την είχα πάρει όταν ήταν στη Μάρνης. Πως έχει γίνει έτσι. Φορούσε μια κοντή μπλούζα και μέτρησα 4 δίπλες στην κοιλιά της. Εφυγα άπρακτος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.037
Πόντοι
46.232
Πέρασμα από το κατάστημα και όντως στην πόρτα η Μάγια (φρεσκαρισμένη και ανανεωμένη).
Από κορίτσια τα ίδια. Η Αννα (μελαχρινή) , η Κατερίνα (ξανθιά) και η άλλη Αννα (πριν έκανε πόρτα) εμφανίστηκε ως Ελένη. Την είχα πάρει όταν ήταν στη Μάρνης. Πως έχει γίνει έτσι. Φορούσε μια κοντή μπλούζα και μέτρησα 4 δίπλες στην κοιλιά της. Εφυγα άπρακτος.
οι γνωστες δηλαδη.....η ζοζεφινα που ανεφερε συναγωνηστης δεν δουλευε??????

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  και η άλλη Αννα (πριν έκανε πόρτα) εμφανίστηκε ως Ελένη. Την είχα πάρει όταν ήταν στη Μάρνης. Πως έχει γίνει έτσι. Φορούσε μια κοντή μπλούζα και μέτρησα 4 δίπλες στην κοιλιά της.
    εχει  αδυνατισει τωρα. 

fetisher

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Τεταρτη 14-12, ετυχε να βρισκομαι σε δουλεια τριγυρω και ειπα να παω να επισκεφτω το συγκεκριμενο μαγαζι...
... και βρισκομαι προ μεγαλης εκπληξεως μιας και μου ανοιξε πορτα η Μαγια, ναι η γνωστη μας Μαγια απ'το καιτοσπιτο της Σ63.
Απο τη συγκινηση μου που την ξαναειδα μετα απο πολλους μηνες, ξεχαστηκα με τη συζητηση και τις περιπετειες της και δεν περασα μεσα, αλλα ουτε και ρωτησα για τιμες. Ειχε ομως πολλα μωρα, 2 μελαψα απο Αγιο Δομηνικο! το ενα δουλευε κι αυτο στο καιτοσπιτο παλια, μια Αλβανιδα επ'ονοματι Κατερινα, μια Βουλγαρα σαν βουνο με μπολικη κυταρριτιδα, την Αννα κλασσικα το καυλοραπανο, την Βικυ μια ξανθια μετριου τυπου και την Χριστινα. Οι χωροι πολυ καθαροι με τα jakuzi τους τα δωματια, φιλικοτατες οι νεες προς εμε κοπελλες, διαχυτικοτατες οι παλιες, νομιζα πως βιωνα ομορφες παλιες καλες μερες σε αλλα του ειδους ιδρυματα. Πιστευω πως απο βδομαδα θα το ξαναεπισκεφτω και θα σας μεταφερω πλεον και τα του δωματιου!

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τεταρτη 14-12, ετυχε να βρισκομαι σε δουλεια τριγυρω και ειπα να παω να επισκεφτω το συγκεκριμενο μαγαζι...
... και βρισκομαι προ μεγαλης εκπληξεως μιας και μου ανοιξε πορτα η Μαγια, ναι η γνωστη μας Μαγια απ'το καιτοσπιτο της Σ63.
Απο τη συγκινηση μου που την ξαναειδα μετα απο πολλους μηνες, ξεχαστηκα με τη συζητηση και τις περιπετειες της και δεν περασα μεσα, αλλα ουτε και ρωτησα για τιμες. Ειχε ομως πολλα μωρα, 2 μελαψα απο Αγιο Δομηνικο! το ενα δουλευε κι αυτο στο καιτοσπιτο παλια, μια Αλβανιδα επ'ονοματι Κατερινα, μια Βουλγαρα σαν βουνο με μπολικη κυταρριτιδα, την Αννα κλασσικα το καυλοραπανο, την Βικυ μια ξανθια μετριου τυπου και την Χριστινα. Οι χωροι πολυ καθαροι με τα jakuzi τους τα δωματια, φιλικοτατες οι νεες προς εμε κοπελλες, διαχυτικοτατες οι παλιες, νομιζα πως βιωνα ομορφες παλιες καλες μερες σε αλλα του ειδους ιδρυματα. Πιστευω πως απο βδομαδα θα το ξαναεπισκεφτω και θα σας μεταφερω πλεον και τα του δωματιου!
φαντασου δουλεια που εχουν...αμαν να περασεις ειναι.... :grin: :grin: :grin:

saikgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οι γνωστες δηλαδη.....η ζοζεφινα που ανεφερε συναγωνηστης δεν δουλευε??????
Πρέπει να έχω κάνει λάθος στο όνομα όχι Josephine μάλλον Jessica κάτι τέτοιο από τον Άγιο Δομήνικο αλλά έτσι όπως τα αλλάζουνε μπερδεύεις τα μπούτια σου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.037
Πόντοι
46.232
Πρέπει να έχω κάνει λάθος στο όνομα όχι Josephine μάλλον Jessica κάτι τέτοιο από τον Άγιο Δομήνικο αλλά έτσι όπως τα αλλάζουνε μπερδεύεις τα μπούτια σου
αν ειναι η τζεσικα απο τον αγιο δομινηκο πριν δουλευε στο μαρνης.....

fetisher

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
οπως σας ειχα πει, ξαναπερασα απο το συγκεκριμενο ιδρυμα για καταθεση χτες Δευτερα. Ηταν ολες που ειχα συναντησει και την πρωτη φορα εκτος απο τις 2 μελαψες. (Ναι, η γνωστη Τζενιφερ ηταν η μια). Διαλεξα την Αννα μετα και απο προτροπη της Μαγιας η οποια, αν και δε μου εκανε κουκου οταν την πρωτοειδα, μεσα μου πεταξα τα λαμπιονια εξω! Πολυ σφιχτο και τρυφερο σωματακι με μικρο σχετικα βυζι, στητο, πεντακαθαρη στο μουνακι της στα ποδαρακια της, ολα ετοιμα, με περιμεναν για γλειψιμο, φιλικη, νομιζα οτι ειχα στα χερια μου καμμια μου γκομενα. Τοσο οικεια ενιωσα μαζι της! Ισως το μονο της αρνητικο, που δεν με αφησε να πειραξω την πισω τρυπουλα της, ουτε δαχτυλο δεν αφησε και βεβαια δεν ηθελε να χυσω στο στομα της. Καταπληκτικος πεοθηλασμος, τα ειδα ολα μαζι της. Σε γενικες και ειδικες γραμμες ηταν καταπληκτικη με ολικη συμμετοχη στο κρεβατι που θα την ξανατιμησω! Το δωρακι της 60 ευρω

rooney77

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πολυ καλα βλεπω τα πραγματα και λεω να περασω μια βολτιτσα !!!

Gio6969

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χρονια πολλα κ καλα παιδες. Ξερουμε αν σημερα δουλευει το συγκεκριμενο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom