black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Η κινεζούλα Λιλή έχει επιστρέψει στο πόστο της μετά από καλοκαιρινή μασαζοεργασία στο Λαγανά Ζακύνθου.
Πρόσφατο πέρασμα από Φερων 19 οπου ειδα το εξης πρωτοφανες!!
Η τσατσα η αντιπαθητικιά πολωνεζα, με προειδοποιησε ότι τα κοριτσια δε θα μου πουν το ονομα τους στην παρελαση!!!!
και τι θα μου πουν της λέω?? τα κάλαντα?? Περιμενε και θα δεις μου λεει....
Αρχισε η παρέλαση, και αντι για ονομα λεγανε μια μαρκα αυτοκινητου!!!!!
γεια σου, είμαι η Φεραρι !!!!!!
Η πολωνεζα καμαρωνε ότι ειναι δικη της εμπνευση αυτη η μαλακια για να μην γραφουμε στο ιντερνετ τι καναμε με ποια !!!!!!!!!
μιλαμε για διάνοια !!!!!!!!!!!!!!
τελικά πηρα το κοντό κινεζάκι με το φουντωτό μαλλί (μάρκας Audi )
πολυ καλο μασαζακι και τρομερη ευελιξια και ευλυγισια, χωνοντανε και εγλυφε παντου!!!
Καλά ητανε για 60 ευρω
τελικά πηρα το κοντό κινεζάκι με το φουντωτό μαλλί (μάρκας Audi )
Σε Vespaκι είχε τίποτα συναγωνιστή? (Που είναι πιό μανιτζέβελο....)
Πρόσφατο πέρασμα από Φερων 19 οπου ειδα το εξης πρωτοφανες!!
Η τσατσα η αντιπαθητικιά πολωνεζα, με προειδοποιησε ότι τα κοριτσια δε θα μου πουν το ονομα τους στην παρελαση!!!!
και τι θα μου πουν της λέω?? τα κάλαντα?? Περιμενε και θα δεις μου λεει....
Αρχισε η παρέλαση, και αντι για ονομα λεγανε μια μαρκα αυτοκινητου!!!!!
γεια σου, είμαι η Φεραρι !!!!!!
Η πολωνεζα καμαρωνε ότι ειναι δικη της εμπνευση αυτη η μαλακια για να μην γραφουμε στο ιντερνετ τι καναμε με ποια !!!!!!!!!
μιλαμε για διάνοια !!!!!!!!!!!!!!
Πράγματι μερικές δήλωναν πιο mainstream μάρκες, τύπου Φορντ και Τογιότα... αλλά όχι και Λάντα !!!!
..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜASERATI...
ρε υποσεφ, δεν το έπιασες το νόημα!!! Την υψηλου επιπέδου πολυπλοκότητας κωδικοποίηση της τετραπέρατης (σε φυσικές διαστάσεις) πολωνέζας τσατσας!!!Καλα,αμα δηλωσε audi η κινεζα,ειμαι περιεργος τι δηλωσε εκεινη η ξανθια αδυνατη κοντουλα
το'πιασα ρε....αλλα ηθελα να επικεντρωθω αλλουρε υποσεφ, δεν το έπιασες το νόημα!!! Την υψηλου επιπέδου πολυπλοκότητας κωδικοποίηση της τετραπέρατης (σε φυσικές διαστάσεις) πολωνέζας τσατσας!!!
Κάθε φορά και σε διαφορετικό πελάτη, δηλώνουν άλλη μάρκα για να μας μπερδέψουνε και να μη μπορούμε να συννενοούμαστε στο φόρουμ και να μη μπορουμε να βαζουμε κριτικες
Θα γινει το μασατζιδικο της βαβελ....και αμα μπουνε και αλλοι οροι(σερβις,μπουζι,εξατμηση,εξαερωση)για τις υπηρεσιες,μονο με manual θα συνεννοουμαστεΣτο τέλος θα μπερδευτούνε μόνες τους
Τι μαλακια ειναι αυτο παλι..? με τις μαρκες..
Δεν το βρισκω καθολου αστειο.. ουτε κ χρησιμο βεβαια...
Τα κανουν αυτα για να μας μπερδευουν.. και 'σεις γελατε ορε παλικαρια...??!!!
ρε υποσεφ, δεν το έπιασες το νόημα!!! Την υψηλου επιπέδου πολυπλοκότητας κωδικοποίηση της τετραπέρατης (σε φυσικές διαστάσεις) πολωνέζας τσατσας!!!
Κάθε φορά και σε διαφορετικό πελάτη, δηλώνουν άλλη μάρκα για να μας μπερδέψουνε και να μη μπορούμε να συννενοούμαστε στο φόρουμ και να μη μπορουμε να βαζουμε κριτικες
Στο τέλος θα μπερδευτούνε μόνες τους
+1εδώ θέλει ένα εμπάργκο για καμιά βδομάδα και να της πούμε από δω να λένε ονόματα να δεις τι θα γίνει, με ονοματεπώνυμο θα βγαίνουν και με την ταυτότητα στο χερι. το ΕΜΠΑΡΓΚΟ έχει μεγάλη δύναμη αλλά ο μαλάκας ο Ελληνας ποτέ δεν θα το καταλαβει