don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
ξερει κανεις τιποτα? εχει προφιλ στο φατσα.......
Γιατί ρε, τι έχει το προσωπό της?αν ναι,,,, κσανα ποσταρο... την εχω επησκευτη πολλές φορες στο παρελθον ειναι καβλιαρα με πολλη ωραιο κ μεγαλο σηληκονατο στηθος που νομιζης οτι ειναι φυσικό το εργαλειοτης ειναι 20+ και αρκετά σκληρό εχει κορμαρα και μεγαλη κολαρα ειναι πολλη καλη στη συμπεριφορά της σαυτο μπορεί να ευθύνομαι κεγω !!! Angel στο κρεβάτι περνη πρωτοβουλίες και δεν βιάζετε, μειονέκτημα θαλεγα μονο το πρόσωπο της λιγο... θυμαμαι ελεγε ήθελε να κανη πλαστική στη μύτη της
εεε ασπουμε οτι hotyanofernh,,, λιγο ,,,,,,
Με 20+ και περνει και προτοβουλιες μακρια!!!!αν ναι,,,, κσανα ποσταρο... την εχω επησκευτη πολλές φορες στο παρελθον ειναι καβλιαρα με πολλη ωραιο κ μεγαλο σηληκονατο στηθος που νομιζης οτι ειναι φυσικό το εργαλειοτης ειναι 20+ και αρκετά σκληρό εχει κορμαρα και μεγαλη κολαρα ειναι πολλη καλη στη συμπεριφορά της σαυτο μπορεί να ευθύνομαι κεγω !!! Angel στο κρεβάτι περνη πρωτοβουλίες και δεν βιάζετε, μειονέκτημα θαλεγα μονο το πρόσωπο της λιγο... θυμαμαι ελεγε ήθελε να κανη πλαστική στη μύτη της
Δημήτρη αν τον είχε 5+ και έπερνε πρωτοβουλίες , δεν θα σε ενοχλούσε να πάς να δοκιμάσεις?Με 20+ και περνει και προτοβουλιες μακρια!!!!
συμφωνώ με τον προλαλήσαντααν ναι,,,, κσανα ποσταρο... την εχω επησκευτη πολλές φορες στο παρελθον ειναι καβλιαρα με πολλη ωραιο κ μεγαλο σηληκονατο στηθος που νομιζης οτι ειναι φυσικό το εργαλειοτης ειναι 20+ και αρκετά σκληρό εχει κορμαρα και μεγαλη κολαρα ειναι πολλη καλη στη συμπεριφορά της σαυτο μπορεί να ευθύνομαι κεγω !!! Angel στο κρεβάτι περνη πρωτοβουλίες και δεν βιάζετε, μειονέκτημα θαλεγα μονο το πρόσωπο της λιγο... θυμαμαι ελεγε ήθελε να κανη πλαστική στη μύτη της
η Φενια ειναι αυτη;
αν ειναι την εχω παρει καπακι τηλ...
χορογραφος.. ανοιγματα..
αν ναι,,,, κσανα ποσταρο... την εχω επησκευτη πολλές φορες στο παρελθον ειναι καβλιαρα με πολλη ωραιο κ μεγαλο σηληκονατο στηθος που νομιζης οτι ειναι φυσικό το εργαλειοτης ειναι 20+ και αρκετά σκληρό εχει κορμαρα και μεγαλη κολαρα ειναι πολλη καλη στη συμπεριφορά της σαυτο μπορεί να ευθύνομαι κεγω !!! Angel στο κρεβάτι περνη πρωτοβουλίες και δεν βιάζετε, μειονέκτημα θαλεγα μονο το πρόσωπο της λιγο... θυμαμαι ελεγε ήθελε να κανη πλαστική στη μύτη της
Δημήτρη αν τον είχε 5+ και έπερνε πρωτοβουλίες , δεν θα σε ενοχλούσε να πάς να δοκιμάσεις?