Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.826
- Πόντοι
- 3.886
Να φανταστώ φωτιά η τύπισσαεγω πριν μια βδομαδα 10 μερες !!!!!
Να φανταστώ φωτιά η τύπισσαεγω πριν μια βδομαδα 10 μερες !!!!!
Δλδ βγήκε και μετά στην ίδια στάση σε ξανά γάμησε;;;Πηγα πριν κατι μερες, σωματαρα, ωραια φιλια, καβλιαρα, στα του αγωνα... μαλλον ηταν κουρασμενη απο προηγουμενα ραντεβου... την ειδα 9 η ωρα το βραδυ, το εργαλειο ηταν πεσμενο, σιγα σιγα και με πολυ ωρα στοματικο σηκωθηκε, με εστησε στα 4 και αβαντι μαεστρο, μολις τον εβγαλε ηταν πολυ καλος διοτι πριν μπει δεν ειχε σηκωθει πολυ, γυρω στα 18-19cm και αρκετα χοντρο, 21 δεν νομιζω να ηταν που ελεγε. Ζητησα και αλλη σταση αλλα εφαγα ακυρο διοτι προφασιστηκε οτι θα χασει την στυση, 10λεπτο ξεσκισμα, δεν τελειωσε, μπορουσε και περισσοτερο να με πηδαγε αλλα δεν εδειξε τετοια προθεση, τιμη πολυ καλη 70, ηθελα παραπανω άλλα παιδια οτι πληρωνεις παιρνεις, δεν εδωσα 100 ή 150. Δεν ξετρελαθηκα αλλα ουτε και εμεινα απογοητευμενος. Απο πρόσωπο καβλιαρα οχι ομορφη. Δεν ξερω αν θα ξαναπαω
Οχι, ξεκινησε και τελειωσε σε αυτη την σταση, της ζητησα ενω με γαμαγε να αλλαξουμε και μου ειπε "δεν αλλαζω σταση"Δλδ βγήκε και μετά στην ίδια στάση σε ξανά γάμησε;;;
Αν αυτό εννοείς γτ η αλλαγή στάσης θα της έριχνε το καυλι;;;
Το έχουν πει και άλλοι ότι δεν αλλάζει στάσηΟχι, ξεκινησε και τελειωσε σε αυτη την σταση, της ζητησα ενω με γαμαγε να αλλαξουμε και μου ειπε "δεν αλλαζω σταση"
μουτρο 70 εγω δεν θα πηγενα !!!Πηγα πριν κατι μερες, σωματαρα, ωραια φιλια, καβλιαρα, στα του αγωνα... μαλλον ηταν κουρασμενη απο προηγουμενα ραντεβου... την ειδα 9 η ωρα το βραδυ, το εργαλειο ηταν πεσμενο, σιγα σιγα και με πολυ ωρα στοματικο σηκωθηκε, με εστησε στα 4 και αβαντι μαεστρο, μολις τον εβγαλε ηταν πολυ καλος διοτι πριν μπει δεν ειχε σηκωθει πολυ, γυρω στα 18-19cm και αρκετα χοντρο, 21 δεν νομιζω να ηταν που ελεγε. Ζητησα και αλλη σταση αλλα εφαγα ακυρο διοτι προφασιστηκε οτι θα χασει την στυση, 10λεπτο ξεσκισμα, δεν τελειωσε, μπορουσε και περισσοτερο να με πηδαγε αλλα δεν εδειξε τετοια προθεση, τιμη πολυ καλη 70, ηθελα παραπανω άλλα παιδια οτι πληρωνεις παιρνεις, δεν εδωσα 100 ή 150. Δεν ξετρελαθηκα αλλα ουτε και εμεινα απογοητευμενος. Απο πρόσωπο καβλιαρα οχι ομορφη. Δεν ξερω αν θα ξαναπαω
Με τέτοιο καυλι και είναι παθητική;α;η φενια ειναι παθητικη οπως και πολες αλλες τ ενεργοπαθητικο τ βγενει μονο αν εισαι αρενοπος ..η αντρες τ αρσουν και αυτο δεν ειναι στανταρ !!!!
Εχει παει το απλο προγραμμα στα 70 η ηταν κατι εξτρα?Πηγα πριν κατι μερες, σωματαρα, ωραια φιλια, καβλιαρα, στα του αγωνα... μαλλον ηταν κουρασμενη απο προηγουμενα ραντεβου... την ειδα 9 η ωρα το βραδυ, το εργαλειο ηταν πεσμενο, σιγα σιγα και με πολυ ωρα στοματικο σηκωθηκε, με εστησε στα 4 και αβαντι μαεστρο, μολις τον εβγαλε ηταν πολυ καλος διοτι πριν μπει δεν ειχε σηκωθει πολυ, γυρω στα 18-19cm και αρκετα χοντρο, 21 δεν νομιζω να ηταν που ελεγε. Ζητησα και αλλη σταση αλλα εφαγα ακυρο διοτι προφασιστηκε οτι θα χασει την στυση, 10λεπτο ξεσκισμα, δεν τελειωσε, μπορουσε και περισσοτερο να με πηδαγε αλλα δεν εδειξε τετοια προθεση, τιμη πολυ καλη 70, ηθελα παραπανω άλλα παιδια οτι πληρωνεις παιρνεις, δεν εδωσα 100 ή 150. Δεν ξετρελαθηκα αλλα ουτε και εμεινα απογοητευμενος. Απο πρόσωπο καβλιαρα οχι ομορφη. Δεν ξερω αν θα ξαναπαω
Δεν μου μιλησε για προγραμματα, πεσαμε με τα μουτρα στο γαμησιΕχει παει το απλο προγραμμα στα 70 η ηταν κατι εξτρα?
70 ευρώ. Δεν μπήκα σε παζάρια. Ψώνισα, πέρασα σχετικά καλά και έφυγα. Πριν μήνα μερίπουΠήγε κάνεις πρόσφατα να μας πει τιμή;
Πόση ώρα έκατσες; Έχυσε;70 ευρώ. Δεν μπήκα σε παζάρια. Ψώνισα, πέρασα σχετικά καλά και έφυγα. Πριν μήνα μερίπου
Κανένα σαραντάλεπτο, με άνεση χρόνου. Εννοώ ότι δεν με πίεσε να φύγω ή να τελειώσουμε γρήγορα. Δεν έχυσε. Δεν το ζήτησα εξ' άλλου ούτε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Δεν ενθουσιάστηκα και δεν συμμερίζομαι τις ενθουσιώδεις κριτικές που έχω διαβάσει. Είναι, ωστοσο, αξιόλογη, πολύ ευχάριστη η ίδια ως προσωπικότητα και δεν τα κλαις τα λεφτά σου σε αμία περίπτωση. Από τις Ελληνίδες θεωρώ ότι είναι από τις καλές περιπτώσεις. Εξακολουθώ λάτρης των αλλοδαπών.Πόση ώρα έκατσες; Έχυσε;
ειχα παει παλια οταν ηταν στα 50 ευρω ,ειχε πολυ τρυφερη επιδερμιδα και την πριποιηθηκα καλα ,της αρεσε πολυ και κατσαμε πολυ ωρα πιασαμε ωρα ,μετα ηθελε και αγκαλιες ,της αρεσε που της φερθηκα πολυ τρυφερα απο οτι μου ειχε πει ,παρολιγον να παμε και σινεμα να δουμε μια ταινια που επαιζε ,αλλα δεν προλαβαιναμε ,πρεπει να ηταν το 2021, επειση εχω φαει και καποθιες φόλες , δεν ρισκαρω να ταξιδεψω 110 χλμ ,ειναι ρισκο ,ετσι δεν παω συχνα ,εχω γυρισει και προσφατα απο Πουκετ που εχει κατι μωρα, ladyboys, πιο ωραιες και απο γυναικες ,με 40 ευρω τριωρο στο δωματιο ,αντε μετα να συνηθισω εδωΚανένα σαραντάλεπτο, με άνεση χρόνου. Εννοώ ότι δεν με πίεσε να φύγω ή να τελειώσουμε γρήγορα. Δεν έχυσε. Δεν το ζήτησα εξ' άλλου ούτε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Δεν ενθουσιάστηκα και δεν συμμερίζομαι τις ενθουσιώδεις κριτικές που έχω διαβάσει. Είναι, ωστοσο, αξιόλογη, πολύ ευχάριστη η ίδια ως προσωπικότητα και δεν τα κλαις τα λεφτά σου σε αμία περίπτωση. Από τις Ελληνίδες θεωρώ ότι είναι από τις καλές περιπτώσεις. Εξακολουθώ λάτρης των αλλοδαπών.
40+ πιστεύω αλλά κρατιέται καλά ως πρώην χορεύτ-ρια/ήςποσο ειναι η φένια; από τις φωτογραφίες της φαινεται κάπως μεγάλη και πολυ αρρενωπή...