You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φεισμπουκ και ανεραστα λαικ και ποουκ!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 362
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Που το παράξενο ρε μαν;;; Και τώρα μεγάλα τα έχω![]()
τα μαύρα γράφουν πιο ωραία στην κάμερα όμως ε;
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
πως τον φτιαχνεις;;γ πες!σκατα, μαπα τον εκανα τον φρεντο
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
κατ' αρχας ενεργοποιω τη μηχανη νεσπρεσσο. απασφαλιζω, τοποθετω την καψουλα και ασφαλιζω.πως τον φτιαχνεις;;γ πες!
πιεζω το μπουτον.
απο κατω εχω το ατσαλινο το σεικερ και σταζει γουλια γουλια.
βαζω ζαχαρη και χτυπαω στη φραπεδιερα.
γεμιζω ενα ποτηρι με παγοκαι χυνω το μειγμα.
αυτο.
αλλα καποιες φορες βαζω παραπανω παγο και γινεται νεροζουμι
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γκρεμιστηκαν ολα....κατ' αρχας ενεργοποιω τη μηχανη νεσπρεσσο. απασφαλιζω, τοποθετω την καψουλα και ασφαλιζω.
πιεζω το μπουτον.
απο κατω εχω το ατσαλινο το σεικερ και σταζει γουλια γουλια.
βαζω ζαχαρη και χτυπαω στη φραπεδιερα.
γεμιζω ενα ποτηρι με παγοκαι χυνω το μειγμα.
αυτο.
αλλα καποιες φορες βαζω παραπανω παγο και γινεται νεροζουμι
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Η όλη κουβέντα ξεκίνησε από ένα διάλογο που κάναμε χθες με τον Boldemort ο οποίος διάλογος ξεκίνησε σαν αστείο αλλά ο τύπος είπε μια πολύ σοφή κουβέντα τελικά. Όποιοι λένε πολλά κάνουν αυτά που κράζουν. Το σκέφτηκα σήμερα και είδα ότι συμβαίνει πολύ συχνά και δεν ντρέπομαι να το πω ότι συμβαίνει και σε μένα. Ναι λοιπόν έχει τύχει να γράψω κι εγώ χαζοποστ στο φβ και να περιμένω ηλίθια σχόλια από χαζογκόμενες, να γράψω (λίγες φορες όμως) ανούσιες αμπελοφιλοσοφίες και να περιμένω like ή να ανεβάζω τραγούδια και να περιμένω πολλάαάάά like και αν δεν πάρω κανένα να θεωρώ ότι έχω κακό και ντεμοντέ γούστο.
Ποτέ όμως δεν είναι αργά για αλλαγές. Μόλις το συνειδητοποίησα αυτό έβαλα το φβ όχι σε δεύτερη αλλά σε δεκατηπέμπτη μοίρα. Ο λόγος τελικά που όλοι οι άνθρωποι κράζουν πράγματα που και οι ίδιοι κάνουν είναι ένας: να τα ακούν πρώτα οι ίδιοι μπας και τους γίνει μάθημα. ;)
Ποτέ όμως δεν είναι αργά για αλλαγές. Μόλις το συνειδητοποίησα αυτό έβαλα το φβ όχι σε δεύτερη αλλά σε δεκατηπέμπτη μοίρα. Ο λόγος τελικά που όλοι οι άνθρωποι κράζουν πράγματα που και οι ίδιοι κάνουν είναι ένας: να τα ακούν πρώτα οι ίδιοι μπας και τους γίνει μάθημα. ;)
Παιδιά όντως έχει ξεφύγει ο κόσμος με το fb.....εγώ κυνήγουσα μια γκόμενα υποτίθεται ''σοβαρή'' με σπουδές σοβαρές κτλ και τώρα έχει γίνει η χειρότερη ψωνάρα αφου ποστάρει όλη την ώρα φώτο για να δείξει ότι είναι όμορφη και να τονώσει τον εγωισμό της με τα λαικ...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
νοπ!!!εναν τροπο χωρις μηχανη περιμενα...ημουν σιγουρος οτι περιμενες αναλυση απο κανα μπαριστα που μετραει και τα χιλιοστα στο σουρωτηρι χαχαχαχα
ενα καφεδακι που μου αρεσει θελω να πινω, οχι να γινω επιστημονας
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η όλη κουβέντα ξεκίνησε από ένα διάλογο που κάναμε χθες με τον Boldemort ο οποίος διάλογος ξεκίνησε σαν αστείο αλλά ο τύπος είπε μια πολύ σοφή κουβέντα τελικά. Όποιοι λένε πολλά κάνουν αυτά που κράζουν.
Σωστός ο boldemort .....
Το σκέφτηκα σήμερα και είδα ότι συμβαίνει πολύ συχνά και δεν ντρέπομαι να το πω ότι συμβαίνει και σε μένα.
Με όλους μας συμβαίνει psix_fan ..... πολλοί φίλοι / φίλες έχουν διαπιστώσει το ίδιο πράγμα ..... το κατηγορούσαν και μετά κόλλησαν!
Ναι λοιπόν έχει τύχει να γράψω κι εγώ χαζοποστ στο φβ και να περιμένω ηλίθια σχόλια από χαζογκόμενες, να γράψω (λίγες φορες όμως) ανούσιες αμπελοφιλοσοφίες και να περιμένω like ή να ανεβάζω τραγούδια και να περιμένω πολλάαάάά like και αν δεν πάρω κανένα να θεωρώ ότι έχω κακό και ντεμοντέ γούστο.
Μια μόδα είναι σιγά , κάποια στιγμή το βαριέσαι .....
Αλλά μαλακία είναι να επηρέαζει τόσο πολύ τον κόσμο.
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Πάντως αυτό που λες το έχω παρατηρήσει και εγώ έχω πολλές φίλες που έχουν ανεβάσει άπειρες φωτό ..... στη συντριπτική πλειοψηφία οι γυναίκες το κάνουν αυτό.
Από τη φύση τους είναι φιλάρεσκες. ;) Αυτό δεν είναι κακό βέβαια.
Νομίζω όμως ότι καλλιεργεί πάρα πολύ το ναρκισισμό , των ωραιοπάθεια, τη ματαιοδοξία των χρηστών. Η κάνω λάθος;
Οι νέες γενειές ειδικά ανεβάζουν απίστευτες λεπτομέρειες!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Άλλοι το χρησιμοποιούν για επικοινωνία , άλλοι για χαβαλέ , άλλοι για επίδειξη κλπ κλπ ..... αν το καλοσκεφτείς ανθρώπινες είναι όλα αυτά .....
Όλα καλά λοιπόν αλλά σίγουρα με κάποιο μέτρο .....
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Όποιοι λένε πολλά κάνουν αυτά που κράζουν.
Eνδιαφερουσα αποψη αυτη πραγματι...
Μου φαινεται πολυ παραξενη, αλλα ισως και να ειναι μια πραγματικοτητα, καθως στην σημερινη εποχη δεν μπορεις να αποκλειεις τιποτα...
Τι συμβαινει ομως οταν οσα λεει κανεις, ειναι αληθινα και οι αλλοι πιστευουν οτι ειναι υποκρισιες ?
Υποκρισια γιατι ?
Για να πεισει καποιον οτι ισως ειναι καλος ?
Με αντικρισμα τι ? Μια γνωριμια ισως ? Μια αποδοχη απο καποιους αγνωστους ?
Για ποιον λογο περα απο την ανταλλαγη αποψεων και αναζητηση πληροφοριων, εκτος της επικοινωνιας και της επαφης υπαρχει αραγε το νετ ?
Δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν γιαυτο, δεδομενης της υπαρχουσας αντιλληψεως κατα του αγνωστου και ισως και της υπαρξης ασχημων εμπειριων απο τον καθεναν
Οποτε ως εναν βαθμο, δικαιολογω η προσπαθω να δικαιολογησω, την οποια σταση του καθενος, απεναντι μου.
Καθως κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα βρει, η τι να περιμενει απο εναν εντελλως αγνωστο.
Εγω ξεκαθαριζω την θεση μου...
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΞΩ Η ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ....
Λεγοντας οτι δεν προκειται να ξαναβρεθω με αλλα ατομα, απο εδω η με οποιουδηποτε αλλου συναφοειδες σαιτ ....
Ενω παρα πολυ δυσκολα θα βρεθω με ατομα οποιουδηποτε αλλου φορουμ εκτος αυτων
Κρατω οσες ομορφες στιγμες ετυχαν με ολους οσους γνωρισα και συνεχιζω μονος, με κυριο γνωμωνα τον χαβαλε, την πλακιτσα και την χαλαρωση ΜΟΥ και μονο..... ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ οσες επαφες και φιλιες εχω μεχρι εδω.
και οπου μπορω, καποια καλα λογια, συμβουλες, χωρις να περιμενω κατι οτιδηποτε, οπου κρινω οτι μπορουν να πιασουν τοπο....
Δεν κρυβω την απογοητευση μου αλλα δεν θα το βαλω και μαραζι, καθως κρινω πως δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν !!!!!
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τι λες ρε μήτσο![]()
That was very deep
Απο χθες οταν εγραφα για το αμαξι μου, καταλαβα το νοημα...Τα φορουμ υπαρχουν για να βγαζεις τα σωψυχα σου με μηδεν κοστος
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
That was very deep
Απο χθες οταν εγραφα για το αμαξι μου, καταλαβα το νοημα...Τα φορουμ υπαρχουν για να βγαζεις τα σωψυχα σου με μηδεν κοστος
κ με ασφαλεια γτ εξω παιζει να αρπαξεις κ τιποτα μαπες αν τους παραζαλισεις τα αρχιδια...γιαυτο εχουν γεμισει τα σοσιαλ νετγορκς κ τα φορουμ
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αληθειεςτι λες ρε μήτσο![]()
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
ρε λέτε να κάνω κι εγώ μια κατάθεση ψυχής εδώ μέσα![]()
![]()
Περιμενε πρωτα να γινει η συγχωνευση με Αλφα μπανκ
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ναι ρε συ ... ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡρε λέτε να κάνω κι εγώ μια κατάθεση ψυχής εδώ μέσα![]()
![]()
και θα βγει ταξιδι αναψυχης
![Crazy :crazy: :crazy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/crazy2.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
σωστοοοοοοοοοοοοοοος ... εεεεε συγνωμη ...Likes !!!!!Περιμενε πρωτα να γινει η συγχωνευση με Αλφα μπανκ
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
....Τι συμβαινει ομως οταν οσα λεει κανεις, ειναι αληθινα και οι αλλοι πιστευουν οτι ειναι υποκρισιες ?
Υποκρισια γιατι ?
Για να πεισει καποιον οτι ισως ειναι καλος ?
Με αντικρισμα τι ? Μια γνωριμια ισως ? Μια αποδοχη απο καποιους αγνωστους ?
Για ποιον λογο περα απο την ανταλλαγη αποψεων και αναζητηση πληροφοριων, εκτος της επικοινωνιας και της επαφης υπαρχει αραγε το νετ ?
Ναι εφτιαξα θυλικο κλωνο για να προκαλεσω κατι που απετυχε και δεν μου βγηκε οπως τουλαχιστον ηθελα εγω τοτε....
Ηθελα να δω και καποια πραγματα....
Καποια πραγματα μπλοφες αλλοτε βγαινουν αλλοτε δεν βγαινουν....
Στην συνεχεια αρνηθηκα καθε εμπλοκη μου καθως μπηκα απο νετ καφε με αυτον τον κλωνο...
μακρια απο το σπιτι μου καθως τοτε δεν ειχα νετ και ηθελα να περασω την ωρα μου.
Και λοιπον ?
Ποιος θιχτηκε η πειραχτηκε ?
Ποτε δεν πειραξα κανεναν και ποτε δεν εκανα κατι σε κανεναν....
Απλα μου γυρισε μπουμερανγκ και τι εγινε ?
Αυτο δεν με μειωνει ουτε στο ελαχιστο στα ματια οσων με γνωριζουν προσωπικα
Κι οταν λεω με γνωριζουν δεν εννοω να εχω βγει μια δυο φορες μαζι τους .....
γιατι μια δυο φορες δεν λενε τιποτα για κανεναν
Για τα υπολοιπα πολυ ελαχιστα με ενδιαφερει.........