Νέα

FC INTER - Eterno Amore - Όλοι οι Ιντερίστες εδώ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zbutsam Kavala
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλημέρα... εδώ γίνονται ελεύθερα συζητήσεις και όλοι μπορούν να πουν την γνώμη τους για την Ίντερ,ακόμα και οι αλλόθρησκοι (οι οποίοι παρακαλούνται να εκφράζονται λογικά και να μην βγάζουν κόμπλεξ,αλλιώς θα φάνε γερό κράξιμο και block.). Αυτάαα... Μας έβγαλε την πίστη χθες η ομαδάρα αλλά και μόνο για την παρουσία του 1ου ημιχρόνου που έδειξε όλο το μεγαλείο και τον δυναμισμό της (την Τότεναμ την πάτησε κυριολεκτικά σαν σκουλήκι),χαλάλι η αγωνία στο τέλος...Πάμε τώρα γερά με Σαμπντόρια...φόρτσα μωρή αρρώστειααα!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω ημουν συμβασιουχος φιλος της ιντερ!
για δυο ματσακια περσυ μεσα στον απριλη... :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εκτός συμβάσεως τί ομάδα είσαι τσάκαλε;;;  :rockon:
distefano.jpg

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά....πάμε μωρή αρρώστια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάγκες καλημέρα... εδώ γίνονται ελεύθερα συζητήσεις και όλοι μπορούν να πουν την γνώμη τους για την Ίντερ,ακόμα και οι αλλόθρησκοι (οι οποίοι παρακαλούνται να εκφράζονται λογικά και να μην βγάζουν κόμπλεξ,αλλιώς θα φάνε γερό κράξιμο και block.). Αυτάαα... Μας έβγαλε την πίστη χθες η ομαδάρα αλλά και μόνο για την παρουσία του 1ου ημιχρόνου που έδειξε όλο το μεγαλείο και τον δυναμισμό της (την Τότεναμ την πάτησε κυριολεκτικά σαν σκουλήκι),χαλάλι η αγωνία στο τέλος...Πάμε τώρα γερά με Σαμπντόρια...φόρτσα μωρή αρρώστειααα!!!
εγω μαζι σου τυπε :rockon:

OP
OP
Zbutsam Kavala

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες μη μασάτε ρε,εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Ράφα,δεν έχει βέβαια το ανυπέρβλητο προπονητικό μεγαλείο του Μουρίνιο,αλλά πιστεύω ότι μας προορίζει κι αυτός για μεγάλα πράγματα...η συνέχεια επί των γηπέδων.  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάγκες μη μασάτε ρε,εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Ράφα,δεν έχει βέβαια το ανυπέρβλητο προπονητικό μεγαλείο του Μουρίνιο,αλλά πιστεύω ότι μας προορίζει κι αυτός για μεγάλα πράγματα...η συνέχεια επί των γηπέδων.  :rockon:
ρε τυπε δεν βλεπω να κανει ο ραφα για την ιντερ

OP
OP
Zbutsam Kavala

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε τυπε δεν βλεπω να κανει ο ραφα για την ιντερ
Νταξ ρε τύπε,είπα,δεν είναι Μουρίνιο αλλά μη παίρνουν τα μυαλά μας πολύ αέρα επειδή ο Μουρίνιο μας πήρε τρεμπλ... πιστεύω πως θα δέσει με την ομάδα στο πέρασμα του χρόνου και θα ανεβάσουμε στροφές... νταμπλ φέτος και μιά καλή πορεία στο τσου-λου (μέχρι τους 4 κι αν πάμε τελικό ακόμη καλύτερα) είναι για μένα ικανοποιητικότατη πορεία.  :rockon:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Εγώ πιστεύω πως απο την επόμενη σαιζόν θα μπορούμε να μιλάμε για τον Μπενίτεθ....κακά τα ψέματα φέτος η ομάδα ακόμα τσουλάει με "συνταγή" Μουρίνιο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Νταξ ρε τύπε,είπα,δεν είναι Μουρίνιο αλλά μη παίρνουν τα μυαλά μας πολύ αέρα επειδή ο Μουρίνιο μας πήρε τρεμπλ... πιστεύω πως θα δέσει με την ομάδα στο πέρασμα του χρόνου και θα ανεβάσουμε στροφές... νταμπλ φέτος και μιά καλή πορεία στο τσου-λου (μέχρι τους 4 κι αν πάμε τελικό ακόμη καλύτερα) είναι για μένα ικανοποιητικότατη πορεία.  :rockon:

παιχτη γραφτο τουμπα σωστα τον τιτλο γιατι κατι μου κανει...

αμορε ετερνο ειναι.

OP
OP
Zbutsam Kavala

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πιστεύω πως απο την επόμενη σαιζόν θα μπορούμε να μιλάμε για τον Μπενίτεθ....κακά τα ψέματα φέτος η ομάδα ακόμα τσουλάει με "συνταγή" Μουρίνιο.
Σωστός αδερφέ! Πάμε γερά με Σαμπντόρια την Κυριακή. FORZA RAGAZZI!

OP
OP
Zbutsam Kavala

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιχτη γραφτο τουμπα σωστα τον τιτλο γιατι κατι μου κανει...

αμορε ετερνο ειναι.
Τσάκαλες εγώ σε μιά εικόνα πάντως έτσι το είχα δει... τεσπά για να το λες κάτι παρπάνω θα ξέρεις.Το αλλάζω άμα είναι.  :rockon:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Εντός ή εκτός παίζουμε;

OP
OP
Zbutsam Kavala

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εντός ή εκτός παίζουμε;
Εντός 20:45 ώρα Ιταλίας... εν συνεχεία έχουμε 2 εκτός,ένα στην Τζένοα κι ένα στην Αγγλία (Τότεναμ)... για τα 2 πρώτα δεν ανησυχώ καθόλου... τους κωλοάγγλους πρέπει να προσέξουμε λίγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom