artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
ρενα,85 κιλα και με ακοντιο ?
δεν μας τα λες καλα
[/quote
μαγκακο αμα δε μπαζωσεις δε χτιζεις... μαθε μπαλιτσα
ρενα,85 κιλα και με ακοντιο ?
δεν μας τα λες καλα
[/quote
μαγκακο αμα δε μπαζωσεις δε χτιζεις... μαθε μπαλιτσα
Μετά το γαμήσι, μήπως έτσουζες??
Ετσουζε...ετσουζε....
Λίγο μαλακία το θέμα η μου φαίνεται ;
ο λιλας δεν ειναι πουστης
Πουστης ειναι αυτος που χεζει ορθιος χωρις να το παιρνει χαμπαριπουστης ειναι ..... ζηταω ορισμο λεμε ρε παπαρα!
Πουστης ειναι αυτος που χεζει ορθιος χωρις να το παιρνει χαμπαρι
Καταλαβες τωρα ?
Εσυ λεφτας που τα τρωει στα μπουζουκια κι εγω απλος εργατης που ξυπναει για δουλειαρε μητσο παει εξι ρε μαν! κ ελεγα οτι ειμαι ο μονος που γυρναει χαραματα απο μπουζουκια ρε..καταλαβα
Εσυ λεφτας που τα τρωει στα μπουζουκια κι εγω απλος εργατης που ξυπναει για δουλεια
ολοι ετσι ειμαστε μαν..... αλλοι αλατια κι αλλοι πιτουραΧωρις παρεξηγηση, να σαι καλα που βρηκες δουλιτσα καταλαλοκαιρο... και δεν ειμα λεφτας απο σπιτι, αμα με τιναξεις θα πεσουν αλατια Μητσο
η υπερτατη μαλακια!!!!Λίγο μαλακία το θέμα η μου φαίνεται ;
τι και μωρη μαλακισμενη? το ιδιο ειμαστε επειδη ολες οι αναπηρες εχουν πουστηδες φιλους?
αυτο το θεμα αν το ανοιγες Κυριακη θα πηγαινε 50 σελιδες για πλακα σε ενα 2 ωρο
η υπερτατη μαλακια!!!!
Εγω απλα πιστευω ο γραφων οτι οποιος πηδαει τραβεστι δεν θεωρειται αντρας και εχει απολυτο δικιο.Ειναι πολλοι που λενε :εγω τον γαμησα τον πουστη και το λενε με υπερηφανια..Οι ποιο πολλοι που θελουν να γαμησουν αγορακι θελουν και να γαμηθουν..
oχι δεν ειστε το ιδιο. Αλλος ειναι ο πουστης αλλα αλλος εχει τον καλλο στον εγκεφαλο.
Μην ανησυχεις θα σου περασει.
και μου λεει ο φιλαρακος..."μετα απο 2 μηνες γκαζαδικο το γαμουσα" κοιταζοντας προς το εγχειρισμενο κουκλακι στον παραδρομο της Συγγρου...
κ επειδη στο χωριο μου ειμαστε πουριτανοι κ τους λεμε ολους πουστηδες ( και τους μπινεδες κ τους παθητικους κ τους στραποναρισμενους κ αυτους που εκαναν μια πιπα μονο)
θετω το εξης ερωτημα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ? Βεβαια του απαντησα "τζαμπα τα πεντοχιλιαρα του πατερα στου στις νοσοκομες που του φωναζαν ΑΓΟΡΙ ΑΓΟΡΙ" κ η κουβεντα σταματησε εκει!
παρακαλω να σημειωθει ο πρωτερος εντιμος βιος του!