Νέα

φατε ενα πουστη - ορισμος και ερωτησεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα artemismatsas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
artemismatsas

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Μετά το γαμήσι, μήπως έτσουζες??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μετα το γαμησι αν ετσουζα μαλακακο θα εβλεπες κριτικες μου στα τραβελια κ θα σου απηυθηνα το λογο σαν "γιατρε" το αυγο σου κ τη μπανανα σου κ για τσουξιμο ρωτα κανα κολλητο σου

OP
OP
artemismatsas

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Πουστης ειναι αυτος που χεζει ορθιος χωρις να το παιρνει χαμπαρι  :grin:

Καταλαβες τωρα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μητσο παει εξι ρε μαν!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κ ελεγα οτι ειμαι ο μονος που γυρναει χαραματα απο μπουζουκια ρε..καταλαβα

OP
OP
artemismatsas

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
και απομεινε μονο ο Γιαννιας γμτ, παει η Αμαρυλλιδα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε μητσο παει εξι ρε μαν!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κ ελεγα οτι ειμαι ο μονος που γυρναει χαραματα απο μπουζουκια ρε..καταλαβα
Εσυ λεφτας που τα τρωει στα μπουζουκια κι εγω απλος εργατης που ξυπναει για δουλεια

OP
OP
artemismatsas

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Εσυ λεφτας που τα τρωει στα μπουζουκια κι εγω απλος εργατης που ξυπναει για δουλεια

Χωρις παρεξηγηση, να σαι καλα που βρηκες δουλιτσα καταλαλοκαιρο... και δεν ειμα λεφτας απο σπιτι, αμα με τιναξεις θα πεσουν αλατια Μητσο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Χωρις παρεξηγηση, να σαι καλα που βρηκες δουλιτσα καταλαλοκαιρο... και δεν ειμα λεφτας απο σπιτι, αμα με τιναξεις θα πεσουν αλατια Μητσο
ολοι ετσι ειμαστε μαν..... αλλοι αλατια κι αλλοι πιτουρα

Και δουλεια δεν υπαρχει μαν .... απλα δουλευομαστε και δουλευουμε και τον κοσμο για να λεμε οτι δουλευουμε

OP
OP
artemismatsas

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ο ορισμος του πουσταριου λοιπον αποτελει θεμα μειζοντως σημασιας

godar23

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
1
Πόντοι
0
Εγω απλα πιστευω ο γραφων οτι οποιος πηδαει τραβεστι δεν θεωρειται αντρας και εχει απολυτο δικιο.Ειναι πολλοι που λενε  :εγω τον γαμησα τον πουστη και το λενε με υπερηφανια..Οι ποιο πολλοι που θελουν να γαμησουν αγορακι θελουν  και να γαμηθουν..

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
τι και μωρη μαλακισμενη? το ιδιο ειμαστε επειδη ολες οι αναπηρες εχουν πουστηδες φιλους?

oχι δεν ειστε το ιδιο. Αλλος ειναι ο πουστης αλλα αλλος εχει τον καλλο στον εγκεφαλο.
Μην ανησυχεις θα σου περασει.

OP
OP
artemismatsas

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
η υπερτατη μαλακια!!!!

απ οτι βλεπω στα θεματα σου πιτουρα εχεις σηκωσει μονο ενα θεμα  :jerking: :jerking: κ εχεις απαντησει μονο εσυ... ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
artemismatsas

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Εγω απλα πιστευω ο γραφων οτι οποιος πηδαει τραβεστι δεν θεωρειται αντρας και εχει απολυτο δικιο.Ειναι πολλοι που λενε   :εγω τον γαμησα τον πουστη και το λενε με υπερηφανια..Οι ποιο πολλοι που θελουν να γαμησουν αγορακι θελουν  και να γαμηθουν..

πες τα ρε παλουκαρι!!

OP
OP
artemismatsas

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
oχι δεν ειστε το ιδιο. Αλλος ειναι ο πουστης αλλα αλλος εχει τον καλλο στον εγκεφαλο.
Μην ανησυχεις θα σου περασει.

μπορει να εχω καλλο στον εγκεφαλο εχετε δικιο ... αλλα ειναι πιο ευκολο να βγει ο καλλος απ το κεφαλι μου παρα ο  :bigdick: απ το δικο σας

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
  Η σωστή λεζάντα στην φωτογραφία πάρα πάνω είναι :Κοίτα ρε, ένα πούστη ! 

και μου λεει ο φιλαρακος..."μετα απο 2 μηνες γκαζαδικο το γαμουσα" κοιταζοντας προς το εγχειρισμενο κουκλακι στον παραδρομο της Συγγρου...
κ επειδη στο χωριο μου ειμαστε πουριτανοι κ τους λεμε ολους πουστηδες ( και τους μπινεδες κ τους παθητικους κ τους στραποναρισμενους κ αυτους που εκαναν μια πιπα μονο)
θετω το εξης ερωτημα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ? Βεβαια του απαντησα "τζαμπα τα πεντοχιλιαρα του πατερα στου στις νοσοκομες που του φωναζαν ΑΓΟΡΙ ΑΓΟΡΙ" κ η κουβεντα σταματησε εκει!
παρακαλω να σημειωθει ο πρωτερος εντιμος βιος του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom