Νέα

φατε ενα πουστη - ορισμος και ερωτησεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα artemismatsas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

και μου λεει ο φιλαρακος..."μετα απο 2 μηνες γκαζαδικο το γαμουσα" κοιταζοντας προς το εγχειρισμενο κουκλακι στον παραδρομο της Συγγρου...
κ επειδη στο χωριο μου ειμαστε πουριτανοι κ τους λεμε ολους πουστηδες ( και τους μπινεδες κ τους παθητικους κ τους στραποναρισμενους κ αυτους που εκαναν μια πιπα μονο)
θετω το εξης ερωτημα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ? Βεβαια του απαντησα "τζαμπα τα πεντοχιλιαρα του πατερα στου στις νοσοκομες που του φωναζαν ΑΓΟΡΙ ΑΓΟΡΙ" κ η κουβεντα σταματησε εκει!
παρακαλω να σημειωθει ο πρωτερος εντιμος βιος του!

OP
OP
artemismatsas

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
και για να μην ακουσω μαλακιες του τυπου "μηπως αυτος ο φιλαρακος σου εισαι εσυ" θελω να ξεκαθαρισω  οτι το πιο τεστοστερονατο που εχω γαμησει ηταν η ρενα κοντα στα 85 κιλα... που εκανε ακοντιο....

Επισκέπτης

και μου λεει ο φιλαρακος..."μετα απο 2 μηνες γκαζαδικο το γαμουσα" κοιταζοντας προς το εγχειρισμενο κουκλακι στον παραδρομο της Συγγρου...
κ επειδη στο χωριο μου ειμαστε πουριτανοι κ τους λεμε ολους πουστηδες ( και τους μπινεδες κ τους παθητικους κ τους στραποναρισμενους κ αυτους που εκαναν μια πιπα μονο)
θετω το εξης ερωτημα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ? Βεβαια του απαντησα "τζαμπα τα πεντοχιλιαρα του πατερα στου στις νοσοκομες που του φωναζαν ΑΓΟΡΙ ΑΓΟΡΙ" κ η κουβεντα σταματησε εκει!
ναυτικος ο φιλος ?
ποια ?

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυπε γνησιος πουστης ειναι μονο ο λιλας.ολοι οι αλλοι ειναι αντρακλες,και απλως τους τρωει λιγο ο κωλος τους  :S :S :S

Επισκέπτης
και για να μην ακουσω μαλακιες του τυπου "μηπως αυτος ο φιλαρακος σου εισαι εσυ" θελω να ξεκαθαρισω  οτι το πιο τεστοστερονατο που εχω γαμησει ηταν η ρενα κοντα στα 85 κιλα... που εκανε ακοντιο....
ρενα,85 κιλα και με ακοντιο ?  :think:
δεν μας τα λες καλα  :)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

φίλε, Πόντιος και Καλαμαριώτης?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
και για να μην ακουσω μαλακιες του τυπου "μηπως αυτος ο φιλαρακος σου εισαι εσυ" θελω να ξεκαθαρισω  οτι το πιο τεστοστερονατο που εχω [size=30pt]γαμησει[/size] ηταν η ρενα κοντα στα 85 κιλα... που εκανε ακοντιο....
Μετά το γαμήσι, μήπως έτσουζες??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.324
Πόντοι
12.756
αυτο το θεμα αν το ανοιγες Κυριακη θα πηγαινε 50 σελιδες για πλακα σε ενα 2 ωρο

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
Λίγο  μαλακία  το θέμα  η  μου  φαίνεται ;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
θετω το εξης ερωτημα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ?

Αυτα ειναι ερωτήματα και οχι οι μαλακιες του Αμλετ.
Σεξπηρ ιτ αουρ ντάστ.

Hamlet-and-skull-on-stamp.jpg

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
δεν καταλαβα.

αυτός θα πηγαινε με τραβεστι
εσυ τον θεωρείς πουστή
ΚΑΙ?

OP
OP
artemismatsas

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
δεν καταλαβα.

αυτός θα πηγαινε με τραβεστι
εσυ τον θεωρείς πουστή
ΚΑΙ?

τι και μωρη μαλακισμενη? το ιδιο ειμαστε επειδη ολες οι αναπηρες εχουν πουστηδες φιλους?

OP
OP
artemismatsas

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι