Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
βρε μαλακα, με βαση ποια εκθεση βγηκε το ελλειμα 15,9% ωστε να ερθουμε πρωτοι στη λιστα πανω απο την Ιρλανδια, να πανηγυριζει ο ΠαΠακ οτι ξεμπροστιασε την κακια ΝΔ που εκρυβε το ελλειμα, να ακολουθησουν οι "πατριωτικες" δηλωσεις περι τιτανικου, να ανοιξει η πορτα του Τ+10 απο την ΤτΕ και να φτασουμε στην κριση δανεισμου που μας εξαναγκασε να μπουμε στο ΔΝΤ?
καλα μην παιρνεις φορα μονο για τον παπακ,το αλλο το μουνοπανο που κανε απογραφη μην το ξεχνας....βαλε και αυτον τον πουστη μεσα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε μαλακα... η αλλαγη του ελλειματος εγινε 3 μηνες μετα την προσφυγη στο ΔΝΤ
ε πότε θα γινόταν ρε ηλίθιε;
πριν μπουν οι νταβατζήδες για έλεγχο;
ααααααααααχχαχαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα

εδώ γίνεται το εξής ......
η πουτάνα (τραμουντάνα) έφτιαχνε εισόδημα μέχρι τώρα και απέκρυπτε πολλά απο τα έξοδα για να κρατάει παραπάνω απ τα κέρδη του νταβατζή.

ο νταβατζής (τρόικα) ηρθε και έκανε αναπροσαρμογή όλων των προηγούμενων ετών για να πάρει όσο πιο γρήγορα γινόταν τα "κρυμμένα"
τόσο απλό είναι ρε ηλίθιε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ε πότε θα γινόταν ρε ηλίθιε;
πριν μπουν οι νταβατζήδες για έλεγχο;
ααααααααααχχαχαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα

εδώ γίνεται το εξής ......
η πουτάνα (τραμουντάνα) έφτιαχνε εισόδημα μέχρι τώρα και απέκρυπτε πολλά απο τα έξοδα για να κρατάει παραπάνω απ τα κέρδη του νταβατζή.

ο νταβατζής (τρόικα) ηρθε και έκανε αναπροσαρμογή όλων των προηγούμενων ετών για να πάρει όσο πιο γρήγορα γινόταν τα "κρυμμένα"
τόσο απλό είναι ρε ηλίθιε.

πολύ ανάποδα τα λες βλακάκο.. όταν θέλεις να κλέψεις είτε μειώνεις τα έσοδα είτε αυξάνεις τα έξοδα.. εδώ μας λές ακριβώς τα ανάποδα..

εεε τόσο κατέχεις τόσο καταλαβαίνεις..

ααα και μια που ΄ρωτησες για ποιά ιδιωτική εταιρεία άλλαξε το λογιστικό της σύστημα με ένα που δεν την συμφέρει.. .. έτσι για πλάκα μου περνάει από το μυαλό η Hewlett Packard όταν αγόρασε την Compaq...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Βεβαια ο τρανυ αδυνατει να κατανοησει την χρονικη διασταση.... η εν λογω εκθεση συνταχτηκε και δημοσιοποιηθηκε το Νοεμβρη(ή Δεκεμβρη) του '09 και η δηλωση ενταξης στον μηχανισμο στηριξης του Τσαντ εγινε στις 23.04 του....2010.....  αλλα για τον τρανυ προηγηθηκε η εκθεση απο την εισοδο στον μηχανισμο στηριξης (και το ΔΝΤ)....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
βρε μαλακα, με βαση ποια εκθεση βγηκε το ελλειμα 15,9% ωστε να ερθουμε πρωτοι στη λιστα πανω απο την Ιρλανδια, να πανηγυριζει ο ΠαΠακ οτι ξεμπροστιασε την κακια ΝΔ που εκρυβε το ελλειμα, να ακολουθησουν οι "πατριωτικες" δηλωσεις περι τιτανικου, να ανοιξει η πορτα του Τ+10 απο την ΤτΕ και να φτασουμε στην κριση δανεισμου που μας εξαναγκασε να μπουμε στο ΔΝΤ?

Μία σαλάτα και μισή.

Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση μαζί σου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ααα και μια που ΄ρωτησες για ποιά ιδιωτική εταιρεία άλλαξε το λογιστικό της σύστημα με ένα που δεν την συμφέρει.. .. έτσι για πλάκα μου περνάει από το μυαλό η Hewlett Packard όταν αγόρασε την Compaq...

Για να την βγάλει προς πώληση ξανά τώρα:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολύ ανάποδα τα λες βλακάκο.. όταν θέλεις να κλέψεις είτε μειώνεις τα έσοδα είτε αυξάνεις τα έξοδα.. εδώ μας λές ακριβώς τα ανάποδα..

αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα παίζει να είσαι τελείως ηλίθιος.
τώρα έχεις και άποψη εκτός απ την ΕΛ ΣΤΑΤ και για εταιρείες με δις ευρώ τζίρο και τα λογιστικά συστήματα που χρησιμοποιούν.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα παίζει να είσαι τελείως ηλίθιος.
τώρα έχεις και άποψη εκτός απ την ΕΛ ΣΤΑΤ και για εταιρείες με δις ευρώ τζίρο και τα λογιστικά συστήματα που χρησιμοποιούν.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ενώ εσύ έχεις εγκυρότερη άποψη ... εεεμμ βέβαια είναι δυνατόν...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

σωστά τόσα ξέρω τόσα καταλαβαίνω....
όταν στη γυναίκα χει βγάλει πιστωτική κάρτα ο άντρας της εσύ στη θέση της του πας και του δείχνεις κάθε μήνα το λογαριασμό για να βλέπει πόσα άχρηστα χαλάς σε παπουτσια χόντο και ένδυση.  
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενώ εσύ έχεις εγκυρότερη άποψη ... εεεμμ βέβαια είναι δυνατόν...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

όχι ρε δεν έχω.....
πού να ξέρω άλλωστε εγώ.
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
βλάκα.

Υ.Γ.
κόψτε τα πολλά πιμια δε τη γλιτώνετε τη ζημιά.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
-ΛΟΙΠΟΝ μαλακες ειχα μια κουβεντα με εναν πασοκο πιο πρασινο και απο τον μπεννυ...τι μου πε ρε σεις ο τυπος.....ο θεος...Η κυβερνηση αυτη ειναι σαν το γυμναστηριο,πρωτα πρεπει να σε αδυνατισει και μετα λεει να σε συσφιξει,,,,,, :2funny: :headbang: :huh: :rockon:ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ λεει περικοπες και μετα αναπτυξη  :2funny: :2funny: :2funny:.ΤΙ τους ταιζουνε ρε πουστη μου τοσα χρονια,τι καπνιζουνε, ποσα αναπαντητα ερωτηματα ποσα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΤΙ τους ταιζουνε ρε πουστη μου τοσα χρονια,τι καπνιζουνε, ποσα αναπαντητα ερωτηματα ποσα!

ψέκασμα είναι.
εδώ ο ακραιφνής δεξιός τρανυ υπερασπίζεται μέχρις εσχάτων την κυβέρνηση.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ψέκασμα είναι.
εδώ ο ακραιφνής δεξιός τρανυ υπερασπίζεται μέχρις εσχάτων την κυβέρνηση.
αυτος ξερω καλα τι εχει παθει...μολις σκασει το κανονι οπου να ναι σκεφτεται οτι για να ξαναδει μωνι απο τας ευρωπας θα κανει μαυρα ματια ,μη σου πω οτιειναι ετοιμος να ψηφισει τζωρτζ αμασητα...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
-ΛΟΙΠΟΝ μαλακες ειχα μια κουβεντα με εναν πασοκο πιο πρασινο και απο τον μπεννυ...τι μου πε ρε σεις ο τυπος.....ο θεος...Η κυβερνηση αυτη ειναι σαν το γυμναστηριο,πρωτα πρεπει να σε αδυνατισει και μετα λεει να σε συσφιξει,,,,,, :2funny: :headbang: :huh: :rockon:ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ λεει περικοπες και μετα αναπτυξη  :2funny: :2funny: :2funny:.ΤΙ τους ταιζουνε ρε πουστη μου τοσα χρονια,τι καπνιζουνε, ποσα αναπαντητα ερωτηματα ποσα!

:2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
παντως φανταζομαι τηλ. διαλογο στην κεντρικη επιτροπη του μπατσοκ...
-ποσα κιλα εισαι?
-95
-υψος?
-1,62
-πολλα δεν ειναι?
-οχι με γυμναζει ο μπεννυ και χω σφιξει?ΑΜΑ ΔΕΙς ΤΗ ΒΥΖΑΡΑ ΜΟΥ θα καταλαβεις,ειμαι στον ογκο τωρα!
-Απαπαπα παπα πα ΠΕΣ μου οτι εισαι ατριχος?

ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ την ξερετε ολη φανταζομαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom