ακόμα γελάω με το ξεφτίλισμα των συνδικαλιστάδων της ΔΕΗ σήμερα το πρωί στο MEGA..
ήταν ένας από τους συνηθισμένους τεμπέληδες κόπανους (Γκαραβέλας νομίζω λέγεται) και άρχισε τις ίδιες μαλακίες του Φωτόπουλου ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν θα δεχθούν να κόψουν το ρεύμα σε αυτούς που δεν θα πλερώσουν το νέο τέλος...
και του λέει ο Λιανός (καθηγητής Οικονομικών).. "καλά εσένα δεν σε έχουνε απολύσει ακόμη? τι βλακείες είναι αυτές που λές? εργαζόμενος είσαι και στα πλαίσια των καθηκόντων σου θα κάνεις ότι σου πεί ο εργοδότης και δεν θα κρίνεις εσύ αν είναι σωστό ή λάθος.. αμα δεν γουστάρεις και νομίζεις ότι πρέπει να προστατέψεις τον φτωχό παραιτήσου και άνοιξε πολιτικό κόμμα... εγώ πάντως στην επιχείρηση μου δεν θέλω να ξαναπατήσεις.. .γιατί η ΔΕΗ είναι και δικιά μου επιχείρηση.."
για μια στιγμή μάλιστα του λέει ο Λιανός.. "εσένα σε κόβω να μην έχεις δουλέψει και ποτέ σου δηλαδή.. συνδικαλιστής το επάγγελμα σου.."
αυτοί οι συνδικάλες της ΔΕΗ είναι τόσο μαλάκες που κάθε φορά που βγαίνουν να μιλήσουν τους ξεφτιλύζουν.... διαχρονικά κιόλας... αρχής γενομένης από τον περίφημο Μπάκουλη που είχε την φαεινή ιδέα να πάει σε δημόσια συζήτηση με τον Γ.Μαρίνο του "Οικονομικού Ταχυδρόμου" και ο οποίος τον ξεφτίλυσε ...