Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο λαος δε ξεχνα τι σημαινει δεξια!  :rockon:

η λυση ειναι μια, σπαθι  :rockon: :rockon: :rockon: συμφωνεις φανταζομαι

μεμακο για σενα  :rockon:

:2funny: :2funny:

RESPECT αρχηγε μου  :rockon: :rockon: :rockon:

σε λιγο γινεται 100 ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  :rockon: :rockon:
και φυσικα η λυση ειναι μια, και σπαθι :rockon:

οχι θα αφηνε τα τσολια να σηκωσουν κεφαλι  :uglystupid:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
κοιτα το οτι θα πρεπει να γινουν τετοια κινηματα πρεπει αλλιως θα βλεπουμε το ασαλιωτο να μεγαλωνει.
αλλα πρεπει να γινουν οργανωμενα και δυναμικα.

και να παει να γαμηθει και ο τζεφρυ...και ο μπενυ και τα ψευτοδίλημματα τους

και οπου πηγαινει η ΔΕΗ να κοψει το ρευμα να πηγαινουν ολοι να τους "υποδέχονται"

βασικα αυτο που πρεπει να γινει ενα κινημα δεν πληρωνω τιποτα και να αρχισουν να λαμπαδιαζουν μια-μια οι Δ.Ο.Υ καθε περιοχης  κατά συρροή για να πανε εκει που πρεπει οι "σωτηρες μας" μια ωρα αρχιτερα.
όταν δέν δοθεί η 6η δόση΄καί δέν πληρωθείτε νά δείς πώς θά παρακαλατε νά πληρωσετε..
εκτός καί άν θέλετε νά τά πάρετε από αυτούς πού πήραν τά εργοστασιά τους από τό ελλαδιστάν καί πήγαν σκόπια ελβετία κλπ  τόσο γατόνια είστε....

υστερόγραφο.
δέν συμφωνώ μέ τό μέτρο
θά προτιμούσα την απόλυση 200000 δημοσίων υπαλλήλωνμ  των ποιο τεμπέληδων κάτι κοπρόσκυλα σε κάτι γραμματείες νέας γεννιάς...κάτι περιφέρειες δυτικής ελλάδος η ΄κάτι κηπουροί σέ δήμους....
ό

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:2funny: :2funny:

RESPECT αρχηγε μου  :rockon: :rockon: :rockon:

σε λιγο γινεται 100 ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  :rockon: :rockon:
και φυσικα η λυση ειναι μια, και σπαθι :rockon:

οχι θα αφηνε τα τσολια να σηκωσουν κεφαλι  :uglystupid:

Αστα να φανε σοσιαλιστικη πουτσα να γουσταρουνε τα αριστερα φασιστακια  :rockon:

για να μας πουνε που ειναι το ΚΚΕ ο Συριζα και οι λοιπες "προλεατριακες δυναμεις " τωρα που ο Τσαντ εχει ξεσκισει τους παντες και τα παντα? Τωρα που ο στοχος ειναι να παει η ανεργια στο 65-70% και να δουλευει μονο ενας σε καθε οικογενεια? Τωρα που οι μισθοι στις ΕΟΖ θα πανε 300 ευρω μαξ και χωρις ασφαλιση? Τωρα που ο Μπεννυ θα κατασχει τα σπιτια ολου του κοσμου επειδη δε του φτανουν τα λεφτα να πληρωνει καθε τρεις και λιγο νεους φορους? Αλλα καλα τους λεει ζωα ο λεβεντης, μονο τα ζωα δεν μπορουν να καταλαβουν ποτε τα πανε για σφαξιμο... εδω, τα αριστερα ζωα ειναι και χαρουμενα που εχουμε σοσιαλισμο  :jerking:

ρε ουστ λεμε...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
όταν δέν δοθεί η 6η δόση΄καί δέν πληρωθείτε νά δείς πώς θά παρακαλατε νά πληρωσετε..
τυπε, για πες μου αν θελεις, γιατι αν δεν δοθει η 6η δοση αυτο σημαινει οτι δεν θα πληρωθουν μισθοι και συνταξεις?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εκτός καί άν θέλετε νά τά πάρετε από αυτούς πού πήραν τά εργοστασιά τους από τό ελλαδιστάν καί πήγαν σκόπια ελβετία κλπ  τόσο γατόνια είστε....

υστερόγραφο.
δέν συμφωνώ μέ τό μέτρο
θά προτιμούσα την απόλυση 200000 δημοσίων υπαλλήλωνμ  των ποιο τεμπέληδων κάτι κοπρόσκυλα σε κάτι γραμματείες νέας γεννιάς...κάτι περιφέρειες δυτικής ελλάδος η ΄κάτι κηπουροί σέ δήμους....
ό

ελα να σου πω "πατριωτη" αν θες να συνεχισεις να παιρνεις δανεικα για να της βγαζεις, και να σου φταινε οι ελληνες
χωρις να αντιλαμβανεσαι ποιος το προκαλεσε αυτο και πως..
τοτε λυπαμαι αλλα εισαι εκτος κλιματος..

και το σιγουρο ειναι οτι φοβασαι μην ξεβολευτεις, αλλα δεν κανεις για πατριωτης ομως..

Sorry ετσι  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το θέμα είναι πως όσα και να μας πάρουνε το πρόβλημα δεν το λύνουνε
αφού εξακολουθούνε να βάζουνε μπαλλώματε
ωραία φέτος μας τα παίρνουνε
άντε και του χρόνου.
πόσο καιρό θα πληρώνουμε διάφορες έκτακτες εισφορές;

με έκτακτα μέτρα θα κάνουνε θετικό το πρόσημο; και του χρόνου; πιο μετά;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το θέμα είναι πως όσα και να μας πάρουνε το πρόβλημα δεν το λύνουνε
αφού εξακολουθούνε να βάζουνε μπαλλώματε
ωραία φέτος μας τα παίρνουνε
άντε και του χρόνου.
πόσο καιρό θα πληρώνουμε διάφορες έκτακτες εισφορές;

με έκτακτα μέτρα θα κάνουνε θετικό το πρόσημο; και του χρόνου; πιο μετά;
ο σκοπος τους το μετα ειναι τυπε  ;) οπως το φανταζεσαι

ειναι τοσο προφανες πλεον που ειναι αδυνατο ναμη το καταλαβαινεις

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
@koproni65

1> Επισεις αν νομιζεις οτι τα δανεικα που παιρνεις πανε για τον ελληνα πολιτη και στην πραγματικη οικονομια
  τοτε δεν υπαρχει θεμα συζητησης.
2> Αν νομιζεις οτι εχεις δημοκρατία τοτε παλι δεν υπαρχει θεμα συζητησης.
3> Αν νομιζεις οτι υπαρχει περιπτωση να αποφυγεις την πτωχευση ελεγχομενη ή μη, παλι δεν υπαρχει θεμα συζητησης.
4> Αν πρεπει το χρεος σου να φτασει στα 500+ δις για να το κατανοήσεις παλι δεν υπαρχει θεμα συζητησης.
5> αν ακομη κοψεις και 15 δις το χρονο απο απολυσεις Δ/Υ και νομιζεις οτι θα ξεχρεωσεις, παλι δεν υπαρχει θεμα συζητησης.

6> Γνωρίζεις οτι σε 3-5 το πολύ χρονιά, λογω δημογραφικού θα φαληρίσουν τα ταμεία συντάξεων;; (μαλλον οχι)

Προσοχη: (και προς κατανόηση)
Εγω δεν τάσσομαι κατα του εξορθολογισμού του δημοσίου τομέα και όπου υπαρχουν ακομη ΠΑΣΟΚΟκηφήνες Δ/Υ και όχι μόνο..

αυτά είχα να σου πω εγώ.. ;)

Εσυ Αν θελεις πες μου γιατι εγω πρεπει να πληρωσω εστω και 0,5 Ευρω φορους για αυτο το κρατος
( για την παιδεια, την υγεια, την περιθαλψη, ή την δημοσια ασφαλεια, η για να παρω συνταξη 50 ευρω);;;;

Τεκμηριωμενα ομως... οχι μαλακιες..

Υ.Γ. Νυσταξα θα δω αυριο την πιθανη απαντηση σου

και καλο βραδυ σε ολους.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κάθε φορά που είναι να περάσουν νέο φόρο/τέλος επι 3 συνεχόμενες μέρες πρίν ανακοινωθεί μας λένε οτι πάμε για πτώχευση και τι θα πάθουμε αν γίνει πτώχευση. Τα πουλημένα ΜΜΕ αναπαράγουν δηλώσεις κάποιων αξιωματούχων και τραπεζιτών του εξωτερικού που κινδυνολογούν και μας λένε οτι βγάζουμε δεν βγάζουμε την μέρα. Οι ευρωπαίοι αρχηγοί κάθονται στο τραπέζι δήθεν για να μας σώσουν και η προπαγάνδα συνεχίζεται αμείωτη. Προβλέπω μεγάλο χαμό, μιλάμε για μεγάλα ποσά, βλέπω ενοικιαστές να αναγκάζονται να τα βάλουν απο την τσέπη για να μην μείνουν χωρίς ρεύμα, βλέπω χιλιάδες κόσμο να μην πληρώνει.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ελα να σου πω "πατριωτη" αν θες να συνεχισεις να παιρνεις δανεικα για να της βγαζεις, και να σου φταινε οι ελληνες
χωρις να αντιλαμβανεσαι ποιος το προκαλεσε αυτο και πως..
τοτε λυπαμαι αλλα εισαι εκτος κλιματος..

και το σιγουρο ειναι οτι φοβασαι μην ξεβολευτεις, αλλα δεν κανεις για πατριωτης ομως..

Sorry ετσι  ;)
πάλι λάθος είσαι
ναί εμείς φταίμε
όταν δανειζόμαστε τόσα χρόνια τί κάναμε???
ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ
ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ
ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ κλπ δέν κυβερνούσαν αλλά άκουσες ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ από τίς δήθεν προοδευτικές δυνάμειςΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ//???????από κανένα συνδικαλιστή????
επομένως όλοι είμαστε υπεύθυνοι ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ακόμα γελάω με το ξεφτίλισμα των συνδικαλιστάδων της ΔΕΗ σήμερα το πρωί στο MEGA..

ήταν ένας από τους συνηθισμένους τεμπέληδες κόπανους (Γκαραβέλας νομίζω λέγεται) και άρχισε τις ίδιες μαλακίες του Φωτόπουλου ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν θα δεχθούν να κόψουν το ρεύμα σε αυτούς που δεν θα πλερώσουν το νέο τέλος...

και του λέει ο Λιανός (καθηγητής Οικονομικών).. "καλά εσένα δεν σε έχουνε απολύσει ακόμη? τι βλακείες είναι αυτές που λές? εργαζόμενος είσαι και στα πλαίσια των καθηκόντων σου θα κάνεις ότι σου πεί ο εργοδότης και δεν θα κρίνεις εσύ αν είναι σωστό ή λάθος.. αμα δεν γουστάρεις και νομίζεις ότι πρέπει να προστατέψεις τον φτωχό παραιτήσου και άνοιξε πολιτικό κόμμα... εγώ πάντως στην επιχείρηση μου δεν θέλω να ξαναπατήσεις.. .γιατί η ΔΕΗ είναι και δικιά μου επιχείρηση.."

για μια στιγμή μάλιστα του λέει ο Λιανός.. "εσένα σε κόβω να μην έχεις δουλέψει και ποτέ σου δηλαδή.. συνδικαλιστής το επάγγελμα σου.."  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτοί οι συνδικάλες της ΔΕΗ είναι τόσο μαλάκες που κάθε φορά που βγαίνουν να μιλήσουν τους ξεφτιλύζουν.... διαχρονικά κιόλας... αρχής γενομένης από τον περίφημο Μπάκουλη που είχε την φαεινή ιδέα να πάει σε δημόσια συζήτηση με τον Γ.Μαρίνο του "Οικονομικού Ταχυδρόμου" και ο οποίος τον ξεφτίλυσε ...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
@koproni65

1> Επισεις αν νομιζεις οτι τα δανεικα που παιρνεις πανε για τον ελληνα πολιτη και στην πραγματικη οικονομια
  τοτε δεν υπαρχει θεμα συζητησης.
2> Αν νομιζεις οτι εχεις δημοκρατία τοτε παλι δεν υπαρχει θεμα συζητησης.
3> Αν νομιζεις οτι υπαρχει περιπτωση να αποφυγεις την πτωχευση ελεγχομενη ή μη, παλι δεν υπαρχει θεμα συζητησης.
4> Αν πρεπει το χρεος σου να φτασει στα 500+ δις για να το κατανοήσεις παλι δεν υπαρχει θεμα συζητησης.
5> αν ακομη κοψεις και 15 δις το χρονο απο απολυσεις Δ/Υ και νομιζεις οτι θα ξεχρεωσεις, παλι δεν υπαρχει θεμα συζητησης.

6> Γνωρίζεις οτι σε 3-5 το πολύ χρονιά, λογω δημογραφικού θα φαληρίσουν τα ταμεία συντάξεων;; (μαλλον οχι)

Προσοχη: (και προς κατανόηση)
Εγω δεν τάσσομαι κατα του εξορθολογισμού του δημοσίου τομέα και όπου υπαρχουν ακομη ΠΑΣΟΚΟκηφήνες Δ/Υ και όχι μόνο..

αυτά είχα να σου πω εγώ.. ;)

Εσυ Αν θελεις πες μου γιατι εγω πρεπει να πληρωσω εστω και 0,5 Ευρω φορους για αυτο το κρατος
( για την παιδεια, την υγεια, την περιθαλψη, ή την δημοσια ασφαλεια, η για να παρω συνταξη 50 ευρω);;;;

Τεκμηριωμενα ομως... οχι μαλακιες..

Υ.Γ. Νυσταξα θα δω αυριο την πιθανη απαντηση σου

και καλο βραδυ σε ολους.
1.τα δανεικά στό μεγαλύτερο μέρος πήγαν νά ταισουν 1 εκατομμυριο δημόσιους υπάλληλους
έστω 500000 δημόσιοι υπάλληλοι λιγότεροι (πάλι πολλοί είναι)
απλή αριθμητική νηπιαγωγειου 500000 επι 25 έτη σύν τούς τόκους
2.'ε 'οχι καί δέν έχουμε δημοκρατία ελεος.....
σέ εμπόδισε κανένας να διαμαρτυρηθείς η νά κάνεις κόμμα η νά βγάλεις εφημεριδα
3.εδώ σηκώνει συζήτηση.διότι είναι τόσο κάφροι αυτοί πού μάς κυβερνάνε κλπ πού μπορεί καί νά πτωχεύσουμε
'αποψη μου είνι ότι εάν τηρηθουν αυτα πού συμφωνήσαμε δέν θά πτωχεύσουμε υπό τήν προυπόθεση ότι δημιουργηθεί ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
4.Αυτό κάντο ποιό λιανά.φυσικα και 600 θά φτάσει εάν δέν γίνουν οι σωστές κινήσεις
5.δέν ειναι 15 δις είναι παραπάνω πολύ,
υπάρχει καί η εναλακτική λύση ΕΞΙΣΩΣΗ τών μισθων τών δημοσίων υπαλλήλων μέ αυτή τού ιδιωτικού τομέα δηλαδή ουσιαστικα μείωση κατα 35 τοις εκατο τών μισθων των δημοσίων υπαλλήλων,ισότης
6.δέν θα φαληρήσουν εάν οι ελληνάρες ασφαλίσουν όσους εργάζοντε παράνομα καί πληρώσουν αυτά πού χρωστάνε στό ικα κλπ...
όλα φτιάχνοντε μήν ανησυχείς αρκεί εάν ξεφύγουμε από την καφριλα.....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ακόμα γελάω με το ξεφτίλισμα των συνδικαλιστάδων της ΔΕΗ σήμερα το πρωί στο MEGA..

ήταν ένας από τους συνηθισμένους τεμπέληδες κόπανους (Γκαραβέλας νομίζω λέγεται) και άρχισε τις ίδιες μαλακίες του Φωτόπουλου ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν θα δεχθούν να κόψουν το ρεύμα σε αυτούς που δεν θα πλερώσουν το νέο τέλος...

και του λέει ο Λιανός (καθηγητής Οικονομικών).. "καλά εσένα δεν σε έχουνε απολύσει ακόμη? τι βλακείες είναι αυτές που λές? εργαζόμενος είσαι και στα πλαίσια των καθηκόντων σου θα κάνεις ότι σου πεί ο εργοδότης και δεν θα κρίνεις εσύ αν είναι σωστό ή λάθος.. αμα δεν γουστάρεις και νομίζεις ότι πρέπει να προστατέψεις τον φτωχό παραιτήσου και άνοιξε πολιτικό κόμμα... εγώ πάντως στην επιχείρηση μου δεν θέλω να ξαναπατήσεις.. .γιατί η ΔΕΗ είναι και δικιά μου επιχείρηση.."

για μια στιγμή μάλιστα του λέει ο Λιανός.. "εσένα σε κόβω να μην έχεις δουλέψει και ποτέ σου δηλαδή.. συνδικαλιστής το επάγγελμα σου.."  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτοί οι συνδικάλες της ΔΕΗ είναι τόσο μαλάκες που κάθε φορά που βγαίνουν να μιλήσουν τους ξεφτιλύζουν.... διαχρονικά κιόλας... αρχής γενομένης από τον περίφημο Μπάκουλη που είχε την φαεινή ιδέα να πάει σε δημόσια συζήτηση με τον Γ.Μαρίνο του "Οικονομικού Ταχυδρόμου" και ο οποίος τον ξεφτίλυσε ...
τί μού θύμισες νάνε καλά ο μαρίνος
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ μην προσλαμβάνετε καί μήν κρατικοποιείτε....
ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι συνδικαλιστές της δεη βάσει τών δηλώσεων τους πρέπει νά απολυθούν μέ συνοπτικές διαδικασίες.
από τήν στιγμή πού αρνουντε νά εκτελέσουν εντολές τίς εργοδοσίας.
όπως γίνετε σέ όλες τίς επιχειρήσεις.
εκτελείς άσχετα εάν συμωνείς.
φαντάσου τούς εφοριακούς νά μήν εκτελούν εντολές.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τί μού θύμισες νάνε καλά ο μαρίνος
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ μην προσλαμβάνετε καί μήν κρατικοποιείτε....
ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι συνδικαλιστές της δεη βάσει τών δηλώσεων τους πρέπει νά απολυθούν μέ συνοπτικές διαδικασίες.
από τήν στιγμή πού αρνουντε νά εκτελέσουν εντολές τίς εργοδοσίας.
όπως γίνετε σέ όλες τίς επιχειρήσεις.
εκτελείς άσχετα εάν συμωνείς.
φαντάσου τούς εφοριακούς νά μήν εκτελούν εντολές.....

γιατί τις εκτελούνε  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
πάλι λάθος είσαι
ναί εμείς φταίμε
όταν δανειζόμαστε τόσα χρόνια τί κάναμε???
ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ
ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ
ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ κλπ δέν κυβερνούσαν αλλά άκουσες ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ από τίς δήθεν προοδευτικές δυνάμειςΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ//???????από κανένα συνδικαλιστή????
επομένως όλοι είμαστε υπεύθυνοι ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

Τελικά είστε πολλοί ακόμη εκεί έξω. Α ρε πασοκ πουη θέλετε. Που να σωθει αυτή η χώρα με τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόσσσσσοοοοοοοοοοοοο ΜΑΛΑΚΕΣ πολίτες

Επισκέπτης
Η θειά Ειρήνα, 78 ετών, επιβιώνει στην Ελατού ορεινής Ναυπακτίας με μια ψωροσύνταξη 270 ευρώ και κατοικεί στο προικώρο της σπίτι που κατασκευάστηκε το 1924. Απο το 1969 -επί επάρατης χούντας- έχει και ηλεκτρικό. Τώρα καλείται να πληρώσει 350 ευρώ για το σπίτι της, αλλιώς κινδυνεύει να της κοπεί το ρεύμα και να επανέλθει στο... λυχνάρι !
Την ίδια ώρα 3 εύρωστα μοναστήρια της περιοχής (ένα απ' αυτά και των διάσημων "Παπαροκάδων") δε θα πληρώσουν ούτε ευρώ.
Ο Μπαρμπα-Χριστόφορος, 97 ετών, που γύρισε με τα πόδια ξυπόλητος όταν έπεσε το μέτωπο της Αλβανίας το 1941 εγκαταβιώνει στην Απόλταινα Λευκάδας με μια ψωροσύνταξη 340 ευρώ και για να συντηρηθεί, σκάβει ολημερίς τον κήπο με τα ζαρζαβατικά. Θα του έρθει "μπουγιουρντί" για το σπίτι που έχτισε ο ίδιος με τον μακαρίτη τον αδερφό του το 1947, κοντά στα 400 ευρώ!
Λίγα χιλιόμετρα πιο κει η πάμπλουτη Μονή Φανερωμένης (μόνο στο τριήμερο της γιορτής του Μοναστηριού, πέρσι δηλώθηκαν έσοδα από το παγκάρι κοντά στα 60.000 ευρώ) δε θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ!
Α... εξαιρέτουνται και οι τάφοι από την έκτακτη εισφορά ακινήτου, γιατί δεν έχουν σύνδεση με τη ΔΕΗ ακόμη.
Αίσχος... Βουλευτές και λαμόγια πολιτικοί η ώρα που θα λογοδοτήσετε έρχεται, τα κεφάλια θα κυλήσουν στον κατήφορο στο όνομα της θεια-Ρήνας και του Μπάρμπα-Χριστόφορου γιατί αυτοί είναι ο ελληνικός λαός.

Ευθαρσώς αναφερόμενος
Σπύρος Πάνου

Συνημμένα

• 71177_246432186442_937996_n.jpg
    71177_246432186442_937996_n.jpg
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 23

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τάφοι με σύνδεση υπάρχουν, για να ανάβει καντήλι με ρεύμα. Έχει μείνει πίσω ο γράφων.
Ο οποίος επ' ευκαιρία, αντί για δειγματοληψία θα μπορούσε να μας πει άμεσα το πρόβλημα του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom