pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Άρε απόλυτε με τις φωτογραφίες σου,έχεις αρχείο ή επιτόπου τις βρίσκεις;;;
Άρε απόλυτε με τις φωτογραφίες σου,έχεις αρχείο ή επιτόπου τις βρίσκεις;;;
Κουλάκοι δεν υπήρξαν 10εκ. ουκρανοί.
Ο Στάλιν δεν τους τα έπαιρνε κ τους άφηνε να ψοφήσουν(ποιος Στάλιν δηλαδή,ολόκληρο κόμμα κ μιλάμε για ένα άτομο,τελοσπάντων),η πολιτική ήταν κρατικοποίηση στην παραγωγή κ μοίρασμα εκ νέου των αγαθών.
Σου πέρνω το χωράφι κ θα σου δώσω ψωμί δηλαδή,όχι σου παίρνω το χωράφι κ σε παρατάω να ψοφήσεις στην πείνα...οπότε τα χωράφια κρατικά η μη προφανώς τα έπαισε η ξηρασία κ καπούτ ψωμάκι...φταίει ο Στάλιν γι'αυτό κ το ΚΚΣΕ;;;
Είσαι γιατρός;;;
Είχαν ανακαλυφθεί και βρίσκονταν προς πώληση στο κοντινότερο φαρμακείο υποθέτω....
επιτοπου τυπεΆρε απόλυτε με τις φωτογραφίες σου,έχεις αρχείο ή επιτόπου τις βρίσκεις;;;
Ωραία γιατρέ μου να την ξεχάσω...και δεν το έγραψα εγώ.παπαριες γραφεις
ξεχνα τη μαλακια που γραφεις για τη σαμλονελα
(μπορει να ξερω κατι παραπανω απο ιατρικη , που ξερεις ;) )
Ωραία γιατρέ μου να την ξεχάσω...και δεν το έγραψα εγώ.
Για την ξηρασία πταίει ο Στάλιν ή το κόμμα,μήπως τα κρατικά χωράφια δεν τα αγγίζει η ξηρασία;;;
Ωραία γιατρέ μου να την ξεχάσω...και δεν το έγραψα εγώ.
Για την ξηρασία πταίει ο Στάλιν ή το κόμμα,μήπως τα κρατικά χωράφια δεν τα αγγίζει η ξηρασία;;;
Σου εξήγησα τι σημαίνει κολεκτοβιοποίηση,ξανα δες το.αν σε παω στην ερημο
αλλα σε σπιτι με κλιματισμο τροφη και νερο
θα πεθανεις?
αν στα κοψω ολα αυτα
θα φταιει η κακια ξηρασια ή εγω που σου εκοψα την τροφη και το νερο?
αυτούς βλέπαν οι αμερικάνοι και λέγανε ότι είδαν ουφο
Σου εξήγησα τι σημαίνει κολεκτοβιοποίηση,ξανα δες το.
Θα έπρεπε,γιατί αν ήξερες δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις τόση ώρα.δεν με ενδιαφερει
Για τους 90 νεκρους το 2007 απο τις πυρκαγιες, φταιει ο Καραμανλης?Θα έπρεπε,γιατί αν ήξερες δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις τόση ώρα.
Για την ξηρασία λοιπόν κ την επιδημία που ξέσπασε φταίει ο Στάλιν,το κόμμα ή και οι δύο;
Εεε αν έβαλε τις φωτιές αυτός ή κάποιοι από το κόμμα με εντολή του ναι.Για τους 90 νεκρους το 2007 απο τις πυρκαγιες, φταιει ο Καραμανλης?
Α, δεν φταιει τελικα επειδη δεν τις απετρεψε?Εεε αν έβαλε τις φωτιές αυτός ή κάποιοι από το κόμμα με εντολή του ναι.
Παίζει;;;
Εδώ κ πόσα χρόνια έχουμε φωτιές,προφανώς λοιπόν η πρόληψη είναι κάτι αδύνατον.Α, δεν φταιει τελικα επειδη δεν τις απετρεψε?
Δεν επιασες τον παραλληλισμο.Εδώ κ πόσα χρόνια έχουμε φωτιές,προφανώς λοιπόν η πρόληψη είναι κάτι αδύνατον.
γραφεις μαλακιες και με κουραζεις μαλλον δεν θα συνεχισω δεν εχει νοημα...Θα έπρεπε,γιατί αν ήξερες δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις τόση ώρα.
Για την ξηρασία λοιπόν κ την επιδημία που ξέσπασε φταίει ο Στάλιν,το κόμμα ή και οι δύο;
Δεν επιασες τον παραλληλισμο.
Ενα κρατος ευθυνεται οχι μονο για οσα προκαλει, αλλά και για οσα δεν αποτρεπει.
Τις φυσικές κατστροφές δεν μπορείς να τις αποτρέψεις!!!!!Παπαζολη, μην το κουραζεις.
Μπορεις να φανταστεις τις ΗΠΑ να εχουν τον 20ο αιωνα 10 εκατομμυρια νεκρους απο...λοιμο?
Η ΕΣΣΔ γιατι ειχε?
Αυτο αρκει για να καταδικασθει το συγκεκριμενο πολιτικο συστημα.
Χωρις περιστροφες.