james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
εννοειται οτι ο βιοτεχνης και ο εμπορος που ειναι στην μεσαια ταξη,θελει να μεγαλωσει κι αλλο την επιχειρηση
του και να γιγαντωθει.αυτο εννοειται δεν ειναι δικαιο γιατι θα γινει εις βαρος των αλλων.
μονο εργατικη ταξη υπαρχει στον κομμουνισμο. ολοι ειναι ισοι.
μονο που η εργατικη ταξη στον κομμουνισμο ειναι πανισχυρη.ειναι η ταξη που αποφασιζει για ολα.
δεν την κουμανταρει κανεις.
μολις γυρισα.τα φασιστακια του φορουμ τελικα οντως βγαινουν μετα τις 2. τι στο καλο.βρυκολακες ειναι.
γεια σου φιλαράκι!
κομμουνιστής είσαι?
ωραία! ελπίζω να μην είσαι σπασαρχίδης σαν τον ΠάΠια να κάνουμε μια ωραία κουβεντούλα!
ένσταση πρώτη: θεωρείτε όλοι εσείς οι κομμουνιστές λάθος δύο πράγματα:
1. Ο βιοτέχνης τα βρήκε έτοιμα ή τα έκλεψε, ή του τα έδωσε κάτω απ το τραπέζι το σύστημα, αδιαφορώντας για την πραγματικότητα που ισχύει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του παραδείγματος: ή υποθήκευσε σπίτι, ή πήρε δενεικά από φίλους, ή οικονομίες στο μεροκάματο οπότε αποφασίσζει να κάνει δική του δουλειά, ή λίγη βοήθεια από γοννείς-παππούδες κτλ
ήηηηη λίγο απόλα τα παραπάνω, που συνήθως αυτ'ο γίνεται στην Ελλάδα. Λες και ζείτε σε άλλη χώρα κάνετε!
2. Δεύτερο λάθος είναι ότι θεωρείτε δεδομένο πως ο βιοτέχνης θα πλουτίσει εις βάρος άλλων (δηλ των εργαζομένων ε?
Απίστευτο και εκτός πραγματικότητας! Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε το ελληνικό κρατίδιο και ενώ έχει χαμηλούς μισθούς, ο κάθε εργαζόμενος αποτελεί δυσβάσταχτο βάρος για τον εργοδότη!
Για έλα (αν είχες ποτέ σου επιχείρηση) στη θέση του μισητού αφεντικού και δες πόσα έχει να πληρώσει το Δεκέμβριο: 700+700=1.400 μισθός + δώρο και επιπλέον 450+450=900 στο ΙΚΑ!
συνολικά με κάνα δωράκι που θα κάνει για να μην τον στραβοκοιτάει 2.500 χιλιάρικα!
σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών, ξέρεις πόσα λεφτά κατά Μ.Ο. πρέπει να περάσουν απ τα χέρια αυτού του υπαλλήλου για να μην είναι ζημιωγόνος?
τα έξοδά του επί 3 έως επί 5.Πάνω απ το πενταπλάσιο θεωρείται εκμετάλευση του εργαζομένου.
αλλά κάτω απ το 3πλάσιο θα έπρεπε να του δίνει λιγότερα!
το 2ο φυσικά δεν το συζητάτε!
το πρώτο μπορείς να μου το βγάλεις?
τι είδους επιχείρηση θα έχει ο εργοδότης ώστε σήμερα να του δώσει 2.500 χιλιάρικα?
δηλ 12.500/22=568€ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
πες μου δηλ γαμώ το στανιόμσας μαλακισμένα!
τι είδους επιχείρηση ξέρεις που ο κάθε υπάλληλος το μήνα Δεκέμριο δίνει στο αφεντικό του ταμείο 550€ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!
αν μου βρεις θα ανοίξω και γω αύριο!
μέχρι να βρεις, ονειρέψου 1.500€/μήνα που προτείνει το ΚΚΕ!