Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Τι έγινε και κάνετε μπουλινγκ στον Τάκη ρε νιαμου;εχεις χασει καθε εκτιμηση που ειχες στο σαι
Τι έγινε και κάνετε μπουλινγκ στον Τάκη ρε νιαμου;εχεις χασει καθε εκτιμηση που ειχες στο σαι
εγω τακη σε ειχα ψηλα...και για τον θρυλο και για ριαλιτι και για την εν γενει πραγματικοτητα...εγω παντω μιλαω παντελονατα και ο,τι ειναι να πω θα στο πω μπροστα σου...
κλικες και τετοια δεν κανω εγω...
αμα θελει να με κρατησει ο κοσμος, θα με κρατησει...
θελει να παρουμε τον μπολονι ρε για να κανουμε πορεια στην ευρωπηΤι έγινε και κάνετε μπουλινγκ στον Τάκη ρε νιαμου;
Ντροπη σου Τάκη!!! Μόνο με Κλεφτοκοτσεσκου θα δούμε προκοπή!!!θελει να παρουμε τον μπολονι ρε για να κανουμε πορεια στην ευρωπη
Τυπε να πατησεις ποδι οπως και εγω. Ποτε δεν πλενω τα πιατα.................................................................με κρυο νερο.Σου έχω ξαναπει ρε νιμου ότι ο αρσενικός,ο άντρας ο καραμπουζουκλης Hell δεν σιδερωνει ποτέ!!!
Τα πιάτα έπλενα!!!
Αντε παλι θα φαμε 10 χρονια απο το μελλον των παιδιων μας για να κανει καριερα ο τακηςΟ τάκης έχει ρεύμα και στην πολιτική σκηνή, να μου το θυμηθείτε οτι θα κάνει κόμμα μια μέρα.
Μια φορά πήγα να πατήσω πόδι και βρέθηκαν τα δοντάκια της στη καρωτιδα μου...Δεν ξανακάνω τέτοιες μαλακιες.Τυπε να πατησεις ποδι οπως και εγω. Ποτε δεν πλενω τα πιατα.................................................................με κρυο νερο.
Χαλάλι του..... μη βλέπεις τι γράφει για τον προφεσόρ, παραπλανημένος είναι.Αντε παλι θα φαμε 10 χρονια απο το μελλον των παιδιων μας για να κανει καριερα ο τακης
οταν αποφασισει να κατεβει ο προεδρος, θα της καταργησουμε τις εκλογες τυπεΟ τάκης έχει ρεύμα και στην πολιτική σκηνή, να μου το θυμηθείτε οτι θα κάνει κόμμα μια μέρα.
Τυπε σε στηρίζω με τον απατεώνα τον απλυτο με μόνιμα λαδωμενο μαλλί και χεσμένη φάτσα...μουνι τα έκανες προχθές.οταν αποφασισει να κατεβει ο προεδρος, θα της καταργησουμε τις εκλογες τυπε
Στάσου μυγδαλα!!!αποχωρω για παντα ρε μαλακες...
ενταξει θα μεινω ρε...με επεισεςΣτάσου μυγδαλα!!!
πιο γρήγορος και από τον τριαντάφυλλο είσαιενταξει θα μεινω ρε...με επεισες
με πληρωσε ο χελρεισερ γιατι ειναι ντιντης και ολο κανει δουλειες που του βαζει η γουτσου2πιο γρήγορος και από τον τριαντάφυλλο είσαι
Αυτό είναι καλό ή κακό;πιο γρήγορος και από τον τριαντάφυλλο είσαι