Νέα

Φάντασμα..σε ξορκίζω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε στην ύπαρξη τους ???

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φαντασματα υπαρχουνε σιγουρα.αλλα δεν ετυχε να τα συναντισω!μαλλον δεν εχουμε μαζι τους κοινα ενδιαφεροντα.εγω γαμαω μαλακιζομαι και ειμαι ανωμαλος!δεν νομιζω οτι τα φαντασματα πολυ θελουνε να ερθουνε σε επαφη μαζι μου!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μας υποχρέωσες ... ! :grin:
Το όνομα , απο την τελευταία μουσική υπόκρουση του βίντεο ζήτησα ... όχι του πρώτου κομματιού ! :tickedoff:

Καλα μη βαρας τωρα το ειδα......λοιπον εχω την εντυπωση οτι ειναι Therion....και το εχω κι ολας το κομματι και ψαχνω να το βρω :)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Και μιας και κοντεύουμε μεσάνυχτα...  :grin:

Φαντάσματα αναφέρονται σ' όλες τις χρονικές  περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας, σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ως φαντάσματα θεωρούνται συνήθως οι εμφανίσεις ειδώλων ανθρώπων που έχουν  πεθάνει.Υπάρχουν μαρτυρίες για φαντάσματα εντελώς στέρεα και ορατά, τα οποία μπορείς να αισθανθείς με την αφή (προσοχή όμως: τα χέρια τους είναι παγωμένα!!), φαντάσματα που φαίνονται αχνά σαν σκιές ή ομίχλη και φαντάσματα εντελώς διάφανα που μόλις και φαίνεται το περίγραμμά τους. Κάποια φαίνονται ολόκληρα, άλλα πάλι φαίνονται σαν να μην έχουν πόδια και κινούνται σαν να πλέουν (ή αιωρούνται σατανικά).

Οι αναφορές για φαντάσματα αμφισβητούνται  σε πάρα πολλές περιπτώσεις . Σε πολλές μάλιστα  αυτοί που εμπλέκονται σε αυτές τυγχάνουν της χλεύης των συνομιλητών τους.

Σήμερα η εκπομπή της Δρούζας είχε θέμα '' Στοιχειωμένα  σπίτια '' και έπαιξε το ακόλουθο βίντεο..

Short Version

[youtube=425,350]XnH9OJP6FTk[/video]

Long Version

[youtube=425,350]NT8P2Q2wmso[/video]

[size=14pt]Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε φάντασμα..Είχατε ποτέ σχετική εμπειρία ??[/size]

[size=14pt]Πιστεύετε ???[/size]

μια συγγενης μου εχει δει τη μανα της λιγο αφου πεθανε! ναι υπαρχει ο αλλος κοσμος πιστευω απλα εμεις βλεπουμε μονο τις 3 διαστασεις του χωρου ενω υπαρχουν περισσότερες. Ρωτα κανενα ψαγμενο μαθηματικο να σου πει

ou re

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και μιας και κοντεύουμε μεσάνυχτα...  :grin:

Φαντάσματα αναφέρονται σ' όλες τις χρονικές  περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας, σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ως φαντάσματα θεωρούνται συνήθως οι εμφανίσεις ειδώλων ανθρώπων που έχουν  πεθάνει.Υπάρχουν μαρτυρίες για φαντάσματα εντελώς στέρεα και ορατά, τα οποία μπορείς να αισθανθείς με την αφή (προσοχή όμως: τα χέρια τους είναι παγωμένα!!), φαντάσματα που φαίνονται αχνά σαν σκιές ή ομίχλη και φαντάσματα εντελώς διάφανα που μόλις και φαίνεται το περίγραμμά τους. Κάποια φαίνονται ολόκληρα, άλλα πάλι φαίνονται σαν να μην έχουν πόδια και κινούνται σαν να πλέουν (ή αιωρούνται σατανικά).

Οι αναφορές για φαντάσματα αμφισβητούνται  σε πάρα πολλές περιπτώσεις . Σε πολλές μάλιστα  αυτοί που εμπλέκονται σε αυτές τυγχάνουν της χλεύης των συνομιλητών τους.

Σήμερα η εκπομπή της Δρούζας είχε θέμα '' Στοιχειωμένα  σπίτια '' και έπαιξε το ακόλουθο βίντεο..

Short Version

[youtube=425,350]XnH9OJP6FTk[/video]

Long Version

[youtube=425,350]NT8P2Q2wmso[/video]

[size=14pt]Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε φάντασμα..Είχατε ποτέ σχετική εμπειρία ??[/size]

[size=14pt]Πιστεύετε ???[/size]

Πολλά θρίλερ βλέπει η Δρούζα....εμ με τέτοιο άντρα που έχει πως να μην βλέπει παντού φαντάσματα

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Απλα με μια λεξη...

ΠΑΠΑΡΙΕΣ

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
2 σκελιδες σκορδο την ημερα κανουν τα φαντασματα να φευγουν περα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ρε γραφικε κοπρολαγνε-φαντασμα αλλαξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτη την ΑΗΔΙΑ.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΩ-ΣΙΧΑΜΑ αβαταρ σου

aloupos

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τα φαντασματα ειναι οι φοβοι που μας κυβερνουν 

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πω πω τι μου θυμήσατε τώρα. Πρίν 2 χρόνια χειμώνα σε εξοχικό φίλου σε ορεινό μέρος. 7 άτομα (4 άντρες - 3 κοπέλες), βάζουμε και βλέπουμε 2 ταινίες, πρώτα ένα Παρασκευή 13 και μετά το "The Others". Είχε πάει περίπου μια το βράδυ και είπαμε να ξαμολυθούμε στο δάσος ο καθένας σε διαφορετική κατεύθυνση. Το χέσιμο του αιώνα. Ειδικά όταν άκουγες κάποιον παραδίπλα και μέχρι να διαπιστώσεις οτι είναι γνωστός μέσα στα σκοτάδια έκλανες ακατάσχετα. Το κόψαμε όταν η μια κοπέλα άρχισε να αιμοραγεί από τη μύτη...μην πάει το μυαλό σας σε υπερφυσικά φαινόμενα...στούκαρε σε ένα δέντρο...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
εγω οταν κοιταω τον εαυτο μου στον καθρεφτη βλεπω φαντασμα...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παντως εγω πιστευω παιδια οτι η επιστημη απο τη στιγμη που δεν εχει αποδειξει οτι δεν υπαρχουν φαντασματα,πνευματα,ψυχες και τα σχετικα να μην ειμαστε σιγουροι για τιποτα .....

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ολα αυτες οι ιστορίες εχουν βγεί απο τους ανθρώπους σαν ελπίδα πως μπορεί να υπάρχει δεύτρερη ζωη.. Εγω πιστεύω πως ίσως υπάρχει κάτι.. μπορεί να μην είναι "φαντάσματα" όπως τα λεμε και τα νομίζουμε, αλλα να είναι κάτι αλλο δηλαδη κατι σαν επικοινονία. Και πάλι όσο ψάξεις είναι δύσκολο να πεις πως είσαι σίγουρος πως υπάρχει κάτι τέτοιο. Εχουν βγει μπόλικοι και έχουν πει πως έχουν δει φάντασμα ή πως αναστήθηκαν και έβλεπαν διάφορα.. αλλα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια γιατι αν τα συνδέσεις όλα αυτά που έχεις ακούσει απο τη τηλεόραση, τα βιβλία,τους φιλους κλπ ,συνήθως δεν θα βρείς μεγάλες ομοιότητες..  

Επισκέπτης
Καλα μη βαρας τωρα το ειδα......λοιπον εχω την εντυπωση οτι ειναι Therion....και το εχω κι ολας το κομματι και ψαχνω να το βρω :)

Ευχαριστώ πολύ "Νίτσα" ! :-*
Χάρις αυτό που μου έγραψες , αναζητώντας , το βρήκα ! :dancing:
Είναι το Carmina Burana ! :rockon:

Υποχρεωμένος !

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
εγώ είχα δει ένα πέναλτι-φάντασμα του Ολυμπιακού.. μετράει?

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ρε γραφικε κοπρολαγνε-φαντασμα αλλαξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτη την ΑΗΔΙΑ.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΩ-ΣΙΧΑΜΑ αβαταρ σου
θα το αλλαξω μονο αν σε ψηφοφορια ψηφιστει η αλλαγη του! και δεν εχει σχεση το αβαταρ μου με διαθεσεις κοπρολαγνειας ! το αβαταρ μου εχει αληγορικο νοημα. ειναι κωμικο! ειναι σιχαμενο και συγχρονως διασκεδαζει την ηθικη μας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Βασικα βλακειες σου ειπα....το εχουν πει ΚΑΙ οι Therion....αλλα το συγκεκριμενο που ρωτησες ειναι το Fortuna Imperatrix Mundi απο Carmina Burana :) :)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ναι ρε παιδια και το εψαχνα και εγω / Carmina Burana το τραγουδι του Α.Παπανδρεου ΠΑΣΟΚ χεχεχεχεχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom