Νέα

Φάντασμα..σε ξορκίζω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε στην ύπαρξη τους ???

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Και μιας και κοντεύουμε μεσάνυχτα...  :grin:

Φαντάσματα αναφέρονται σ' όλες τις χρονικές  περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας, σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ως φαντάσματα θεωρούνται συνήθως οι εμφανίσεις ειδώλων ανθρώπων που έχουν  πεθάνει.Υπάρχουν μαρτυρίες για φαντάσματα εντελώς στέρεα και ορατά, τα οποία μπορείς να αισθανθείς με την αφή (προσοχή όμως: τα χέρια τους είναι παγωμένα!!), φαντάσματα που φαίνονται αχνά σαν σκιές ή ομίχλη και φαντάσματα εντελώς διάφανα που μόλις και φαίνεται το περίγραμμά τους. Κάποια φαίνονται ολόκληρα, άλλα πάλι φαίνονται σαν να μην έχουν πόδια και κινούνται σαν να πλέουν (ή αιωρούνται σατανικά).

Οι αναφορές για φαντάσματα αμφισβητούνται  σε πάρα πολλές περιπτώσεις . Σε πολλές μάλιστα  αυτοί που εμπλέκονται σε αυτές τυγχάνουν της χλεύης των συνομιλητών τους.

Σήμερα η εκπομπή της Δρούζας είχε θέμα '' Στοιχειωμένα  σπίτια '' και έπαιξε το ακόλουθο βίντεο..

Short Version

[youtube=425,350]XnH9OJP6FTk[/video]

Long Version

[youtube=425,350]NT8P2Q2wmso[/video]

[size=14pt]Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε φάντασμα..Είχατε ποτέ σχετική εμπειρία ??[/size]

[size=14pt]Πιστεύετε ???[/size]

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αϊ στα τσακιδια βραδιατικα / μου κοψατε τη χολη με το ατυχημα / ηθικο διδαγμα : στο δρομο ποτε δεν παιρνουμε αγνωστους μεσα στο αυτοκινητο εκτος κι αν ψωνιζουμε απο καμια πιτσα στη Γ΄ Σεπτεμβριου .....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μακρια απο εμας θα ελαγα...
το τι μπορει να υπαρχει και το τι οχι ειναι κατι πολυ σχετικο,
το θεμα ειναι μην παθεις εμμονη οτι κατι υπαρχει ενω στην ουσια δεν υπαρχει.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παντως αυτη που φορτωσανε τα παλικαρακια δεν ηταν και ασχημη / για μια πιπα στο αυτοκινητο ελεγε αλλα στο τελος μου το χαλασε ....

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
:think:
[youtube=425,350]oB2kMgC_vyE[/video][youtube=425,350]si-qaF8zlEM[/video]

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
έλα να τσιτώσουμε λιγάκι..  :grin:

[youtube=425,350]UyKYkBJUevQ[/video]

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Kαι το ειχα δει αυτο το video...
Kαι την πατησα παλι :headbang:  :cussing: :cussing:
Αν και μου αρεσουν τετοιες ιστοριες δεν πιστευω οτι υπαρχουν φαντασματα :idiot:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Με τρελή μουσική επένδυση...

[youtube=425,350]E_8EHRzG3DA[/video]

pad123

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ελεος αυτη την πληρωναμε στην κρατικη τηλεοραση για να μας διχνει αυτες τις παπαριες.
Eγω πιστευω στα κλανιοφανασματα που ελεγε και ο λαζοπουλος.πραγματικα θα πρεπει να ειναι κλανιες φαντασματα αυτες που μυριζουν αλλα ολοι ανουνται οτι την εχουν αμωλυσει.σ αυτο το βινεακι το φαντασμα ειχε βαλει καμερα για να διξει τις δυναμεις του? γιατι δεν μας διχνει η δρουζα και τον ιπταμενο ολανδο απο τον μπομπ σφουγγαρακη?

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
περισσοτερο η μουσικη σε τρομαζει παρα αυτα που βλεπεις...
Σκιαχτηκα... :o :o :o

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καλα αυτο με την κοπελα στο αυτοκίνητο ειναι Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ..
ελεος ρε,αστικός μυθος ειναι..

spooky

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με λίγο ψάξιμο στο google αποδεικνύετε ότι το video με την κοπέλα είναι κάτι σαν trailer από μια ταινία που προσπάθησε να κάνει ότι έκαναν οι προαγωγοί του Blair Witch Project. Fake αλλά ψαρωτικό όταν το δεις πρώτη φορά.  Το site της ταινίας και του δημιουργού της  .

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Οι ένοχοι ήταν τα φαντάσματα!

Η αστυνομία, στην Ρουμανία, σταμάτησε την έρευνα σε μια υπόθεση βανδαλισμών σπιτιών αφού αποφάνθηκε πως για τις ενέργειες αυτές φταίνε τα φαντάσματα!

Αρκετές οικογένειες που ζουν στην περιοχή Lilieci ανέφεραν πως ξαφνικά έσπασαν τα τζάμια των σπιτιών τους, διάφορα αντικείμενα πετούσαν στον αέρα και κεριά έσβηναν ενώ δεν υπήρχε καθόλου άνεμος στην περιοχή!

Όταν κατήγγειλαν στην αστυνομία το περιστατικό και το απέδωσαν σε κακά πνεύματα οι αστυνομικοί έβαλαν τα γέλια!

Όμως όταν οι αστυνομικοί έκαναν την σχετική έρευνα και είδαν με τα μάτια τους ποτήρια να πετούν έγραψαν στην αναφορά τους πως φταίνε τα φαντάσματα!

«Μπουκάλια και ποτήρια πετούσαν στον αέρα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να είναι κάποια πνεύματα,» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι κάτοικοι κάλεσαν έναν ιερέα εξορκιστή με σκοπό να διώξει τα πνεύματα και να ζήσουν και πάλι φυσιολογικά.

.

URL]]

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
θελουμε και εμεις φαντασματα στην ΨΠΣ να τα κανει η erinal στο φουρνο με πατατες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Rammstein....Ich Will :)
Ειδες εγω πως σε φροντιζω ετσι?????? :grin:

εγω παντως τα βιντεακια....τα βλεπω πρωτα στο μιουτ.....γιατι με τρομαζει πιο πολυ η μουσικη παρα αμα μου πεταχτει κατιτις....πρωτη φορα που μου χαν δειξει τετοιο βιντεο φοραγα ακουστικα και τα ειχα και στο φουλ και μου χει μεινει το ψυχολογικο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom