πρώτη φορά το '95 στις Σπέτσες/ Αρμάτα φάση. Μέναμε στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι η σύντροφος, η κολλητή της κι εγώ. Το βράδυ πηδιόμαστε κι η άλλη ''κοιμότανε'' δίπλα μας (εννιαίο στρώμα) σίγουρα δεν της ξέφευγε τίποτε. Δε μίλαγε όμως, διακριτική πάνω απόλα. Ένα απομεσήμερο, ενώ βγαίνω από το μπάνιο τις βλέπω να καυλαντίζουν...και τις ρωτάω, μόνο αυτό κάνετε; ε, μου έδειξαν τι μπορούν να κάνουν, μικρές, 18 στα 19 και κολλητές από χρόνια ενασχόλησης με το χορό κι οι δύο. Αξέχαστες εποχές.
Επανάληψη σκηνικού το 2008 με άλλη κατάσταση, πιο εξελιγμένη. Η μετέπειτα σύζυγος είχε μια φίλη που έμενε μακριά, ξέμενε λοιπόν σπίτι κάνα Σαββατο, μετά από ποτά κ τέτοια και την φιλοξενούσαμε. Ε, κάποια φάση τις πετυχαίνω στην κουζίνα σουρωμένες να φιλιούνται. Καμμία έκπληξη, παίρνω από το ψυγείο μια μπύρα, συνεχίζουν..., αράζω σε μια πολυθρόνα κι ακούω αχ-βαχ, πάω και βλέπω να έχουν αρχίσει τα πινελιάσματα, δαχτυλιάσματα, φάπες και μαλλιοτραβήγματα είχαν γίνει αγριόγατες που με άρπαξαν. Και προσοχή...η δικιά μου ήθελε να πηδάω από πίσω την κολλητή και να πονάει για να το βλέπει και να την πιέζει να τη γλείφει με το κεφάλι κάτω. Πιο δυνατά, έτσι και δώστου εγώ το grader...Ακόμα χύνω.
(κάνουμε ακόμα παρέα με τούτη τη φίλη, παιδιά γατιά σκυλιά όλα μέσα...απορώ όμως με τον λαπούρδα τον άντρα που πήγε και βρήκε, τι του βρήκε...μιλάμε για ξενερωσιά γκράντε ο τύπος)