gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.285
- Πόντοι
- 2.256
Αυτή δεν είναι κουνιάδα του Σεφερλή;;;; Μοιάζει με τη γυναίκα του!!!Μαίρη Τσαβαλια, μουναρος του fame και καλόκαρδη. Login • Instagram
Αυτή δεν είναι κουνιάδα του Σεφερλή;;;; Μοιάζει με τη γυναίκα του!!!Μαίρη Τσαβαλια, μουναρος του fame και καλόκαρδη. Login • Instagram
Ομολογώ δεν ξέρω. Να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας? Αυτή είναι κοντά στα 30Αυτή δεν είναι κουνιάδα του Σεφερλή;;;; Μοιάζει με τη γυναίκα του!!!
Τυπάρα Άντζελο, σήμερα Πειραιά, 15 λεπτά αναμονή για να μεζεδιάσω δύο δείγματα από σουβλάκι στο Γιώργο στη Γούναρη!!! Νόστιμα όμως!!! Αλλά για να φας πρέπει να πάρεις 4!!!
Δεν πρέπει να είναι. Από αναζήτηση που έκανα, η Έλενα φαίνεται να έχει έναν αδερφό. Μου έκανε εντύπωση ότι μοιάζουν όμως!!! Μήπως είναι τίποτα ξαδέρφες!!!Ομολογώ δεν ξέρω. Να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας? Αυτή είναι κοντά στα 30
Ναι φίλε μου είναι δυνατός,έπρεπε να πάρεις και γισ το σπιτι.Τυπάρα Άντζελο, σήμερα Πειραιά, 15 λεπτά αναμονή για να μεζεδιάσω δύο δείγματα από σουβλάκι στο Γιώργο στη Γούναρη!!! Νόστιμα όμως!!! Αλλά για να φας πρέπει να πάρεις 4!!!
Ποια λες, την ξανθιά τη βυζαρου?Πίσω από Κοκλωνη είναι μία με καλτσόν, δεν ξέρω ποια είναι αλλά είναι μούνα!!!
Ανάμεσα σε Μεγκαν και την ξινή!!!
Και παραπάνωΑπό τους άντρες πάντως οι μισοί είναι δροσερουληδες. Τι γίνεται εκεί μέσα ρε ??
Λαιβ στριμινγκ 24 ωρες η εκπομπαρα 4 χιλιαδες το βλεπουν τωρα
Απο την άλλη στο νημα των μηδενικων ....
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
γεμισε περαστικους