madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
η ενασχόληση με τη γη χρειάζεται πάντως ένα επίπεδο γνώσης που από μόνη της η γη δεν το προσφέρει
Οτι ειπα πιο πριν. Αλλα αδιαφορουν και για αυτο.
η ενασχόληση με τη γη χρειάζεται πάντως ένα επίπεδο γνώσης που από μόνη της η γη δεν το προσφέρει
αυτο ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα που θα πρεπει να γινει απο τις κατα τοπους γεωργικες υπηρεσιες, δεν βοηθανε καθολου, ο καθενας ψαχνεται μονος σου πλεονη ενασχόληση με τη γη χρειάζεται πάντως ένα επίπεδο γνώσης που από μόνη της η γη δεν το προσφέρει
τον ξαλαφρωσες τον γερουλανο και ηρθες;; δεν σου φτανει η μια ξεφτιλα πας και για δευτερη ε;;Τα στατιστικά στοιχεία είναι εδώ:
Θα ήταν για γέλια αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο τραγική.
Για παράδειγμα:
Μέσος φόρος που πλήρωσε ο αγρότης στην Θεσσαλία το 2009: 508 €
Ο μισθωτός: 1.233 €
Εισόδημα ετήσιο πάνω από 20.000 € δήλωσαν σε όλη την Ελλάδα 120 (ναι, αριθμός εκατόν είκοσι) φορολογούμενοι γεωργοί, κτηνοτρόφοι, αλιείς κλπ, κλπ.
Σελίδα 73/204 του pdf.
τι να του πεις τωρα, βλεπει το δεντρο και χανει το δασοςμάλλον σου διαφεύγει η στρατηγική μείωσης των ασκούμενων αγροτών ως αποτέλεσμα Ευρωπαϊκών οδηγιών προς τη χώρα.
τον ξαλαφρωσες τον γερουλανο και ηρθες;; δεν σου φτανει η μια ξεφτιλα πας και για δευτερη ε;;
Οχι το γνωριζω αυτο. Κανεις ομως δεν τους εμποδισε να προσπαθησουν να προωθησουν τα προιοντα τους στο εξωτερικο.
τι να του πεις τωρα, βλεπει το δεντρο και χανει το δασος
θα ξεβρακωθεις ομως, παει το στοιχημα;;Περιμενουμε τα δικα σου στοιχεια (αριθμους). Αν δεν εχεις βγαλε τον σκασμο.
θα ξεβρακωθεις ομως, παει το στοιχημα;;
ρε φιλε δεν ειμαι αγροτης, καταγομαι απο αγροτικη οικογενεια και ξερω, εχεις δικιο σε αυτα που λες,η ταση στην επαρχια αυτη ειναι,η συνεταιρισμοι η μικρες οικογενειακες επιχειρησεις, σιγα σιγα θα γινει και αυτο. ξερω πολλους αγροτες που ψαχνονται με τα επημελητηρια κυριως απο τις χωρες του βορα για να εχουν απ' ευθειας συνδεση με την αγορα τω κρατων αυτων
α εισπράξει η χώρα μας από το Γ΄ ΚΠΣ και το ΕΣΠΑ για την περίοδο 2000-2013, συνολικά 46 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 26 δισ. από το Γ΄ ΚΠΣ και τα 20 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ., το πρωτο κοινοτικο και τα μ.ο.π βρεστα εσυ και αρχισε να τα κατεβαζεις σιγα σιγα ,κοταΕισαι σαν τα πουστρακια που δινουν χαρτζηλικι για να πιπωσουν κανεναν φουκαρα φανταρο?
α εισπράξει η χώρα μας από το Γ΄ ΚΠΣ και το ΕΣΠΑ για την περίοδο 2000-2013, συνολικά 46 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 26 δισ. από το Γ΄ ΚΠΣ και τα 20 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ., το πρωτο κοινοτικο και τα μ.ο.π βρεστα εσυ και αρχισε να τα κατεβαζεις σιγα σιγα ,κοτα
Τότε γράψε λάθος. Απλά υπέθεσα από τα γραφόμενα σου ότι είσαι αγρότης. Δε γνωρίζω ποια είναι η τάση στην επαρχία γενικά. Μόνο για την ιδιαίτερη πατρίδα μου ξέρω.
Μακάρι να αρχίσει να γίνεται πράξη αυτό που σου είπα. Δε δικαιολογείται ρε φίλε, να είσαι Αγγλία να παίρνεις άνηθο από την Κένυα και να μην έχει γεύση καθόλου. Κι ο άνηθος που καλλιεργούμε εμείς είναι ασύκγριτα καλύτερος. Η Ισπανία έχει κατακλύσει όλες τις χώρες του Βορρά, με κηπευτικά προιόντα και μιλάμε για μία χώρα που έχει πρόβλημα με το νερό (μεγαλύτερο από την Ελλάδα).
Η ενασχόληση με τη γη έχει λεφτά, αλλά πλέον η αγορά έχει αλλάξει. Θα πρέπει οι νέες γενιές των αγροτών, να μορφωθούν. Ένα παιδί να κάνει οικονομικά, άλλο παιδί να γίνει γεωπόνος, για να είστε σωστοί στη δουλειά σας με τους συνεταιρισμούς και να σωθείτε. Να γαμήσετε και το κάθε αεριτζή μαλάκα μεσάζοντα....
μάλλον σου διαφεύγει η στρατηγική μείωσης των ασκούμενων αγροτών ως αποτέλεσμα Ευρωπαϊκών οδηγιών προς τη χώρα.
Η στρατηγική ήταν για αναδιάρθρωση των καλλιεργειών όχι για μείωση.
αγνωστη λέξη......Οι ποσοστωσεις τι ήταν ρε πρασινοφρουρε?
αγνωστη λέξη......
ολόκληρος πόλεμος είχε γίνει τότε γιατί δεν τους άφηναν να καλλιεργούν όσα στρέμματα θέλουν.....
ε ποιά η διαφορά;λάθος τα λές.... δεν τους απαγόρευαν να καλλιεργούν όσο στρέμματα θέλανε.. απλά επιδοτούσανε συγκεκριμένη παραγωγή και όχι όλη..
ε ποιά η διαφορά;
με απλά λόγια να σου πω πώς εγώ το σκέφτομαι...
κύριος εγώ θέλω να παράγω 2 τόνους σταφύλια. ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ;
ε ποιά η διαφορά;
με απλά λόγια να σου πω πώς εγώ το σκέφτομαι...
κύριος εγώ θέλω να παράγω 2 τόνους σταφύλια. ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ;
Οι ποσοστωσεις τι ήταν ρε πρασινοφρουρε?