Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εννοειται !!!!Αυτα παντα θα γινονται.Δεν μπορεις να ξερεις τις προθεσεις του καθενα εδω μεσα.Ακομα και αυτους που θεωρεις αξιοπιστους παλι θα χεις προβλημα
Ασε που νομιζουν οτι ειναι μεγαλο το κοκκαλο και οτι θα βγαλουν και τιποτα.εννοειται !!!!
ξερεις ποσοι κολαούζοι κυκλοφορουν και γραφουν παπαριες για να γλυψουν κανενα κοκαλο ????
εννοειται !!!!
ξερεις ποσοι κολαούζοι κυκλοφορουν και γραφουν παπαριες για να γλυψουν κανενα κοκαλο ????
Ασε παλουκαρι τις μεταφρασεις και την πραγματικοτητα.Eγω το μεταγραζω αλλιως αυτο που ειναι η πραγματικοτητα.Φρι γαμησι!!!Διαφημιση για να γαμησεις δωρεαν.Ανεβασε μου το πελατολογειο...Ακουγονται παρα πολλες βρωμες ειδικα σε κατι απιθανες γκομενες και σε κατι απιθανα πρακτορεια που ενα απλο μπανερ δεν φτανει για να ανεβασει την πελατεια της γκομενας
Ασε παλουκαρι τις μεταφρασεις και την πραγματικοτητα.
Ειναι διαφορετικη για τον καθενα.![]()
Εχεις κεφια απο το πρωι βλεπω παλουκαρι με την παρτυ μου.Για ολους το ιδιο ειναι,απλα χρειαζεται να βγαλεις τις παροπιδες
Ξερω ξερω οσες δεν μας τα ακουμπανε.Παντως το καλυτερο ειναι να διορθωθει το θρεντ.Δεν ειναι ρουμανες μοναχα...Ειναι και τσεχες και ουγγαρεζες και ρωσσιδες...
οχι, μη ριξεις.. εσυ εχεις πολυ μεγαλα κοκκαλα..Εχεις κεφια απο το πρωι βλεπω παλουκαρι με την παρτυ μου.
Μηπως να ριξω και εγω κανα κοκκαλο.![]()
Εχεις κεφια απο το πρωι βλεπω παλουκαρι με την παρτυ μου.
Μηπως να ριξω και εγω κανα κοκκαλο.![]()
Οχι παλουκαρι αλλα πολυ κουβαλανε κοκκαλα εδω γιαυτο το λεω.δεν αναφερομαι σε εσενα μην τρως κοληματα.μιλαω γενικα
Ξερω ξερω οσες δεν μας τα ακουμπανε.
Μου το ειπαν τα κοριτσακια.Για να λες οτι ξερεις σημαινει οτι θα χεις προσωπικη εμπειρια
εδω γελαμε. εσυ δεν ειπες οτι κολαουζος σημαινει απλα φρι γαμησι και μετα σου εδωσε αλλη ερμηνεια της πραγματικοτητας ο baby και τσιμπησες ??Για να λες οτι ξερεις σημαινει οτι θα χεις προσωπικη εμπειρια
Ενα τσιμπουκακι απο την ΒΙΒΙ χρειαζεσαι παλουκαρι και θα ισιωσεις.Ναι ειναι αληθεια οτι τα κοριτσακια μιλανε πολυ.Και χωρις πιεση βλεπε bibi
Ενα τσιμπουκακι απο την ΒΙΒΙ χρειαζεσαι παλουκαρι και θα ισιωσεις.
Που να δεις κατι αλλα κοριτσκια σαν την Henriete.