Νέα

Φαινόμενο Αργεντινή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Reggae23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ως Αργεντινόφιλος και για μια ακόμη φορά πικραμένος είπα να ανοίξω θέμα για τους ομοιδεάτες...

Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτή την ομάδα ? Έχει την μικτή κόσμου μέσα και πάλι χάλια...

Χθές 1-3 απο του μισητούς,και το χειρότερο είναι οτι ένα είδωλο κινδυνεύει να καταρρεύσει (για τον Μαραντόνα μιλάω)

Ακούω απόψεις...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Aπλα... πουτσα. Ο Ντιεγκο μεγαλος και τρανος ως παιχτης,αλλα τι σκατα τον βαλανε τον πρεζακια στον παγκο...? να κανει τι?

6 Τοπια μαζεψε απο την Βολιβια,ε αφου ειναι στον παγκο ακομα οκ.

Ασε που πλεον κυνδινευει απιστευτα να αποκλειστει και απο το Mundial ...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το οτι γαμουσε σαν παιχτης δεν σημαινει οτι θα γαμαει κ σαν προπονητης.αν κ με αυτον στον παγκο η ομαδα απο μονη της θα επρεπε να πεταει γιατι θα ειχε ηθικο μεγαλο.τωρα το τι παιζει,δεν μπορω να καταλαβω.εγω παντως ειμαι με τους αλλους,τους μισητους οπως λες.απ οτι φαινεται η ομαδα σας παει μεχρι καποια ταχυτητα.ειναι καλη για ομαδα χαμηλοτερου επιπεδου

OP
OP
R

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
το οτι γαμουσε σαν παιχτης δεν σημαινει οτι θα γαμαει κ σαν προπονητης.αν κ με αυτον στον παγκο η ομαδα απο μονη της θα επρεπε να πεταει γιατι θα ειχε ηθικο μεγαλο.τωρα το τι παιζει,δεν μπορω να καταλαβω.εγω παντως ειμαι με τους αλλους,τους μισητους οπως λες.απ οτι φαινεται η ομαδα σας παει μεχρι καποια ταχυτητα.ειναι καλη για ομαδα χαμηλοτερου επιπεδου

Καλο το δουλεματάκι και θεμιτό μετά απο τέτοια ήττα και σαφώς η Βραζιλία είναι τεράστια ομάδα...

Αλλα είμαι ιεραπόστολος του Ντιέγκο... :2funny: :2funny:

Ας ελπίσουμε να ανεβεί η ομάδα γιατί έχει παικταράδες..

OP
OP
R

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Η επιλογή Μαραντόνα ήταν από την αρχή για γέλια. Ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από προπονητική.
Γενικώς πάντως η Αργεντινή έχει φέρει κάτι απίθανους στον πάγκο της. Από τον Πασαρέλα που κυνηγούσε τους παίκτες του με ψαλίδι για να τους κόψει τα μαλλιά, μέχρι τον ανεκδιήγητο Πέκερμαν το 2006 που άφηνε έξω Μέσι και Τέβεζ για να παίζει ο Χούλιο Κρουζ.

Ο Πέκερμαν ήταν η ντροπή της Αργεντινής ακόμα θυμάμαι τα μπινελίκια που του έχωνα το 2006.

Το χειρότερο είναι οτι παει να γίνει το ίδιο και με τον Ντιέγκο.Πάντως έχω προαίσθημα ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα προκριθούμε.Απλα το κακό είναι ότι λόγο του μύθου που είχε δημιουργήσει ο Ντιέγκο δεν τολμάει να του κάνει κριτική κανείς....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
H γνώμη μου εμένα είναι απλή. Συνέχεια ακούω για το τί φταίει για την Αργεντινή και μαζεύει μπαλάκια από τη Βραζιλία. Απαντάω με ερώτηση . Γιατί να είναι διαφορετικά τα πράγματα ? Φυσιολογική είναι η εξέλιξη . Γιατί η Αργεντινή να γίνει ανώτερη από τη Βραζιλία? Η Αργεντινή ΠΟΤΕ δεν ήταν μεγάλη ομάδα. Μόνο όταν βρέθηκε ο Μαραντόνα ξέφυγε από τη μετριότητα. (κέρδισε βέβαια και ένα μουντιάλ το 1978 που ακόμα γελάνε και οι πέτρες ). Η απλή φυσιλογική ροή των πραγμάτων είναι αυτή . Ας μην ψάχνουμε συνέχεια τί φταίει και τί φταίει. Άλλο DNA η Βραζιλία.
(Από Λ. Αμερική υποστηρίζω την Ουρουγουάη. Τα βραζιλιανοαργεντινικά δεν με απασχολούν)

OP
OP
R

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
H γνώμη μου εμένα είναι απλή. Συνέχεια ακούω για το τί φταίει για την Αργεντινή και μαζεύει μπαλάκια από τη Βραζιλία. Απαντάω με ερώτηση . Γιατί να είναι διαφορετικά τα πράγματα ? Φυσιολογική είναι η εξέλιξη . Γιατί η Αργεντινή να γίνει ανώτερη από τη Βραζιλία? Η Αργεντινή ΠΟΤΕ δεν ήταν μεγάλη ομάδα. Μόνο όταν βρέθηκε ο Μαραντόνα ξέφυγε από τη μετριότητα. (κέρδισε βέβαια και ένα μουντιάλ το 1978 που ακόμα γελάνε και οι πέτρες ). Η απλή φυσιλογική ροή των πραγμάτων είναι αυτή . Ας μην ψάχνουμε συνέχεια τί φταίει και τί φταίει. Άλλο DNA η Βραζιλία.
(Από Λ. Αμερική υποστηρίζω την Ουρουγουάη. Τα βραζιλιανοαργεντινικά δεν με απασχολούν)

Θεωρώ ότι είσαι λάθος.Μιλάς για την ομάδα νο 2 στον Λ.Αμερική και όχι μόνο.Πές μου μία ομάδα στον κόσμο πλην της Βραζιλίας που έχει τόσο ταλέντο στο ροστερ της και που τροφοδοτεί όλη την ποδοσφαιρική γη με παίχτες.Το ότι στην Αργεντινή κυνηγάνε φαντάσματα και κάνανε προπονητή τον Μαραντόνα είναι άλλη υπόθεση.

Νομίζω ότι είσαι άδικος.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μ' αρέσει που ο gl έκανε ολόκληρη φασαρία χθες για τα off-θeματολογίας topics και σήμερα ανοίγεται ένα για το τι δεν πάει καλά με την ποδοσφαιρική ομάδα της Αργεντινής.

Ότι να 'ναι, τα πάντα όλα. :rolleyes:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Η επιλογή Μαραντόνα ήταν από την αρχή για γέλια. Ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από προπονητική.
Γενικώς πάντως η Αργεντινή έχει φέρει κάτι απίθανους στον πάγκο της. Από τον Πασαρέλα που κυνηγούσε τους παίκτες του με ψαλίδι για να τους κόψει τα μαλλιά, μέχρι τον ανεκδιήγητο Πέκερμαν το 2006 που άφηνε έξω Μέσι και Τέβεζ για να παίζει ο Χούλιο Κρουζ.
+1

OP
OP
R

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μ' αρέσει που ο gl έκανε ολόκληρη φασαρία χθες για τα off-θeματολογίας topics και σήμερα ανοίγεται ένα για το τι δεν πάει καλά με την ποδοσφαιρική ομάδα της Αργεντινής.

Ότι να 'ναι, τα πάντα όλα. :rolleyes:

Γιατι ρε φίλε στην σωστή κατηγορία δεν είμαι ? Αθλητισμό δεν αφορά?

Είναι καλύτερα δηλαδή τα thread που ξεκατινιάζονται οι κάφροι και οι hooligan ομάδων και κομμάτων ?

Ρε πάμε καλά ?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Η Αργεντινη θελει εναν Ιταλο μαεστρο στον παγκο της  ;)...μονο ετσι θα ανακαμψει και θα γινει οπως παλια
Μ αρεσει που καναν και δηλωσεις κιολας  :jerking:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Γιατι ρε φίλε στην σωστή κατηγορία δεν είμαι ? Αθλητισμό δεν αφορά?

Είναι καλύτερα δηλαδή τα thread που ξεκατινιάζονται οι κάφροι και οι hooligan ομάδων και κομμάτων ?

Ρε πάμε καλά ?
Δεν ήταν επί προσωπικού το σχόλιο φίλε μου - δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε σε ξέρω από χθες.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
η αργεντινή έχει πάθει κάτι που συμβαίνει σε πολλές μεγάλες ομάδες κατά διαστήματα.

απλά κάνει μια κοιλιά όπως η [glow=red,2,300]εθνική[/glow] μας και θα ανακάμψει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
η αργεντινή έχει πάθει κάτι που συμβαίνει σε πολλές μεγάλες ομάδες κατά διαστήματα.

απλά κάνει μια κοιλιά όπως η [glow=red,2,300]εθνική[/glow] μας και θα ανακάμψει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φταίει που παίζει ο άπειρος Μέσσι, μόνο 21 χρονών είναι!!!!
Ο Ρεχάγκελ θα τον άφηνε στην εξέδρα μέχρι να πάει 27, να πάρει 2-3 πρωταθλήματα,
ακόμα 1 CL & το χρυσό παπούτσι πριν τον βάλει βασικό!!!!! :headbang:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μπα! Αν δεν πήγαινε σε γερμανική ομάδα ή δεν υπέγραφε συμφωνία με την Adidas, πάλι πάγκο θα έτρωγε και τότε.
το φοβερό είναι πως ο Μέσσι μέχρι και στην ιστοσελίδα του δηλώνει 1,70 κι ας είναι κατηγορίας Παπαθεμελή :tickedoff: :jerking: :think: :tickedoff: :headbang: :headbang: :uglystupid: :idiot: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 8-18-Standing-Tall.jpg
    8-18-Standing-Tall.jpg
    86,5 KB · Εμφανίσεις: 27

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
την Αργεντινή την έχω στην μπούκα από το μουντιάλ του 1978 και το αίσχος του Βιντέλα… :S :S
[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=kmDkxA016Mc&feature=PlayList&p=BF2FE7B05F325253&playnext=1&playnext_from=PL&index=13/youtube[/video]]

Συνημμένα

• Videla-PRN.jpg
    Videla-PRN.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Videla_y_Passarella_Mundial_1978.jpg
    Videla_y_Passarella_Mundial_1978.jpg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • WC78_40S.JPG
    WC78_40S.JPG
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 21

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS
ξερει κανεις που δειχνει το ουρουγουαη-αργεντινη;

Εάν δεν το βρεις πουθενά αλλού, κάνε register στο . Είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια που θα δείξει ζωντανά σήμερα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη σε μεγαλες διοργανωσεις γινονται μεγαλα μπαμ και φυσικα λογω εμπειριας και φανελας,θεωρω την Αργεντινη απο τα φαβορι του Μουντιαλ!Νομιζω οτι αξιζει να βαλουμε κανα φραγκο στο γεγονος,και λογικα σε υψηλη,σχετικα,αποδοση

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
www.sport24.gr/html/ent/653/ent.321653.asp][size=15pt]Ξέσπασμα Μαραντόνα κατά του Τύπου![/size][/url]

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ουρουγουάης, εκτοξεύοντας ύβρεις κατά των δημοσιογράφων που του άσκησαν σκληρή κριτική όλο αυτό το διάστημα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ως ποδοσφαιριστής αρκετές φορές ζούσε στα άκρα, κάτι που είχε και ως αποτέλεσμα το τέλος της καριέρας του με επεισοδιακό τρόπο.

Το ίδιο φαίνεται πως θα κάνει και ως προπονητής, αφού λίγο μετά την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ στην Αφρική, ο Μαραντόνα ξεσπάθωσε κατά των δημοσιογράφων που τον έκριναν για την κακή απόδοση της Αργεντινής στον ομίλους.

[size=20pt]"Ζητώ συγνώμη από τις κυρίες που ακούνε, αλλά όσοι μου ασκούν κριτική όλο αυτό το διάστημα και μου συμπεριφέρθηκαν σαν σκουπίδι, μπορούν να καταπιούν την γλώσσα τους. Τον... ρουφ#$%^ και θα συνεχίσετε να τον ρουφ#@%", ήταν τα σκληρά λόγια του Μαραντόνα.[/size]     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι θεος ο χοντρος!! :2funny: :2funny: :2funny:

Στη συνέχεια ένας από τους παρευρισκομένους δημοσιογράφους που πήγε να κάνει μια ερώτηση στον προπονητή της Αργεντινής, δέχθηκε τον εξευτελισμό:
[size=20pt]
"Ναι και εσύ Πέσμαν, εσύ, ακόμα τον έχεις μέσα σου",[/size]  :2funny: :2funny: :2funny:δήλωσε ο Μαραντόνα αφήνοντας άναυδους όλους όσους ήταν στην αίθουσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom