Νέα

Φαίδρα vs Τζανέτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.507
Πόντοι
206
Οντως τωρα αυτον τον χοντρο απο το big brother πηδηξε?
Όχι ακόμα αλλα ο χοντρός έχει βαλθεί να ξεπεράσει και την Τσιτσιολίνα σε ψωλοάρπαγμα ψωλορούφηγμα ...στα σκαριά το νέο "έπος" Θα έχει πλάκα να τον ντύσουν Μαζώ ...Ο χοντρός Μαζώ γαμιέται απο Τζανέτο...????

Daredevil9

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
985
Πόντοι
86
Δεν ξέρω αν τον παίρνει, ελπίζω όχι :confused: αλλά στις τσόντες που έχει παίξει τις παρτενέρ τις ξεσκίζει άγρια, μιλάμε για φάση πούτσα και ξύλο:rockon:

Για ποια λες;
Την Ντολόρες από το Magic λέω, δεν θυμάμαι το όνομα που δίνει στο *****

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
F41FCFEE-AED6-4D6D-AB6B-A11CABEC942A.jpeg

Φίλε ίσως απογοητευτείς απο παρτενέρ Τζανέτου
αδερφίστικη τσόντα?

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.507
Πόντοι
206
αδερφίστικη τσόντα?
Πολύ πιθανόν εδώ Τζανέτος γαμούσε τον Φιλήμονα σε αυτόν θα κολλήσει και τον Κραουνάκη γαμάει άμα λάχει για τα φράγκα ο ορισμός του gay 4 pay

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Οχι ρε σεις ο Τζανετος απο οτι ειπε στον χαγιατε πριν καμποσες μερες ενιωσε ανετα με την κοπελα που γυρισε τις σκηνες και την ευχαριστησε.... Τωρα αν ειναι τσοντα με gay δεν μπορω να ξερω σιγουρα αλλα θα το μαθουμε συντομα....

Daredevil9

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
985
Πόντοι
86
Οχι ρε σεις ο Τζανετος απο οτι ειπε στον χαγιατε πριν καμποσες μερες ενιωσε ανετα με την κοπελα που γυρισε τις σκηνες και την ευχαριστησε.... Τωρα αν ειναι τσοντα με gay δεν μπορω να ξερω σιγουρα αλλα θα το μαθουμε συντομα....
Ποια είναι η κοπέλα;

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Δε γνωρίζω ούτε αυτός είπε κάτι περισσότερο...

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πολύ πιθανόν εδώ Τζανέτος γαμούσε τον Φιλήμονα σε αυτόν θα κολλήσει και τον Κραουνάκη γαμάει άμα λάχει για τα φράγκα ο ορισμός του gay 4 pay
Τρίτο πόδι ο τζανετος? ?.. Καλά ο Φιλ φαίνεται πουστρακι εγώ πιστεύω είναι λίγο πριν γίνει παθιτικοσ, αν δεν χει γίνει ήδη..

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Αυτός ο Τζανέτος το παίζει σκληρός τώρα;

Γιατί έχουν άρθρα του παλιά σε ιστοσελίδες, σκαρφαλωμένο σε στέγες να ρίχνει κεραμίδια (προφανώς υπό την επήρρεια);

Βρήκα και κάτι σχόλια που έλεγαν πως έπαιρνε πίπες στην Ομόνοια, τώρα αν τα έλεγαν σοβαρά ή για πλάκα δεν ξέρω.

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371

Γιατί έχουν άρθρα του παλιά σε ιστοσελίδες, σκαρφαλωμένο σε στέγες να ρίχνει κεραμίδια (προφανώς υπό την επήρρεια);

Βρήκα και κάτι σχόλια που έλεγαν πως έπαιρνε πίπες στην Ομόνοια, τώρα αν τα έλεγαν σοβαρά ή για πλάκα δεν ξέρω.
Καμμένος απτις ουσίες φαίνεται και πιθανόν είναι καί εξιστορεί πραγματικά φαντασίας

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.363
Πόντοι
8.815

γενικως δεν ειναι καλα αυτος,εκτος απο αγραμματος με ψυχολογικα ειναι και τερμα χαζος. μερικοι ανθρωποι που κουβαλαει ο Μιχαλης στο stream του,απορω πως βιοποριζονται και πως περπατανε χωρις να πεσουν.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Ρε σεις στο stream του hayate εμφανίζεται και μια emily ....Ξερουμε αν κανει βιζιτες; Γιατι νομιζω καπου το ειχα διαβασει στο φορουμ αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα...

αυτη εδω δλδ

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.059
Πόντοι
6.186
για την αννιτα ξέρει κανείς τίποτα?

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.059
Πόντοι
6.186
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην της είναι αστερίας. Την σακάτευα πάντως
παιζει να ειναι το καλύτερο που έχει περάσει από εκεί μέσα , ήμουν ζεας προχθές αντροπαρεα κ όλο κοίταζε μια προς το τραπέζι μας κοίταζα κ εγώ , καμιά ώρα μου πήρε να καταλάβω ότι ήταν αυτή, ποιο ωραία από κοντά

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.238
Πόντοι
5.595
παιζει να ειναι το καλύτερο που έχει περάσει από εκεί μέσα , ήμουν ζεας προχθές αντροπαρεα κ όλο κοίταζε μια προς το τραπέζι μας κοίταζα κ εγώ , καμιά ώρα μου πήρε να καταλάβω ότι ήταν αυτή, ποιο ωραία από κοντά
Ωραιο κοντοπουτανο... αλλα ψωισμενη.. κ φενεται οτι ειναι 'αστεριας' οπως ειπε ο πρωην της...!!
Επισης κ η Μαρια Γεωργαντα ειναι ωραιο μωρακι...!!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.238
Πόντοι
5.595
Ρε σεις στο stream του hayate εμφανίζεται και μια emily ....Ξερουμε αν κανει βιζιτες; Γιατι νομιζω καπου το ειχα διαβασει στο φορουμ αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα...

αυτη εδω δλδ
Eιχε βαλει πριν λιγες μερες.. φωτο στο Insta μαζι με την Ινα-Ινακι... παιζει να γυρισαν καμια τσοντα...!!!
Και καποιος ειχε γραψει οτι δουλευει σε studio.. αλλα με αλο ονομα... οποιος εχει info.. ας πει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom