Το να ανεβαζεις φωτογραφιες απο το τι κανεις με τη χ κοπελα, πιστευεις οτι βοηθα καποιον αλλον; Μονο εσενα λανθασμενα πιστευεις οτι βοηθαει στο και καλα "εχω γκομενα γαμαω δεν ειμαι αγαμητος" που θες να δειξεις μεσα απο αυτο.
Αυτοι που πραγματικα γαμανε καλα μουνια, δεν προκειται ποτε να ανεβασουν φωτογραφιες δημοσια. Σε κανα φιλο τους μπορει να στειλουν και μεχρι εκει. Σε καμια περιπτωση δεν ανεβαζουν φωτογραφιες δημοσια για να το παιξουν οτι εχω γκομενα γαμαω.
Ασε αυτες τις μαλακιες να τις κανουν αλλοι, μοιρασου τα με κανα φιλο σου σε προσωπικο επιπεδο και μονο αυτα. Δεν σου προσφερει κατι αυτο που εκανες, σου αφαιρει.
Αλλωστε, εσυ ζεις αυτο που ζεις για εσενα. Σε απασχολει αν δεν σε πιστευω εγω ενω εσυ ζεις ζωη μεσα στα μουνια χωμενος και γαμας καθε μερα; Το να ανεβαζεις φωτογραφιες ως αποδειξη για αυτα που κανεις και λες, παει να πει οτι σε νοιαζει τι πιστευω εγω για εσενα, αρα εισαι βητας, αρα δεν γαμας καλα μουνια. Το πιανεις;
Μεινε μονο στα γραφομενα και οποιος καταλαβει και πιστεψει, καταλαβε. Οποιος δεν καταλαβε και δεν σε πιστεψε, στα αρχιδια σου. Εσυ ζεις αυτο που ζεις, γαμας αυτο που θες να γαμας. Απλα.