Ωραιος ο παιχτης!
Μαριαλένα: - 6ο FreeFuckBouBet Με τρέλα!!!
Στους top 1000 Αξιολογητές
#141 Αξιολογητής σε Likes
Μετά από μεγάλη αναμονή, έφτασε και σε μένα το τηλ της Μαριαλένας. Η επικοινωνία έγινε πολύ εύκολα μέσω πμ και viber. To ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη μέρα στο Bill.
Πάντα πηγαίνω λίγο νωρίτερα, για να είμαι έτοιμος όταν έρθει το κορίτσι. Εν τω μεταξύ με έχει πιάσει ένα άγχος και μια αγωνία για το τι θα δω και πως θα τα πάμε. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό.
Ακριβώς στην ώρα της, χτυπάει τη πόρτα και πηγαίνω να ανοίξω. Βλέπω λοιπόν ένα κορίτσι με πολύ θετική ενέργεια και ένα γλυκό χαμόγελο, να με χαιρετάει σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Δεν της είχα πει τι να φοράει, αλλά ήρθε όπως ακριβώς μ αρέσει. Casual ντυμένη με ένα τζινάκι κι ένα μπλουζάκι. Χωρίς έντονο βάψιμο, ώστε να τονίζονται τα υπέροχα πράσινα μάτια της. Συνοψίζοντας θα έλεγα πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από θέμα εμφάνισης, αλλά δεν υστερεί και πουθενά . Το σώμα της πάντως είναι πολύ συμμετρικό, με καμπύλες και ένα υπέροχο πίσω σύστημα που κολάζει και αγίους.
Το στήθος είναι ενισχυμένο (είναι κάτι που δεν μ αρέσει γενικά) αλλά ο γιατρός ήταν πολύ καλός και δεν έχουμε θέματα.
Αφού είπαμε δυο κουβέντες με μπαλαμούτι και χουφτώματα εκατέρωθεν, μου ζητάει να πάει για ντουζ. Δεν αργεί και βγαίνει με ένα όμορφο σετ εσωρούχων το οποίο και αφαίρεσα μετά από λίγο. Ξεκινάει το στοματικό, άνευ, και πραγματικά τον εξαφανίζει. Έχει καλή τεχνική (καθόλου δόντι) πολύ βαθύ και υγρό. Μέχρι και ανάποδο μου έκανε. Δεν θα πει όχι σε κάτι και προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη. Η πρώτη κατάθεση έγινε στο στόμα της, όπου πήγε μετά από λίγο και τα έφτυσε.
Τώρα αναλαμβάνω εγώ δράση. Προτείνω μασάζ και δέχεται. Μου αφήνεται ολοκληρωτικά!!!! (δεν είμαστε ότι κι ότι)
Σε αυτή τη φάση της κάνω και στοματικό, αλλά χρησιμοποιώ και λίγο δάχτυλο/α και στις δυο τρυπούλες. Δείχνει πως της αρέσει. (δείχνει πως της αρέσει, αλλά ποτέ δεν θα μάθω, αν και παρατήρησα πως μια ανατριχίλα στο δέρμα την είχε)
Εν τω μεταξύ έχει ετοιμαστεί ο δικός μου για το 2ο γύρο. Φοράμε καπελάκι και μπαίνουμε μπροστά. Σπρώχνω δυνατά και αντέχει, αντέχει πολύ!!!!!! Αλλάζουμε στάσεις, πάνω κάτω και πλαγίως……… Σειρά έχει το anal. Μου λέει, ξέχασα το λιπαντικό, φτύσε και έμπα… Δεν χάνω χρόνο, σαλιώνω και ανοίγω με το χέρι τη τρυπούλα της για να μπω. Τελικά μπήκα, με αρκετή δυσκολία και άρχισα τις κινήσεις σιγά σιγά στην αρχή και μετά της έδωσα να καταλάβει με τράβηγμα μαλλιών και μπατσάκια στα κωλομέρια (κοκκίνησαν)
Τη 2η φορά αργώ να τελειώσω κι έτσι την ζόρισα λίγο. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Η κορύφωση ήρθε αργότερα, με τρομερή ένταση στο καπελάκι και μέσα στο κωλαράκι της.
Τελειώνοντας, να πω, ότι η Μαριαλένα, τα αξίζει τα χρήματα που παίρνει μέχρι και το τελευταίο euro. Δεν κοιτάζει να αρπάξει απ τον πελάτη.
Να μη ξεχάσω… Τα χρήματα δεν τα ζήτησε. Εγώ της τα έδωσα μόλις βγήκαμε στο αμάξι. Μαριαλένα ευχαριστώ για όλα.
Να ευχαριστήσω και όλο το team του υπέροχου FreeFuckBouBet!!!!! F. F. B. B.