mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Στην επομενη κληρωση, θεωρω πιο σωστό να μοιραστεί στα δυο
Μισό γαμίσι?
Στην επομενη κληρωση, θεωρω πιο σωστό να μοιραστεί στα δυο
Υπάρχουν και φθηνότερες επιλογές. Και ναι, αυτό είναι το πιο δίκαιο.Μισό γαμίσι?
Συγγνώμη αλλά αν ειναι σε παρόμοια περίπτωση σε επόμενη κλήρωση να μοιραστεί στα δύο τότε θα ήθελα κι εγώ το μισό της χθεσινής κλήρωσης. Οι όροι δεν μπορεί να αλλάζουν κατά το δοκούν! Αναμένω να ξεκαθαριστεί το θέμα αυτό πριν δηλώσω ξανά συμμετοχή!
Συγγνώμη αλλά αν ειναι σε παρόμοια περίπτωση σε επόμενη κλήρωση να μοιραστεί στα δύο τότε θα ήθελα κι εγώ το μισό της χθεσινής κλήρωσης. Οι όροι δεν μπορεί να αλλάζουν κατά το δοκούν! Αναμένω να ξεκαθαριστεί το θέμα αυτό πριν δηλώσω ξανά συμμετοχή!
Εντάξει, αυτο που λέω ειναι σχήμα λόγου και οχι απαίτηση. Αλλά αυτός είναι ο βασικότερος όρος δηλ. πόσοι μοιράζονται τα κέρδη! Αυτό θα μπορούσε να αλλάζει αναλογικά βάσει συμμετοχών δηλαδή αν στην επόμενη κλήρωση υπάρξουν διπλάσιες συμμετοχές οκ. Η αν αλλάξει το ποσό συμμετοχής και πάει απο 10 ευρώ στα 20. Αλλά αν με το ίδιο ποσό συμμετοχής και αριθμό συμμετεχόντων στη μια κλήρωση να έχουμε 1/10 και στην άλλη να έχουμε 1/5 (ή 2/10) δεν το θεωρώ σωστό. Κατά τη γνώμη μου πάντα... Νομίζω πως ο ampelales έχει τον τελικό λόγο!
αυριο το πρωι θα παω να το κανω....σε ποιον στελνω τον κωδικο?
Προτείνω το εξής. ...
Με καθε κάρτα των 10ευρω απο εδω κ περα να συμμετεχει σε 2 κληρωσεις Πέμπτη - Κυριακή.
Μεγιστος αριθμος συμμετοχών 20.
Τα νουμερα του Τζόκερ 1-20.
.
Ετσι καθε κληρωση πεφτει στο 5ευρω.
..
Σε περιπτωση που μαζευτουμε 8 η 9 διαλεγουμε απο 2 νουμερα τα υποιλοιπα 4 η 2 π.χ αν ερθουν τζακ ποτ.
Κ βλέπουμε τι γινεται αν μαζευτουμε 12..13...κτλ...
Ετσι γλυτωνουμε αφαιρέσεις . προσθέσεις. .
Κ κερδιζει ακριβως το 1 νουμερο οχι κατα προσέγγιση.
Οχι, αν δεν βγει ο τζοκερ, παει next drawΑυτό ναι γίνετε, ποντάρεις από το 1 μέχρι το 20 κι όποιος αριθμός τζόκερ βγει και έχει δηλωθεί κερδιζει.. Αν δε τον πετύχει κανείς τότε κερδιζει ο πρώτος δηλωθεν αριθμός που θα βγει απ τη πεντάδα.. αν ούτε έτσι τζάκποτ και παει στο επόμενο τζόκερ!
Τι λέτε οι υπόλοιποι;