ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.929
- Πόντοι
- 24.596
μυστη ο ενας με τα κουτσουρα,ο αλλος με τις νταμιτζανες,θετουν σοβαρη υποψηφιοτητα :S :S :S
μυστη ο ενας με τα κουτσουρα,ο αλλος με τις νταμιτζανες,θετουν σοβαρη υποψηφιοτητα :S :S :S
Απορια: Πρέπει να ναι οπωσδήποτε ενα fuck με call girl των 120 ευρώ; Κι αν εγώ θέλω τα 120 να τα κάνω 2 στούντιο κι ενα μπουρδέλο με τις αντιστοιχες κριτικες επιτρέπεται;
Καλυτερα 1 studio,2 μπουρδελα και 2 πιτσες τυπε.
Μην μεινεις και νηστικός μετα απο τοσο γαμησι. :S :S :S
Απορια: Πρέπει να ναι οπωσδήποτε ενα fuck με call girl των 120 ευρώ; Κι αν εγώ θέλω τα 120 να τα κάνω 2 στούντιο κι ενα μπουρδέλο με τις αντιστοιχες κριτικες επιτρέπεται;
και αν παει Πατησιων ο νικητης που εχει η μαυρουλα 5ευρω το κουλουρι πρεπει να γραψει 24 κριτικες ο τυπος :S :S :S
με αποπηρε :'( :S :S :SΤύπε αν θες να συμμετάσχεις πες το μας και άσε τις μαυρούλες με τα πεντάευρα.. Για ραντεβού με βίζιτα γίνετε η φάση ειτε απο γραφείο είτε ανεξάρτητη, τώρα κάποιες διαφοροποιήσεις με στουντιο/ντελα ok δεκτές στα πλαίσια που γουστάρουμε ολοι.. Το point ειναι να γίνετε εστω μια φορά το μήνα η κλήρωση και να κάνουμε τη φάση μας.
με αποπηρε :'( :S :S :S
ο τεντι τυπε?εχει πει οτι πληρωνει 20ευρω τον καθε πακι :S :S :SΟχι ρε τύπε αλλα αν σου απαντήσω σοβαρά μετά ο αλλος θα ρωτήσει αν μπορεί να πάρει 20 Πάκια σπίτι του για ένα μήνα..
με αποπηρε :'( :S :S :S
Πάντως αυτό με το άθροισμα του τζοκερ το βρίσκω πολύ καλή σκέψη και μια χαρά μου φαίνεται να βγαίνει ο νικητής έτσι.