Πασόκ κ ΝΔ θεωρούνται λάθος.....
ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πολύ εμπιστεύονται.....
Βλέπω τον Καρατζαφύρερ πρωθυπουργό στο τέλος και εορτή στο site από τα τόσα φασιστάκια!!!
Αυτή πλέον είναι η μόνη λύσις!!!
Πασόκ κ ΝΔ θεωρούνται λάθος.....
ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πολύ εμπιστεύονται.....
Βλέπω τον Καρατζαφύρερ πρωθυπουργό στο τέλος και εορτή στο site από τα τόσα φασιστάκια!!!
http://[URL unfurl="true"]www.xblog.gr/wp-content/uploads/2008/01/paintball-tank.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ερέ πάλι δίκιο έχω ο κερατάς!!! :tooth: :headbang2:
Ερέ πάλι δίκιο έχω ο κερατάς!!!
http://[URL unfurl="true"]www.xblog.gr/wp-content/uploads/2008/01/paintball-tank.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτός μέσα δεν είναι ο πάπιας??? :think: :think: :think:
Exεί απεργία ρε συ!!!
Δεν πήγες στη συγκέντρωση σήμερα?
το 81 89 είναι αποτέλεσμα μακράς καταπίεσης και κακουχιών της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού από το 50 και μετά.το 81-89 του παπανδρεου ειναι λαθος!
επρεπε να χωριστει το διαστημα,ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι επανεκλεγη!
για τους σιμητη-καραμανλη δε χρειαζεται κατι αναλογο...
ειχαν.....<<σταθερη>> επιδοση.
το 81 89 είναι αποτέλεσμα μακράς καταπίεσης και κακουχιών της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού από το 50 και μετά.
έχω ξαναπεί χιλιάδες φορές (με πολλές αρνητές δεξιούς με ιστορική κριτική ανικανότητα και ανεπάρκεια) πως η Δεξιά θα μπορούσε απλά αυτή τη στιγμή να διαχειρίζεται το ιδιο ιδεολογικό εκλογικό σώμα με των ΗΠΑ.
Αντ αυτού, τιμώντας τα διαρκή χαρακτηριστικά της ΡΑΤΣΑΣ μας επέλεξε όχι να αφομοιώσει αριστερούς (οι κομμουνιστές ούτως ή αλλέως καμμένοι ανέκαθεν ήταν), αλλά να τους κυνηγήσει ανελέητα σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.
Από την άλλη, ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ έχω ξαναπεί πολλάκις ότι κυβέρνησε από ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, διέλυσε ουσιαστικά την ΑΡΙΣΤΕΡΑ κάνοντας εμφατικά το προφανές, αυτό δλδ που αρνείτο επί δεκαετίες να κάνει η παράταξης των εθνικά Ηλιθίων και πνευματικά ανεπαρκών πουθενάδων.
Είναι πράγματι αδιανόητο σε χώρα όπου η Δεξιά κυβέρνησε ως προτεκτοράτο των ΗΠΑ από τον ΒουΠουΠου και μετά να υπάρχουν ακόμα τόσοι ηλίθιοι στη Δεξιά παράταξη που να ισχυρίζονται ότι για το χάλι της χώρας φταίνε οι αριστεροί.
ΕΣΕΙΣ φταίτε ΖΩΑ. Γιατί ενώ είχατε την ευκαιρία πολλάκις (με κυριώτερη την περίοδο 74 -81) ακολουθήσατε το γνωστό δρόμο της πώλωσης και της μισαλλοδοξίας. Το ευγενές σας άλλωστε σπορ επιλέξατε, καθώς ουδέποτε μάθατε από τα λάθη σας ή προσπαθήσατε να καταλάβετε το προφανές.
Ο τρόπος για να χαλιναγωγήσεις τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας ΔΕΝ είναι προσππαθώντας να το εξοντώσεις, αλλά προσπαθώντας να το αφοπλίσεις.
Δεν το λέω εγώ αυτό. ΟΙ δεξιοί καθηγητές σας Αμερικανοί το λένε από τους οποίους βεβαίως ΔΕΝ μάθατε ούτε τα στοιχειώδη.
Η πνευματική ανεπάρκεια του Ελληνα Δεξιού είναι ακριβώς αυτή για την οποία ο Αμερικανός αποφάσισε να τελειώσει με την Κύπρο το 74 με αυτόν τον τρόπο.
Διότι απλά έβλεπε ότι αλλος τρόπος δεν υπήρχε, ουχί να διαχειριστεί τους έλληνες αριστερούς, αλλά να εμπιστευτεί τους ηλιθίους Δεξιούς.
Όπως συχνά καταφέρνεται να ρίξεις το επίπεδο της συζήτησης με τους γενικούς χαρακτηρισμούς σου.
Σαφώς το '81 επήλθε από τους διωγμούς των αριστερών, αλλα κατάντησε ακόμα χειρότερα από τους Πασόκους
IMHO η ψηφοφορία δεν μπορεί να βγάλει σωστά συμπεράσματα.
Υπάρχουν πολλοί που θυμούνται όσα έκαναν κυβερνήσεις πριν το 2000? Δεν νομίζω.
Αντίθετα όλοι είναι προκατειλημένοι με τα όσα ακούν τους τελευταίους 10 μήνες για τη "διακυβέρνηση καραμανλή", που άσχετα αν ήταν καλή ή κακή πολεμήθηκε ανελέητα από λαμπράκηδες, μπόμπολες κλπ. Άσε που εξακολουθεί να παραμένει το μοναδικό άλλοθι σε μια κυβέρνηση που έχει χάσει τη μπάλα....
Δημόσια λοιπόν απαντώ στο ερώτημα της ψηφοφορίας όπως μπήκε: όλοι φταίνε!
Αν όμως η ψηφοφορία ρωτούσε "Ποιός φταίει που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε?" θα ψήφιζα ΓΑΠ δαγκωτό!! Οι λαμογιές, παραλείψεις ή τα λάθη των τελευταίων 30 ετών ωχριούν μπροστα στις μαζεμένες μαλακίες των τελευταίων 6 μηνών!!! Και η όποια προσπάθεια να εμφανιστεί ότι φταίνει η κατάσταση και όλοι οι άλλοι... ή ότι το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος ήδη από τις 4/10 υποβιβάζει τη νοημοσύνη μας.
Όσες μαλακίες και να κάνεις σε 6 μήνες δεν γίνεται να είναι περισσότερες μπροστά σε αυτές ετών!!!IMHO η ψηφοφορία δεν μπορεί να βγάλει σωστά συμπεράσματα.
Αντίθετα όλοι είναι προκατειλημένοι με τα όσα ακούν τους τελευταίους 10 μήνες για τη "διακυβέρνηση καραμανλή", που άσχετα αν ήταν καλή ή κακή πολεμήθηκε ανελέητα από λαμπράκηδες, μπόμπολες κλπ. Άσε που εξακολουθεί να παραμένει το μοναδικό άλλοθι σε μια κυβέρνηση που έχει χάσει τη μπάλα....
Αν όμως η ψηφοφορία ρωτούσε "Ποιός φταίει που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε?" θα ψήφιζα ΓΑΠ δαγκωτό!! Οι λαμογιές, παραλείψεις ή τα λάθη των τελευταίων 30 ετών ωχριούν μπροστα στις μαζεμένες μαλακίες των τελευταίων 6 μηνών!!! Και η όποια προσπάθεια να εμφανιστεί ότι φταίει η κατάσταση και όλοι οι άλλοι... ή ότι το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος ήδη από τις 4/10 υποβιβάζει τη νοημοσύνη μας.
μα κάθε φορά να αποδεικνύεις το σκεπτικό μου.
ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
ΣΤΟΚΕ:
δε φταίς εσύ ούτε η σφαίρα στην σπονδυλική στήλη που σε κατέστησε ανάπηρο.
Αυτός που την έριξε φταίει. Κάνε τις αναγωγές σου.
Υ.Γ.
ο επόμενος να είναι ακρυλικός σιλικονάτος. Τον απλό τον δουλεύω με τη σπάτουλα πανεύκολα.
IMHO η ψηφοφορία δεν μπορεί να βγάλει σωστά συμπεράσματα.
Αν όμως η ψηφοφορία ρωτούσε "Ποιός φταίει που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε?" θα ψήφιζα ΓΑΠ δαγκωτό!! Οι λαμογιές, παραλείψεις ή τα λάθη των τελευταίων 30 ετών ωχριούν μπροστα στις μαζεμένες μαλακίες των τελευταίων 6 μηνών!!! Και η όποια προσπάθεια να εμφανιστεί ότι φταίει η κατάσταση και όλοι οι άλλοι... ή ότι το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος ήδη από τις 4/10 υποβιβάζει τη νοημοσύνη μας.
Το παράδειγμα με τον ΟΣΦΠ δεν το βρίσκω σωστό αλλά τελοσπάντων!!!ελέγχεσαι ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το γεγονός ότι η επίκλησή σου είναι παντελώς ανιστόρητη και άνευ κοινής λογικής.
Είναι αδιανόητο να ισχυρίζειται οιοσδήποτε για οιοδήποτε θέμα τριακονταετίας ότι φταίνε περισσότερο οι τελευταίοι 6 μήνες.
Είναι το κλασσικό δείγμα μικρόνοης εγκεφαλικής λειτουργίας του μέσου ολυμπιακού που θεωρεί ότι η φετινή κατάρρευση αποτελεί αποκλειστική ευθύνη των επιλογών του τελευταίου καλοκαιριού....
συνεχίστε να με διασκεδάζετε.
όπου δεν πίπτει λόγος, πιπτει ράβδος.Είναι πέραν λογικών αναγωγών. Η μαλακισμένη σου συμπεριφορά όχι
όπου δεν πίπτει λόγος, πιπτει ράβδος.
όσο στον καθρέπτη δε βλέπεις τον εαυτό σου αλλά το φάντασμα του Κουασιμόδου των Παρισίων που κάθεται μπροστά σου, αυτή τη συμπεριφορά θα λαμβάνεις από μένα.
ορθόν.Το παράδειγμα με τον ΟΣΦΠ δεν το βρίσκω σωστό αλλά τελοσπάντων!!!
Ρε πουλάκι μου κόψε να έχεις το άπολυτο δίκιο πάντα!!!ορθόν.
όταν φταίνε οι άλλοι φταίνε οι άλλοι κι όταν φταίμε εμείς πάλι φταίνε οι άλλοι.
Γουέλκαμ το δε κλάμπ οφ μιρρορντ Κουασιμοντς.
Ομάδες χτίζονται και γκρεμίζονται χαλαρά σε ένα καλοκαιρί!!! ;)