wavemaster69
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 660
- Πόντοι
- 81
Πωπω ζημιά που μας έκανε η άτιμη . Με βλέπω σε κάνα τσαρδι μετά το σχολασμα να δαγκώσω/σφαλιαρισω/σκίσω κανα κωλο για ηρεμήσει η καβλα που μου προκαλεσε
Το έχει ο αλλοςΔώστε το βίντεο ρε αυνανες....
Για πολύ ξεζουμισμαααααα...Πω ρε η πουστρα
Τη πάτος είναι αυτός;;;Τι σου συμβαίνει Ευρυδίκη και μας φλεξαρεις την αθλητική κωλάρα σου?
Δεν είμαι ο πρώτος..
Αλλά επειδή αυτο δεν έχει ξαναγίνει,με την γυναικάρα επιβάλλεται να ανεβάσουμε κ εμείς κάτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
2
Aυτο που έδειχνε γιατί ετριβε την κωλαρα της ...ποιο βιντεο??
Τi ωραίο...pussy!Λογικά γατάκι ήθελε να μας δείξει
Ωραια κοπέλα. Εξαιρετικος κωλος, γεματος, να γεμιζει το χερι και το κρεβατι. Κριμα που αυτα τα τατουαζ χαλανε το συνολο! Για αλλους βεβαια το φτιαχνουν, ομως νομιζω πως αν δεν τα ειχε θα ηταν top!
Δεν αντέχεται ρε πούστη μου η γυναικάρα
Ευριδίκη με Σόφη μαζί, η απόλυτη καύλα. Θυμίζει τις ωραίες εποχές του 2017.Πόσο με φτιάχνει ο τρόπος που αγκαλιάζει την Πασχάλη.Άλλα και η Σόφη, πήρε θάρρος από αυτό και κάνει και αυτή την κίνησή της δειλά-δειλά.
Αδερφή της η αριστερά?Πόσο με φτιάχνει ο τρόπος που αγκαλιάζει την Πασχάλη.Άλλα και η Σόφη, πήρε θάρρος από αυτό και κάνει και αυτή την κίνησή της δειλά-δειλά.
Ε,όχι και χαλάει την εικόνα...τι έπρεπε να κάνει ;Να της σκαει κάνα γλωσσοφιλο και να της βάζει χέρι στην σιλικόνη;Ευριδίκη με Σόφη μαζί, η απόλυτη καύλα. Θυμίζει τις ωραίες εποχές του 2017.
Το ξυλάγκουρο αριστερά χαλάει την εικόνα.....