Mixanodigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Την είχα δει στην τηλεόραση και μου άρεσε πολύ. Τώρα που την είδα μισοντυμένη με τα άθλια τατουάζ που έχει, χαλάστηκα.
ναι ισχυει. γιατι οι αλλες θα ντραπουν? η κορινθιου 5 μηνες εκει με σπαλιαρα και τα ρεσταΙσχύει ? Είναι αυτές ? Την κόρη του ΛΕΠΑ βλέπω πιο πιθανή να γαμηθεί...
Θα μας δείξουν καμιά σκηνή τουλάχιστον, αν γαμηθούν ή θα τους γαμήσει το ΕΣΡ ?ναι ισχυει. γιατι οι αλλες θα ντραπουν? η κορινθιου 5 μηνες εκει με σπαλιαρα και τα ρεστα
Είδα ένα επεισόδιο,άβαφες η βαλαβάνη και η παπαδοπούλου είναι μπάζα για τα μπάζα.
Κοπρόσκυλα του κερατά,αγωνίζονται τάχα μου τάχατες! Για να κερδίσουν έναν τίτλο.Ε ρε χωράφι και αξίνα που χρειάζεται σε πολλούς!survivor στον σκαι ...θΑ γαμηθουν ολες εκει
Σε γσργαλάει μόλις ακούς για μπάζα?μπάζα ?? που είναι τα μπάζα ?????????
Γενικά απογοήτευση είναι άβαφες.Καμία σχέση, η Βαλαβάνη χωρίς μακιγιάζ είναι σχεδόν ίδια. Την Παπαδοπούλου χωρίς μακιγιάζ δεν την αναγνωρίζει ούτε η μάνα της.
Κοπρόσκυλα του κερατά,αγωνίζονται τάχα μου τάχατες! Για να κερδίσουν έναν τίτλο.Ε ρε χωράφι και αξίνα που χρειάζεται σε πολλούς!
Ελαχιστες φορες εχω δει τοσο ομορφη κοπελα αβαφτη, οσο την Βαλαβανη. Πολυ ακυρη συγκριση.Είδα ένα επεισόδιο,άβαφες η βαλαβάνη και η παπαδοπούλου είναι μπάζα για τα μπάζα.
τυπε, αν και δεν φημίζεσαι για το γουστο σου, εδώ μιλησες σωστα...το προσωπο της είναι ωραιο και χωρις βαψιμο...Ελαχιστες φορες εχω δει τοσο ομορφη κοπελα αβαφτη, οσο την Βαλαβανη. Πολυ ακυρη συγκριση.
βυζι ομως μηδεν