Νέα

Ευρωψηφοδέλτιο ΛΑΟΣ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
3.114
Like
1.441
Πόντοι
216
Ανακοίνωσε και ο ΛΑΟΣ το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα κατέβει στις Ευρωεκλογές. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου δεν είναι άλλη από την 65χρονη Φερενίκη Τζαβέλλα πρών διοικητή του ΟΑΕΔ.
Να λοιπόν ο βίος και η πολιτεία της Νίκης Τζαβέλλα: Η Τζαβέλλα ήταν βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 90 - 93 επί Μητσοτάκη. Είναι τότε που συμμετέχει στην πρώτη λέσχη Μπίλντεμπεργκ που έγινε στην Ελλάδα στις 22-23 Απριλίου 1993. Βέβαια, ο Άδωνις και ο Βελόπουλος συνέχεια κατηγορούν τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ στην οποία συμμετείχε (παραπάνω από μιά φορά) η επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός τους. Επίσης, η κ. Τζαβέλλα υπήρξε για πολλά χρόνια αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη, το οποίο πολλές φορές ο Βελόπουλος κατηγόρησε πως έδωσε υποτροφία στον ανθέλληνα υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων Μιλόσοσκι! Παράλληλα, η Τζαβέλλα ήταν από τα ελάχιστα άτομα που συνάντησαν το Τζορτζ Σόρος όταν επισκέφθηκε την Αθήνα το 2003 (ΤΑ ΝΕΑ, 23-05-2003). Σύμφωνα με τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τον Βελόπουλο ο Τζορτζ Σώρος με τον οποίο είναι φίλη η ΤΖαβέλλα, είναι ο πλέον ανθέλληνας στον κόσμο! Τ0 1992 σε συνέντευξή της στον Επενδυτή είχε αποκαλέσει τη Βόρειο Ήπειρο...Νότια Αλβανία. Το 1997 ο Κώστας Σημίτης αναγνωρίζει τη μεταξύ τους κοινή ιδεολογία και τη διορίζει αντιπρόεδρο στον "Αθήνα 2004". Σε συνέντευξή της στα ΝΕΑ 10 Σεπτεμβρίου 1997 λέει ότι θαυμάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα ήθελε να αντιγράψει τον Τζορτζ Μπους! Επιπλέον στα ΝΕΑ 22 Νοεμβρίου 1999 αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Κλίντον στην Αθήνα, η Χίλαρι είχε ιδιαίτερη συνάντηση με την αγαπητή κυρία Τζαβέλλα. Την περίοδο 1999 - 2002 είναι σύμβουλος του Κώστα Σημίτη για Αλβανικά θέματα ενώ λίγο αργότερα θα ταχθεί υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ. Εκτός των άλλων διατηρεί άριστες σχέσεις με το Εβραϊκό λόμπυ και ιδιαίτερα με το γιο του Αριελ Σαρόν. Αξίζει επίσης να σημειωθεί αυτό που έγραψαν τα ΝΕΑ στις 18 - 05 - 1998: Η Τζαβέλλα καταδικάστηκε σε πεντάμηνη ποινή φυλάκισης από τπ Δ' Τριμελές Εφετείο Αθηνών για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση την περίοδο 1990 που ήταν διοικητής του ΟΑΕΔ.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα υπάρχουν πατριώτες που θα ξαναψηφίσουν ΛΑΟΣ (για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, ΔΡΑΣΗ δεν το συζητώ...) Με την επιλογή του αυτή ο Γιώργος Καρατζαφέρης εγκαταλείπει μια και καλή τον εθνικιστικό χώρο και συντάσεται με τους Αμερικάνους και γενικότερα το σύστημα. Οι ακροδεξιοί, οι εθνικιστές και οι βασιλοχουντικοί που αποτελούν την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ αποκλείεται να το ξαναψηφίσουν. Μάλιστα πρόσφατα ο υποστράτηγος Στυλιανός Παττακός μέσω των εφημερίδων Στόχος, Ελεύθερος Κόσμος και Ελεύθερη Ώρα κάλεσε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν Καρατζαφέρη εξαιτίας της επιλογής του προέδρου του ΛΑΟΣ να τιμήσει ως ήρωα τον Αλέκο Παναγούλη.
 

Επισκέπτης
Γιατι εσυ πιστευεις οτι οι ψηφοφοροι του ΛΑΟΣ εχουν μυαλο για να κατσουν να σκεφτουν τι και γιατι θα ψηφησουν. Στο κομα υπαρχουν αδερφες και ατομα που δεν πηγαν καν στρατο (και καλα εκαναν) και το παιζουν υπερπατριωτες. Στους οπαδους του ΛΑΟΣ τους αρκει που ο Καρατζαφερης τα λεει "χυμα".
 

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
6.669
Like
8
Πόντοι
66
Με την επιλογή του αυτή ο Γιώργος Καρατζαφέρης εγκαταλείπει μια και καλή τον εθνικιστικό χώρο και συντάσεται με τους Αμερικάνους και γενικότερα το σύστημα. Οι ακροδεξιοί, οι εθνικιστές και οι βασιλοχουντικοί που αποτελούν την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ αποκλείεται να το ξαναψηφίσουν.
Ανέκαθεν ήταν στο σύστημα - απλά τώρα θέλει μεγαλύτερο κομμάτι της εκλογικής πίτας.

(ΥΓ) Τον έχεις για φτωχαδάκι και λαϊκό ήρωα? :think:
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Ανακοίνωσε και ο ΛΑΟΣ το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα κατέβει στις Ευρωεκλογές. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου δεν είναι άλλη από την 65χρονη Φερενίκη Τζαβέλλα πρών διοικητή του ΟΑΕΔ.
Να λοιπόν ο βίος και η πολιτεία της Νίκης Τζαβέλλα: Η Τζαβέλλα ήταν βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 90 - 93 επί Μητσοτάκη. Είναι τότε που συμμετέχει στην πρώτη λέσχη Μπίλντεμπεργκ που έγινε στην Ελλάδα στις 22-23 Απριλίου 1993. Βέβαια, ο Άδωνις και ο Βελόπουλος συνέχεια κατηγορούν τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ στην οποία συμμετείχε (παραπάνω από μιά φορά) η επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός τους. Επίσης, η κ. Τζαβέλλα υπήρξε για πολλά χρόνια αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη, το οποίο πολλές φορές ο Βελόπουλος κατηγόρησε πως έδωσε υποτροφία στον ανθέλληνα υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων Μιλόσοσκι!
[size=15pt]Παράλληλα, η Τζαβέλλα ήταν από τα ελάχιστα άτομα που συνάντησαν το Τζορτζ Σόρος όταν επισκέφθηκε την Αθήνα το 2003 (ΤΑ ΝΕΑ, 23-05-2003).[/size]

Σύμφωνα με τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τον Βελόπουλο ο[size=15pt] Τζορτζ Σώρος με τον οποίο είναι φίλη η ΤΖαβέλλα, είναι ο πλέον ανθέλληνας στον κόσμο! [/size]

Τ0 1992 σε συνέντευξή της στον Επενδυτή είχε αποκαλέσει τη Βόρειο Ήπειρο...Νότια Αλβανία. Το 1997 ο Κώστας Σημίτης αναγνωρίζει τη μεταξύ τους κοινή ιδεολογία και τη διορίζει αντιπρόεδρο στον "Αθήνα 2004". Σε συνέντευξή της στα ΝΕΑ 10 Σεπτεμβρίου 1997 λέει ότι θαυμάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα ήθελε να αντιγράψει τον Τζορτζ Μπους! Επιπλέον στα ΝΕΑ 22 Νοεμβρίου 1999 αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Κλίντον στην Αθήνα, η Χίλαρι είχε ιδιαίτερη συνάντηση με την αγαπητή κυρία Τζαβέλλα. Την περίοδο 1999 - 2002 είναι σύμβουλος του Κώστα Σημίτη για Αλβανικά θέματα ενώ λίγο αργότερα θα ταχθεί υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ. Εκτός των άλλων διατηρεί άριστες σχέσεις με το Εβραϊκό λόμπυ και ιδιαίτερα με το γιο του Αριελ Σαρόν. Αξίζει επίσης να σημειωθεί αυτό που έγραψαν τα ΝΕΑ στις 18 - 05 - 1998: Η Τζαβέλλα καταδικάστηκε σε πεντάμηνη ποινή φυλάκισης από τπ Δ' Τριμελές Εφετείο Αθηνών για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση την περίοδο 1990 που ήταν διοικητής του ΟΑΕΔ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Παίζει να είναι σήμερα και η καλλίτερη μέρα μου από την στιγμή που γράφτηκα στο site.  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Πως για παράδειγμα όταν είδα για πρώτη φορά την κ@λότρυπα της Bibi Black;  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Πουτάνα ζωή πως τα φέρνεις τα πάνω κάτω.

Σκορπιέ μου που είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Να το γιορτάσουμε μαζί με 69 στην Φυλής  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

(Ααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ σήμερα μέχρι και smileys βάζω)
 

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Μηνύματα
310
Like
0
Πόντοι
1
Άσχετο: ο "ουδαμού συνήντησα εχθρόν" Παττακός παραμένει υποστράτηγος? Δεν καθαιρέθηκε? :think:
 

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
6.669
Like
8
Πόντοι
66
Ταξίαρχος ήτανε. Άρα όχι μόνο δεν καθαιρέθηκε, αλλά προφανώς πήρε και τον έξτρα βαθμό που παίρνουν όταν βγαίνουν στη σύνταξη. :headbang: :jerking:
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άσχετο: ο "ουδαμού συνήντησα εχθρόν" Παττακός παραμένει υποστράτηγος? Δεν καθαιρέθηκε? :think:

Έχει το βαθμό στου στρατιώτη αν δεν κάνω λάθος...


Τώρα για το Λάος...

Ο καρατζαφέρης ως έξυπνος άνθρωπος αντιλήφθηκε ότι το μαγαζί που λέγεται "πατριωτική- εθνικιστική" (ακρο)δεξιά είχε μείνει χωρίς μάνατζερ και παρόλο που δεν θα το έλεγες "μαγαζί γωνία" είχε την πελατεία του και μπορούσε να τσιμπήσει και από άλλους χώρους (από το πατριωτικό πασόκ έως το κκε)...
Όποτε από να μείνει ένας βουλευτής της νδ και να φάει στη μάπα την επετηρίδα, τους γόνους και τις στελεχάρες, πραγματοποίησε το greek dream: έφυγε από υπάλληλος στη μεγάλη επιχείρηση και έγινε αφεντικό στο δικό του μαγαζί...
Όνειρό του είναι να πουλήσει ακριβά το μαγαζί του στη μεγάλη επιχείρηση και να ζήσει με τα κέρδη (πολιτικά - μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό)

Τώρα κατά πόσο πιστεύει αυτά που λέει, μικρή σημασία έχει- σημαία ευκαιρίας έψαχνε και τη βρήκε στον ως άνω πολιτικό χώρο...

Και φυσικά μην ξεχνάμε και τον παράγοντα πίεσης στη νδ- κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει ο τσοβόλας με το δήκκι στο πασόκ αλλά δεν του βγήκε...

Τώρα που κολλάει η Τζαβέλα;
Ας πούμε ότι ο Καρατζαφέρης κατά βάθος παραμένει ένας φανατικός μητσοτακικός...
 

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Μηνύματα
251
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς το πολιτικό σύστημα που υπάρχει εγκατεστημένο στην Ελλάδα , έχει τόσο ασφυκτικα εναγκαλισμένο της δαγκάνες του στον Ελληνικό λαό που δεν του Δίνει χώρο αντίδρασης . Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια πιο γενικευμένη τάση για αντίδραση και αλλάγη , πράγμα που φοβίζει το κατεστημένο. Για αυτό και το κατεστημένο δημιούργησε το ΛΑΟΣ και Τον ΣΥΡΙΖΑ , σαν αποφυάδες των μεγάλων κομματων , ώστε να αποροφήσουν αυτά τα και καλά αντιδραστηκά κόμματα  τους " Αντιρρησίες" του Δεξιού και Αριστερού χώρου. Έτσι δεν θα μείνει κάποιο πρόββατο χωρίς τσομπάνο. Ελπίζω όμως ότι το διογκούμενο κύμα της λαικής αγανάκτησης , ενάντια στους φαύλους και στου απατεώνες που λυμαίνονται την χώρα μας σχεδόν από τότε που ιδρύθηκε , να γίνει τσουνάμι που θα γκρεμίσει κάποτε αυτό το άθλιο σκηνικό. Ίσως κάποτε να λάμψει τελικά ο ήλιος( δεν εννοω φυσικά τον πράσινο , και απο αυτόν καήκαμε) της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ευνομίας. Πάντως περιμένετε και κίνηση από Βγαινόπουλο που θα παρουσιαστεί σαν Λαμπερός Ιππότης για να σώσει τους φουκαράδες  Έλληνες!
 
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Μηνύματα
219
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Άσχετο: ο "ουδαμού συνήντησα εχθρόν" Παττακός παραμένει υποστράτηγος? Δεν καθαιρέθηκε?

Του απονεμήθηκε ο βαθμός στις φυλακές Κορυδαλλού, για τις εξαίρετες υπηρεσίες του στην Πατρίδα.
Τόσα μεροκάματα με το μιστρί και χωρίς ένσημα βλέπεις.
 

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
6.669
Like
8
Πόντοι
66
Πάντως περιμένετε και κίνηση από Βγαινόπουλο που θα παρουσιαστεί σαν Λαμπερός Ιππότης για να σώσει τους φουκαράδες  Έλληνες!
Δε νομίζω - έρχεται η Γιάννα μέσω Ντόρας φίλε. Γι' αυτούς που ξέρουν. ;)
 

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
11.773
Like
0
Πόντοι
166
Ταξίαρχος ήτανε. Άρα όχι μόνο δεν καθαιρέθηκε, αλλά προφανώς πήρε και τον έξτρα βαθμό που παίρνουν όταν βγαίνουν στη σύνταξη. :headbang: :jerking:

Σωστός ο str81977. Ο Παττακός έχει το βαθμό του στρατιώτη. Έγιναν τρεις δίκες για την περίοδο της δικτατορίας. Μια για την ανατροπή του πολιτεύματος, μια για τα βασανιστήρια και μια για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Για την ανατροπή του πολιτεύματος οι Παπαδόπουλος, Παττακός και Μακαρέζος τιμωρήθηκαν με θάνατο και καθαίρεση. Η θανατική ποινή έγινε ισόβια κάθειρξη αλλά η καθαίρεση παρέμεινε.
 
OP
OP
stamatis57

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
3.114
Like
1.441
Πόντοι
216
Τώρα για το Λάος...

Ο καρατζαφέρης ως έξυπνος άνθρωπος αντιλήφθηκε ότι το μαγαζί που λέγεται "πατριωτική- εθνικιστική" (ακρο)δεξιά είχε μείνει χωρίς μάνατζερ και παρόλο που δεν θα το έλεγες "μαγαζί γωνία" είχε την πελατεία του και μπορούσε να τσιμπήσει και από άλλους χώρους (από το πατριωτικό πασόκ έως το κκε)...
Όποτε από να μείνει ένας βουλευτής της νδ και να φάει στη μάπα την επετηρίδα, τους γόνους και τις στελεχάρες, πραγματοποίησε το greek dream: έφυγε από υπάλληλος στη μεγάλη επιχείρηση και έγινε αφεντικό στο δικό του μαγαζί...
Όνειρό του είναι να πουλήσει ακριβά το μαγαζί του στη μεγάλη επιχείρηση και να ζήσει με τα κέρδη (πολιτικά - μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό)

Τώρα κατά πόσο πιστεύει αυτά που λέει, μικρή σημασία έχει- σημαία ευκαιρίας έψαχνε και τη βρήκε στον ως άνω πολιτικό χώρο...

Και φυσικά μην ξεχνάμε και τον παράγοντα πίεσης στη νδ- κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει ο τσοβόλας με το δήκκι στο πασόκ αλλά δεν του βγήκε...

Τώρα που κολλάει η Τζαβέλα;
Ας πούμε ότι ο Καρατζαφέρης κατά βάθος παραμένει ένας φανατικός μητσοτακικός...
Αυτό πιστεύω και εγώ. Είναι σαν τους άλλους. Τα είπες πάρα πολύ καλά.
 

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
11.773
Like
0
Πόντοι
166
Stamatis57 από που είναι το πρώτο άρθρο που δημοσίευσες; Ποιά είναι η πηγή;
 

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Μηνύματα
8.061
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Α ρε ελληναρες....τον διαγραψατε και τον καρατετοιο....ποιος σας εμεινε τωρα? μονο ο μιχαλολιακος των χρυσων αυγων!!!!!!
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
team1.jpg


Ωχ, τι έγινε παιδιά;;;;

Σβησμένα πρόσωπα;;;; Δεν έχουμε το θάρρος της γνώμης;;; Ακόμη και για τις Ευρωεκλογές;;;

Και βέβαια όλη η σημειολογία των πανώ της Αριστεράς: τρυπημένα από σφαίρες όπως τον Δεκέμβρη του 44.

Που να το ξέρουν όμως..............
 
OP
OP
stamatis57

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
3.114
Like
1.441
Πόντοι
216
Stamatis57 από που είναι το πρώτο άρθρο που δημοσίευσες; Ποιά είναι η πηγή;
βιογραφικά της Τζαβέλλα δημοσίευσαν αρκετές εφημερίδες. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες προέρχονται από το "Στόχο". Πρόκειται για μια εθνικιστική εβδομαδιαία εφημερίδα, πλεόν γραφική, αλλά σε αυτά είναι μανούλα. Ξέρει πολλά για το λεγόμενο εθνικιστικό χώρο και ανάλογα με τα συμφέροντά του τα αμολά. Όπως τώρα.

Τελικά, voltaire45
πόσο μοιάζουν τα άκρα: σβησμένα πρόσωπα οι χρυσαυγίτες, κουκούλα οι αναρχοαριστεροί. Ένα και το αυτό.
 

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Μηνύματα
8.061
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ειναι πολυ απλο γιατι κρυβουν τα προσωπα τους.....ετσι και τους δει κανεις οταν ψωνιζονται στη κουμουνδουρου......
 
OP
OP
stamatis57

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
3.114
Like
1.441
Πόντοι
216
ειναι πολυ απλο γιατι κρυβουν τα προσωπα τους.....ετσι και τους δει κανεις οταν ψωνιζονται στη κουμουνδουρου......
Και οι κουκολοφόροι για τον ίδιο λόγο φαντάζομαι. Όταν φυσικά δεν καίνε αυτοκίνητα και μαγαζιά...
 

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Μηνύματα
8.061
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Και οι κουκολοφόροι για τον ίδιο λόγο φαντάζομαι. Όταν φυσικά δεν καίνε αυτοκίνητα και μαγαζιά...
ΜΠΑΑ ....δεν νομιζω,οι περουκες καθονται καλυτερα στα ξυρισμενα κεφαλια.....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom