Εγώ είχα συμμετάσχει στο Conference League, στο αγώνισμα της αυνανοσφαίρισης, εκπροσωπώντας το Bou. Δηλαδή υπήρχε ένα τέρμα και τραβώντας μαλακία οι δύο παίχτες πάνω στην μπάλα όποιος την έβαζε πρώτος στο τέρμα κέρδιζε. Στον πρώτο γύρω κληρώθηκα με την Καιζερσλάουτερν. Προκρίθηκα άνετα καθώς ο Γερμανός ήταν μεθυσμένος και δεν μπορούσε να σημαδέψει την μπάλα. Στον επόμενο γύρο κληρώθηκα με την Γκεντσλερμπιρλιγκί Τουρκίας. Τα πνεύματα ήταν τεταμένα. Η κερκίδα έβραζε. Τα καπνογόνα έπεφταν το ένα μετά το άλλο. Ήταν πραγματικό ντέρμπυ. Όμως εκπροσωπούσα την χώρα μας και αρνιόμουν να χάσω. Τραβούσα μαλακία τραγουδώντας το εθνικό μας ύμνο και με ένα τελικό χύσιμο με φάλτσο έστειλα την μπάλα δοκάρι και μέσα. Πήρα την πρόκριση πανηγυρικά μέσα στη έδρα του αντιπάλου. Πήγα στην Ζυρίχη στην κλήρωση των προημιτελικών. Η κληρωτίδα έβγαλε Austria Lustenau. Δύσκολα τα πράγματα. Ο Αυστριακός φαινόταν πιο μαλάκας από μένα. Πιο έμπειρος. Έχει χύσει αμέτρητα χιλιόμετρα. Θα το παλέψω όμως. Ήρθε η ώρα της αναμέτρησης. Το ματς ήταν αμφίρροπο. Χύναμε και οι δύο στην μπάλα με δύναμη. Κάποια στιγμή η μπάλα είχε σταματήσει πάνω στην γραμμή. Είμαστε και οι δύο από πάνω της και τραβούσαμε μαλακία με δύναμη. Όποιος την έχυνε πρώτος σίγουρα θα έπαιρνε την πρόκριση. Η αγωνία είχε φτάσει στο κατακόρυφο. Χύνουμε σχεδόν ταυτόχρονα και οι δύο. Η μπάλα καρφώνετε στο Γάμα της εστίας. Ήμουν σίγουρος ότι την έχυσα πρώτος. Ετοιμαζόμουν να πανηγυρίσω. Ο διαιτητής όμως έτρεξε να συμβουλευτεί το VAR. Γυρνάει δείχνει το σήμα του VAR και λέει γκολ Austria Lustenau. Αδύνατον. Ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα. Η παράγκα αποφάσισε να σπρώξει τον Αυστριακό. Σίγουρα είχαν παίξει Austria Lustenau στο στοίχημα. Διαμαρτυρήθηκα. Λέω στον διαιτητή "Δεν σέβεσαι τον ιδρώτα μου. Ντροπή". Άντε από δω ρε μαλάκα μου λέει και μου δείχνει κόκκινη κάρτα. Δυστυχώς αυτό ήταν. Τέρμα η σεζόν. Με έφαγε η παράγκα. Δεν το βάζω κάτω όμως. Έκλεισα προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία και αρχίζω άμεσα προετοιμασία για του χρόνου.