asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Στα παραπάνω δεν θέλεις να ελέγχουν το μονοπώλιο της έκδοσης του χρήματος οι Εβραίοι αλλά θέλεις να το ελέγχουν οι κρατικοί μηχανισμοί.
Αναγνωρίζεις πως πρέπει δηλαδή να υπάρχει μονοπώλιο έκδοσης χρήματος, απλά το πρόβλημά σου είναι να το ελέγχουν αυτοί που εσύ θέλεις.
Γιατί νομίζεις δηλαδή πως οι Έλληνες που εκδίδουν χρήμα θα πράττουν καλύτερα από τους Εβραίους που εκδίδουν χρήμα;
Όπως και να έχει, εγώ θέλω:
1. Όσες περισσότερες τράπεζες γίνεται με ΚΑΝΕΝΑΝ περιορισμό στο τι μπορούν να κάνουν με τα κεφάλαιά τους και να μπορεί η κάθε μια αν θέλει να εκδίδει το δικό της νόμισμα.
2. Όσο πιο πολλά νομίσματα κυκλοφορούν ελεύθερα τόσο το καλύτερο.
3. Όσα περισσότερα χρηματιστήρια γίνεται, ακόμα και 1000 σε μια χώρα, όσο πιο πολλά τόσο καλύτερα. Με κανέναν κρατικό έλεγχο στις συναλλαγές, κανέναν περιορισμό στο τι θέλει να κάνει κάποιος, αρκεί να είναι εθελοντικός.
5. Επιπλέον θα ήθελα, αλλά ξέρω πως δεν γίνεται, οι τράπεζες να λειτουργούν σαν ανεξάρτητες οντότητες από τα κράτη. Δηλαδή να μην έχει δικαίωμα ένα κράτος να λέει σε μια τράπεζα τι να κάνει.4. Έντοκα δάνεια με όσο επιτόκιο συμφωνούν οι πλευρές της συναλλαγής χωρίς καμία κρατική παρέμβαση.
Αυτά από έναν φίλο του ασύδοτου καπιταλισμού και φιλελευθερισμού!
้ηδη συμβαινει κυριως αμερικη (πιο ευκολα απο τραπεζα περνεις πλεον) και τωρα ευρωπη, ασια
peer to peer lending με υψηλα επιτοκια βεβαια
εχει καμποσα "πιστολιασματα" απ οτι διαβαζω παντως