Επισκέπτης
Mετά το πρώτο ξάφνιασμα, η αδημονούσα (στην πραγματικότητα) κόρη εκτίμησε την νοστιμιά του κάβουρα...τρόμαξε από το μέγεθος του κάβουρα
Mετά το πρώτο ξάφνιασμα, η αδημονούσα (στην πραγματικότητα) κόρη εκτίμησε την νοστιμιά του κάβουρα...τρόμαξε από το μέγεθος του κάβουρα
δε φτάνει που με την αναβάθμιση απέκτησε και aircondition το φόρουμ, γκρινιάζεις κιόλαςτον κανακη με τους αλλους δυο που πιανουν το καλοριφερ και σκεπαζονται απ τις κρυαδες του αλλου, τον εχετε δει φανταζομαι ε ????
Κύριε giorgospapa και οι συν αυτώ, μπορείτε κάλλιστα αναλωθείτε στις έξυπνες στιχομυθίες σας με τα οικεία σας μέλη του ιστότοπου στα οικεία σας νήματα και αφήσετε τούτο το νήμα.τον κανακη με τους αλλους δυο που πιανουν το καλοριφερ και σκεπαζονται απ τις κρυαδες του αλλου, τον εχετε δει φανταζομαι ε ????
To μεγεθοs μετραει..........
Mετά το πρώτο ξάφνιασμα, η αδημονούσα (στην πραγματικότητα) κόρη εκτίμησε την νοστιμιά του κάβουρα...
κυριε επιδοξε αποτυχημενε ποιητά-καμμένεμπουρδελοπουτανιάρη μου, γραφετε (αν δεν το καταλαβατε) σε ενα δημοσιου βηματος φορουμ.Κύριε giorgospapa και οι συν αυτώ, μπορείτε κάλλιστα αναλωθείτε στις έξυπνες στιχομυθίες σας με τα οικεία σας μέλη του ιστότοπου στα οικεία σας νήματα και αφήσετε τούτο το νήμα.
Οτι αποτελεί "κρυάδες" για σας, είναι σκωπτικό για κάποιους άλλους.
"Κρυάδες" κρίνω οτι είναι πολλά από αυτά που λέτε εσείς αλλά και κάποιοι άλλοι στον ιστότοπο αλλά ποτέ δεν επενέβηκα στην ροή των μηνυμάτων σας γιατί ξέρω οτι για σας έχουν νόημα.
Σε κατανοώ παιδί μου...κυριε επιδοξε αποτυχημενε ποιητά-καμμένεμπουρδελοπουτανιάρη μου,...
όχι μόνο την εκτίμησε αλλά την απόλαυσε δεόντος
ΔΕΝ δυνασαι να με κατανοησεις μικρούλη μου..Σε κατανοώ παιδί μου...
Ουδέν σχόλιον από τούδε και στο εξής.
Ούτε τα δόντια τους δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν τα μιράκια...
Από μωρά στον αγώνα...
Σχήμα λόγου το "μιράκια".Είναι άνω των 18 ετών.Όπως η παρακάτω βογκούσα κορασίδα.μπορει απλα να μικροδειχνουν οι κοπελες.....
Mετά το πρώτο ξάφνιασμα, η αδημονούσα (στην πραγματικότητα) κόρη εκτίμησε την νοστιμιά του κάβουρα...