Νέα

Εύρεση μέρους υψηλών προδιαγραφών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jackie123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jackie123

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά σε όλους, προκαταβολικά συγγνώμη εαν γράφω σε λάθος υπόφόρουμ, έψαξα πολύ που να δημοσιεύσω.

Θα ήθελα την αρωγή των μελών στην αναζήτησή μου:
Ψάχνω μέρος υψηλών προδιαγραφών όπου μπορώ να πάω και να γνωρίσω τα κορίτσια με σκοπό να διαλέξω κάποια που επιθυμώ να με επισκέπτεται σπίτι μου τακτικα για ένα μεγάλο διάστημα, στις ανάλογες τιμές φυσικά. Το αίτημά μου είναι ειλικρινές και έντιμο. Δε ξέρω βέβαια εαν υπάρχει κάτι αντίστοιχων προδιαγραφών. Αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε και p.m.

Ευχαριστώ όλους.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε μου μερος υψηλων προδιαγραφων (απο αυτα που εχω διαβασει απο τους αλλους βεβαια γιατι εγω δεν ξερω :cool2:)  δεν υπαρχει, αυτο που θες εσυ νομιζω ειναι ενα καλο γραφειο και μεσα απο αυτο να βρεις και καποια που να σου αρεσει.
Για γραφεια και κοπελες θα πας στα αναλογα θρεντ και θα βρεις παρα πολλες πληροφοριες.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Γεια χαρά σε όλους, προκαταβολικά συγγνώμη εαν γράφω σε λάθος υπόφόρουμ, έψαξα πολύ που να δημοσιεύσω.

Ψάχνω μέρος υψηλών προδιαγραφών όπου μπορώ να πάω και να γνωρίσω τα κορίτσια με σκοπό να διαλέξω κάποια που επιθυμώ να με επισκέπτεται σπίτι μου τακτικα για ένα μεγάλο διάστημα, στις ανάλογες τιμές φυσικά. Το αίτημά μου είναι ειλικρινές και έντιμο. Δε ξέρω βέβαια εαν υπάρχει κάτι αντίστοιχων προδιαγραφών. Αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε και p.m.

Ευχαριστώ όλους.

Η γνώμη μου είναι ότι δε θα βγάλεις τίποτα εδώ που ήρθες, φίλε.

Πήγαινε στο κοσμοφόρουμ, και πες την τους στά ίσα:
"Ψάχνω [αυτό που ψάχνεις] και δίνω τόσα για κάθε επίσκεψη - με το μήνα - με τη μέρα, όπως θέλεις".

Με τη κρίση που υπάρχει, έχεις πιθανότητες να βγάλεις κάτι.

Εδώ, τι να βγάλεις?

OP
OP
J

jackie123

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, ορισμένα διευκρινιστικά γιατί είμαι στραβάδι:

@Βρασίδας, τα γραφεία φίλε μου σε ποιο υποφόρουμ είναι; Είναι που παίρνεις τηλέφωνο; Έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο, αλλά πρέπει να πάρεις τηλέφωνα μέχρι να σου ρθει αυτό που ψάχνεις έτσι δεν είναι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για την απάντηση, θα τη ψάξω καταρχάς όπως μου πες!

@Σταύρος, δε ξέρω μπορεί και να κάνω λάθος, δεν έχω συμμετάσχει πολύ στα forum εδώ, μόνο μερικές πληροφορίες είχα πάρει προ μηνών για τα citi. Ποιο είναι το κοσμοφόρουμ να πάω, δεν έχω ιδέα; Σ' ευχαριστώ που μπηκες στο κόπο να απαντήσεις.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ξεκινα τα τηλεφωνα στα γραφεια και κατι θα βρεις αν δεν βρεξεις κωλο ψαρι δεν τρως.

Επισκέπτης

Ευχαριστώ όλους.

βρες κανα αλλοδαπο να το σπιτωσεις για καποιο καιρο κ να του πληρωνεις τα εξοδα.Η πιο οικονομικη κ σωστη λυση κατεμε

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.874
Πόντοι
216

Ευχαριστώ όλους.

αρχηγε ποιο ειναι το μπατζετ σου για να σου πουμε που να κινιθεις για να μην φας το κεφαλι σου και τα κλες μετα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.785
Πόντοι
22.785
και που το ξερης οτι ειναι αρχηγος;;;;;;;
μπορει να εγινε κατι τις αλλο.

Συνημμένα

• jini.gif.gif
    jini.gif.gif
    66,9 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
J

jackie123

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αρχηγε ποιο ειναι το μπατζετ σου για να σου πουμε που να κινιθεις για να μην φας το κεφαλι σου και τα κλες μετα

Ψηλό, όσο χρειαστεί, ανάλογα με τη ποιότητα θα δώσω,ξέρω στη πιάτσα πάει μια κατοστάρα για ένα τυπικό call girl χωρίς έξτρα, εαν μπορέσω κάπου να δω με τι έχω να κάνω, να ξέρω ότι οι κοπέλες προσέχουν και προσέχονται δε θα πρόβλημα να δώσω και τα διπλά, τα πάντα εξαρτόνται από το με τι έχω να κάνω, έτσι δεν είναι; Άμα κάτι τα αξίζει τα λεφτά του θα τα δώσεις αν τα χεις.

Έχω βρέξει κώλο με γραφεία, είχα κάτι καλό, και ήμουν πελάτης, μετά άρχισε να φέρνει μπάζα, για εκατοπενήντα ευρώ χωρίς έξτρα και η άλλη να θέλει να φύγει και στο εικοσάλεπτο δε το ανέχομαι πια. Αλλά δε γίνεται να αρχίσω πάλι το τηλεφώνα, φέρνε, πλήρωνε για να βρω κάτι να μου αρέσει να το κρατήσω, άσε που αυτοί αλλάζουν κορίτσια γρήρορα κι εγώ θέλω κάτι να μείνει για ένα δια΄στημα.

Ένα καλό μέρος ψάχνω, από τα πολύ καλά, να πάω να δω και να κάνω τις επιλογές μου. Ευχαριστώ τους συναδέρφους.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.874
Πόντοι
216
Ψηλό, όσο χρειαστεί, ανάλογα με τη ποιότητα θα δώσω,ξέρω στη πιάτσα πάει μια κατοστάρα για ένα τυπικό call girl χωρίς έξτρα, εαν μπορέσω κάπου να δω με τι έχω να κάνω, να ξέρω ότι οι κοπέλες προσέχουν και προσέχονται δε θα πρόβλημα να δώσω και τα διπλά, τα πάντα εξαρτόνται από το με τι έχω να κάνω, έτσι δεν είναι; Άμα κάτι τα αξίζει τα λεφτά του θα τα δώσεις αν τα χεις.

Έχω βρέξει κώλο με γραφεία, είχα κάτι καλό, και ήμουν πελάτης, μετά άρχισε να φέρνει μπάζα, για εκατοπενήντα ευρώ χωρίς έξτρα και η άλλη να θέλει να φύγει και στο εικοσάλεπτο δε το ανέχομαι πια. Αλλά δε γίνεται να αρχίσω πάλι το τηλεφώνα, φέρνε, πλήρωνε για να βρω κάτι να μου αρέσει να το κρατήσω, άσε που αυτοί αλλάζουν κορίτσια γρήρορα κι εγώ θέλω κάτι να μείνει για ένα δια΄στημα.

Ένα καλό μέρος ψάχνω, από τα πολύ καλά, να πάω να δω και να κάνω τις επιλογές μου. Ευχαριστώ τους συναδέρφους.

φιλε θα σου απαντησω συντομα με πμ

OP
OP
J

jackie123

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μη νομίσει κανείς συνάδερφος ότι ανοίγω αυτό το thread για να το παίξω ματσός, κάθε άλλο, ούτε του στιλ μου είναι, καμμία σχέση. Απλά έχω στην άκρη κάποια φράγκα και θέλω να τα δώσω για να πάρω κάτι καλό: Να πάω σε ένα μέρος α λα ct αλλά μόνιμο ελληνικό, υψηλής κατάστασης, και να διαλέξω κάποια που μ' αρέσει να βρισκόμαστε μία και περισσότερες φορές τη βδομάδα ή εκεί ή σπίτι μου. Γι αυτό είχα ανοίξει και αυτό το θέμα προ εβδομάδας κι έκτοτε τζίφος, με αποπήραν κάποιοι συνάδερφοι που ίσως και να ξέρουν παραπάνω, περίμενα όμως έστω κάποιος εδώ επαγγελματίας θα το διαβάσει και θα επικοινωνήσει να κάνουμε την επαφή, το deal.

Όπως λέω και στο τίτλο, πρώτη φορά βλέπω να ζητάει κανείς κάτι, να έχει να τα χώσει και να τον αγνοούνε και να σφυράνε κλέφτικα. Εκτός και αν πια όλη η Αθήνα δεν έχει κανένα στούντιο ή μπορντέλο πολυτελείας να κάνεις τη δουλειά σου. Δε μιλάω να χώνω πεντακοσάρικα ευρώ τη φορά, αλλά δεν εννοώ και πολύ λιγότερα...Εκτός και αν υπάρχει και δεν έχω τα κόζια εγώ και τα κονέ για να το βρω, παίζει και αυτό....τι να πω...σπασ αρχίδικι κατάσταση αυτή πάντως....

Εν πάση περιπτώση προς παν ενδιαφερόμενο είτε είναι του κλάδου είτε είναι συνάδερφος κάνω πάλι μια κλίση ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ. ΚΑΝΕΙΣ;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Μη νομίσει κανείς συνάδερφος ότι ανοίγω αυτό το thread για να το παίξω ματσός, κάθε άλλο, ούτε του στιλ μου είναι, καμμία σχέση. Απλά έχω στην άκρη κάποια φράγκα και θέλω να τα δώσω για να πάρω κάτι καλό: Να πάω σε ένα μέρος α λα ct αλλά μόνιμο ελληνικό, υψηλής κατάστασης, και να διαλέξω κάποια που μ' αρέσει να βρισκόμαστε μία και περισσότερες φορές τη βδομάδα ή εκεί ή σπίτι μου. Γι αυτό είχα ανοίξει και αυτό το θέμα προ εβδομάδας κι έκτοτε τζίφος, με αποπήραν κάποιοι συνάδερφοι που ίσως και να ξέρουν παραπάνω, περίμενα όμως έστω κάποιος εδώ επαγγελματίας θα το διαβάσει και θα επικοινωνήσει να κάνουμε την επαφή, το deal.

Όπως λέω και στο τίτλο, πρώτη φορά βλέπω να ζητάει κανείς κάτι, να έχει να τα χώσει και να τον αγνοούνε και να σφυράνε κλέφτικα. Εκτός και αν πια όλη η Αθήνα δεν έχει κανένα στούντιο ή μπορντέλο πολυτελείας να κάνεις τη δουλειά σου. Δε μιλάω να χώνω πεντακοσάρικα ευρώ τη φορά, αλλά δεν εννοώ και πολύ λιγότερα...Εκτός και αν υπάρχει και δεν έχω τα κόζια εγώ και τα κονέ για να το βρω, παίζει και αυτό....τι να πω...σπασ αρχίδικι κατάσταση αυτή πάντως....

Εν πάση περιπτώση προς παν ενδιαφερόμενο είτε είναι του κλάδου είτε είναι συνάδερφος κάνω πάλι μια κλίση ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ. ΚΑΝΕΙΣ;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

φιλε εχω λυση στο προβλημα σου...και η λυση λέγετε ΛΙΛΑ.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

Ευχαριστώ όλους.
Καλο μου παιδι, η ειλικρινεια και η εντιμοτητα του αιτηματος σου με συγκινουν! Μολαταυτα, μη βατεψεις τον προσωπικο σου χωρο. Αργοτερα οταν φθασει η ιερη στιγμη που θα γαμησεις ορθως στον χωρο σου, τιποτα δε πρεπει να τον προσδιοριζει ετσι...

johni0

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
φιλε εχω λυση στο προβλημα σου...και η λυση λέγετε ΛΙΛΑ.

Που θα τη βρουμε τη Λιλα?

leon23, πες μου σε παρακαλω και μενα με ΠΜ αν δε θες να γραψεις δημοσια περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom