jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
...ναρα ..ζαρες ..λαρα
Πιστεύω ότι αν πηδιόταν για λεφτά , της έδινα ό,τι έχω και μετά θα πήγαινα
να ζήσω μπροστά σε κλειστό κατάστημα στη Σταδίου πάνω σε χαρτόκουτο
και να βγάζω μεροκάματο στον ηλεκτρικό λέγοντας ...
"κυρίες και κύριοι , συγνώμη παρακαλώ,
έλληνας άστεγος είμαι που μένω στο δρόμο ,
δώστε μου αν μπορείτε 10 λεπτά να πάρω μία τυρόπιτα" ...
Κάπως έτσι την έπαθε μαζί της και ο Λιβιεράτος και πριν καταλήξει χρεωκοπημένος στο τρελλοκομείο πήγε να φουντάρει
gia πεσ τυπε?
ηθελε να αυτοκτονησει?
Φίλε είχε γίνει βούκινο,δεν το ξέρεις;
οχι φιλε για πες
Φαλήρισε με μια καφετέρια που είχε,τον παράτησε με τη μία και η Εύη και τον τρέχανε με τις άσπρες αμάνικες ποδιές.
Ακόμη χαπακώνεται.
φαρμακωμουνα η ευα
Φαλήρισε με μια καφετέρια που είχε,τον παράτησε με τη μία και η Εύη και τον τρέχανε με τις άσπρες αμάνικες ποδιές.
Ακόμη χαπακώνεται.
Εντάξει μη γίνουμε λαμπίρη εδώ μέσα αλλά από πολύ έγκυρες πληροφορίες ... το είχε κάνει το ευάκι τάρανδο ο λάμπης (όταν ήταν στις δόξες του) ...
τα ψιλοήθελε ο κώλος του
Εντάξει μη γίνουμε λαμπίρη εδώ μέσα αλλά από πολύ έγκυρες πληροφορίες ... το είχε κάνει το ευάκι τάρανδο ο λάμπης (όταν ήταν στις δόξες του) ...
τα ψιλοήθελε ο κώλος του
φαρμακωμουνα η ευα
θεια δικη λες
όταν ρισκάρεις, αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως θες, υφίστασαι τις συνέπειες
δε βγαίνεις να κλαψομουνιάζεις ... ούτε να θάβεις ...
για το κερατο λεω
κ μετα καταστραφηκε με αλλο τροπο απο τον θεο
Ενταξει απο τι στιγμη που ηταν ωραιο παλικάρι και διάσημος εννοείται οτι θα ξενογαμουσε και καλα εκανε βεβαια, ΑΛΛΑ απο τι στιγμή που έχεις κανει οικογένεια πρεπει να δείχνεις και εναν ελάχιστο σεβασμό προς αυτη και ο Λαμπης δεν τον έδειξε, ειχε φτασει στο σημειο να την πεφτει σε γκομενες ενω ηταν παρούσα η γυναίκα του...μεγιστη ξεφτίλα και κανένα σεβασμό στην μάνα των παιδιών του.