Καλά μούναρος δεν είναι, τουλάχιστον τώρα έτσι όπως την βλέπουμε...
Ήταν ωραία όταν έπαιζε στη σειρά "Θα βρείς τον Δασκαλό σου" πρέπει να ήταν γύρω στα 27 τότε..
Μετά για εμένα "έσπασε" απότομα...
Πέρσι που την έβλεπα στη "Ζωή της Άλλης" μου ερχόταν να την σπάσω στο ξύλο με το ύφος που είχε ...
Μπορεί βέβαια να φταίει και ο ρόλος που ενσάρκωνε τότε...
μπορει κανενας να βρει περισσοτερες και πιο μεγαλες φυσικα φωτο απο την συγκεκριμενη????Ειναι η αδυναμια μου...Εχει ενα συνολακι που ενω δεν ειναι ξεκολιαρα σε προκαλει να την λουσεις με.....
Παλιοτερα οταν ξεκινουσε μια νεα ηθοποιος εδειχνε κ κατι παραπανω για να ανεβασει κασε κ αναγνωρισιμοτητα!, τωρα εχει πεσει πολυ σεμνοτυφια!..
Εδω η Ρουμελιωτη στην αρχη της "καριερα" της στην σειρα του mega "alma libre" to 2001.
Παλιοτερα οταν ξεκινουσε μια νεα ηθοποιος εδειχνε κ κατι παραπανω για να ανεβασει κασε κ αναγνωρισιμοτητα!, τωρα εχει πεσει πολυ σεμνοτυφια!..
Εδω η Ρουμελιωτη στην αρχη της "καριερα" της στην σειρα του mega "alma libre" to 2001.
Αστα να πανε τυπε η τηλεόραση εχει γυρίσει στην 10ετια του 80 και πιο πισω... Εχουν φτασει στο σημείο να δείχνουν ζευγάρι να κανει ερωτα και να φοράει εσώρουχα!!!
Και δεν μιλαμε για φτασμένες ηθοποιούς που λες οκ δεν πειράζει, εδω δεν δείχνουν ουτε αυτες που δεν της ξερει ουτε η μανα τους!!