Νέα

Ευαγγελία Πλατανιώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giatioxi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

motionistas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά τι ακριβώς έχει η φάτσα της ρε τύπε;
Μια χαρά κοπέλα είναι. Ούτε βλογιοκομένη είναι, ούτε έχει κάνα δρακουλιάρικο χαμόγελο, ούτε έχει καμιά μύτη που να βγάζει αριστερό φλας.
δεν ξερω φιλε γουστα ειναι αυτα. εμενα η φατσα της μου βγαζει ηθοποιο στο μπολυγουντ

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Και που είναι το κακό σε αυτό; Οι πρωταγωνίστριες του Μπόλυγουντ θεωρούνται από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου.

Θα έχεις βρει την χαρά σου με τα ρουμανογυφτάκια που εχουν κατακλύσει τα μπουρδέλα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Είναι κουκλίτσα και καλόκαρδη και το κατέχει και το σέξι κομμάτι.Δεν είναι καμιά σεμνότυφη...

OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
.

Συνημμένα

• platan67.jpg
    platan67.jpg
    123,2 KB · Εμφανίσεις: 152
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η πρώην παίκτρια του Nomads μίλησε αναλυτικά για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Φαίη Σκορδά είδε το δαχτυλίδι που της έστειλε ο αγαπημένος της, και έμεινε πραγματικά άφωνη!

Μου το έστειλε στο Παλαουάν. Ήρθε αυτό, η κάρτα, ένα σημειωματάκι από τις φίλες μου, και ένα γραμματάκι από την οικογένειά μου! Δεν το περίμενα, και χρονικά, ούτε στις Φιλιππίνες ότι θα γινότανε!» είπε συγκινημένη η πρώην παίκτρια του Nomads.

Η Ευαγγελία μίλησε για τον άντρα της καρδιάς της, τον Άγγελο: «Γνωριστήκαμε στα 17 μου, θέλω να γονατίσει και να με ζητήσει σε γάμο. Έχει πολύ πείσμα, για μένα είναι κορυφαίος στην Ελλάδα, το έχει καταφέρει με πολλή δουλειά όλο αυτό.

Και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτόν. Είμαι ερωτευμένη, δεν θα παντρευτούμε τώρα, σήμερα, αύριο, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία σε αυτό! Θεωρώ ότι εάν το νιώθω, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα!» είπε.

www.youweekly.gr/news/nomads-emeine-afwnh-skorda-apo-daxtylidi/]Πηγή[/url]

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.584
Πόντοι
6.056
αρχισε τα ελλεεινιδιστικα ακομα δεν βγηκε

το ειπα εγω τωρα που ανεβηκε η τιμη του μουνιου της
θα τον σουταρει τον πιρφορο της..
:headbang2:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.584
Πόντοι
11.445
αρχισε τα ελλεεινιδιστικα ακομα δεν βγηκε

το ειπα εγω τωρα που ανεβηκε η τιμη του μουνιου της
θα τον σουταρει τον πιρφορο της..
:headbang2:

οι Αραβες περιμενουν να την τιμωρησουν το καλοκαιρι στη βιλα τους ... :bigdick:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.436
Πόντοι
6.515
...Και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτόν. Είμαι ερωτευμένη, δεν θα παντρευτούμε τώρα, σήμερα, αύριο, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία σε αυτό! Θεωρώ ότι εάν το νιώθω, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα!» είπε.

:orchestra:

παιρνω τωρα το δακτυλιδι, μικρη είμαι, αμα στα επομενα 20 χρονια δεν βρω τον επιχειρηματια τα λεμε  :grin: 

OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα, ζώντας για έναν μήνα την περιπέτεια στο μακρινό Palawan.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δίνει την πρώτη της συνέντευξη μετά το «Nomads» στο Υοuweekly.gr και μιλάει για περιστατικά που δεν είδαμε μπροστά στις κάμερες, περιγράφει πώς ένιωσε όταν είδε τον αγαπημένο της διεθνή πολίστα Άγγελο Βλαχόπουλο να της κάνει πρόταση γάμου on camera, ενώ μας αποκαλύπτει πότε τελικά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα, ενώ είναι πολύ μετρημένη στα λόγια της. Ωστόσο δεν διστάζει να τα πει έξω απ’ τα δόντια, εκμυστηρευόμενη πως ενδεχομένως μερικοί από τους συμπαίκτες της στο reality του ΑΝΤ1 να την έχουν αδικήσει, βγάζοντάς την προτεινόμενη δύο φορές τις προηγούμενες εβδομάδες…

Έχασες κιλά;
Άντε να ’χασα ένα κιλό. Στο ψαροχώρι τρως ρύζι πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Επομένως ό,τι κιλά έχασα στην παραλία φρόντισα να τα ξαναπάρω στη βίλα (γέλια).

Γυναικολογικά προβλήματα αντιμετώπισες;
Ευτυχώς όχι. Φοβόμουν ότι μπορεί να αντιμετωπίσω γιατί λόγω της πισίνας είμαστε λίγο πιο ευαίσθητες, αλλά ήμουν πολύ καλά.

Τι άλλο φοβόσουν ότι θα αντιμετωπίσεις;
Φοβόμουν ότι θα δω αρουραίους, είναι το χειρότερό μου. Όλα τα μαμούνια τα είχα απομυθοποιήσει στο μυαλό μου, μέχρι και τις κατσαρίδες τις έδιωχνα, αλλά το ποντίκι δεν το μπορώ. Μου είπε η Όλγα Πηλιάκη ότι είδε κάπου και απλά δεν ξαναπλησίασα εκεί. Μία φορά κάτι περπάτησε πάνω μου ενώ κοιμόμουν στην παραλία και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ.

www.youweekly.gr/news/apokalipsi-plataniwti-gia-piliaki/]Πηγή[/url]

Συνημμένα

• platan68.jpg
    platan68.jpg
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 55
  • platan69.jpg
    platan69.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 151

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Η κοπελα είναι πανέμορφη τι να λέμε ??? Απλά έτυχε αυτή και ο φίλος της να κάνουν αθλήματα που στην Ελλάδα δεν είναι πολύ προβεβλημένα με αποτέλεσμα να μην εισπράτουν αυτά που τους αναλογόυν σε δόξα και χρήμα. Για αυτό και ο Βλαχόπουλος που είναι παιχτόυρα παίζει πια στην Ουγγαρία. Ο χρόνος θα δείξει έαν παρατήσει τον αθλητισμό κια γλυκαθεί από τα λεφτά και την προβολή της showbiz

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ!!!  :wanker: :erection: :headbang: :helpplea:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.584
Πόντοι
11.445
του φυγανε τα σαλια του λιγουρη Λιαγκα ... :orchestra:

Συνημμένα

• mask-rd.jpg
    mask-rd.jpg
    263,7 KB · Εμφανίσεις: 80
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Συνημμένα

• platan70.jpg
    platan70.jpg
    165,6 KB · Εμφανίσεις: 170
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
.

Συνημμένα

• platan71.jpg
    platan71.jpg
    65,1 KB · Εμφανίσεις: 88
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Το naked issue του Down Town «κρύβει» 100 + 1 διάσημους Έλληνες, οι οποίοι πέταξαν όλα τους τα ρούχα και φωτογραφήθηκαν γυμνοί, συμμετέχοντας στον αγώνα κατά του HIV. Ανάμεσά τους βρίσκονται και η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Συνημμένα

• platan72.jpg
    platan72.jpg
    163,4 KB · Εμφανίσεις: 608

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
498
Πόντοι
306
Το naked issue του Down Town «κρύβει» 100 + 1 διάσημους Έλληνες, οι οποίοι πέταξαν όλα τους τα ρούχα και φωτογραφήθηκαν γυμνοί, συμμετέχοντας στον αγώνα κατά του HIV. Ανάμεσά τους βρίσκονται και η Ευαγγελία Πλατανιώτη.
:wanker: :wanker: :wanker:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
παντως εχει πολύ πλατανοφατσα η τυπισσα...σαν να εφαγε τηγανια στην μαπα.... :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom