misterakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Like
- 467
- Πόντοι
- 16
Το πινει βαθια και αυτη ....ηθελε γαμπρο φραγκατο.....
παρε τωρα να εχεις ...........γλεντι και δρομο......... ετσι μηπως βαλουν μυαλο.
Νομιζουν οτι το μουνι τους ειναι απο χρυσαφι ......
Ιδέα μου είναι, ή μοιάζει σαν κλώνος της Μενεγάκη ?? Και στο σώμα και στα χούγια ???
Σωστα..'' Δεν χρειαζεται να αγορασει καποιος ολοκληρη την αγελαδα, οταν μπορει να βρισκει γαλα παντου..!!Είναι αυτή που έλεγε ότι θα έβγαινε με κάποιον που βγάζει 700 ευρω το μήνα. Η πλάκα είναι ότι το διάβαζα κάπου αυτό και μετα έγραφε στο άρθρο ότι μόλις είχε χωρίσει με το γιο του Μελισσανίδη. Μιλάμε οι τύπισσες είναι γελοίες. Μην λες τίποτα. Πάνε να το παίξουν ότι δεν τους νοιάζουν τα γκαφρά. Αλλά δυστυχώς δεν φταίει κανείς άλλος.Οι μαλάκες που πάνε και τις παντρεύονται. Να έχεις τόσα φράγκα και αντί να κάνεις την καυλάντα σου με διαφορετική γκόμενα κάθε μέρα πας και παντρεύεσαι μια τέτοια γκόμενα. Και σου λέει μετά η Αραβανή και η κάθε Αραβανή,αφού το έκανε η τάδε γιατί να μην το κάνω και εγώ. Θα βρω ένα μαλάκα και όλα στη μουνάρα μου.
Ιδέα μου είναι, ή μοιάζει σαν κλώνος της Μενεγάκη ?? Και στο σώμα και στα χούγια ???
Κι όμως είναιΝομιζουν οτι το μουνι τους ειναι απο χρυσαφι ......
Τις περασμενες δεκαετιες μπορει.. τωρα που το εισαγωμενο νινι ειναι παντου..Κι όμως είναι
Την εχω δει απο κοντα σε ενα εστιατοριο μεσημερι κ αβαφη τοτε που κυκλοφορουσε με τονΠαιδιά τη βλέπω κάθε καλοκαίρι, είμαστε κοντοχωριανοι. Την αδικεί πολύ ο φακός. Απο κοντα είναι που καλύτερη!! Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. και τη βλέπω και αβαφη...