Νέα

Ευαγγελία Αραβανή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η Ευαγγελία είναι:

• μουνάρα

Ψήφοι: 545 63,4%
  • αρκετά όμορφη

Ψήφοι: 157 18,3%
  • συμπαθητική

Ψήφοι: 64 7,4%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 85 9,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    860

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Στα προθυρα της ανορεξιας. Την ειδα στο x-factor και τα ποδια της ηταν σαν καλαμακια. Ελεος.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Στα προθυρα της ανορεξιας. Την ειδα στο x-factor και τα ποδια της ηταν σαν καλαμακια. Ελεος.

Δεν θα βαστα λες , βαρβατους επιβητορες, κατηγοριας βαρεων βαρων , τριποδους ;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μιλάμε ότι πρέπει να είναι ξερομαχητη για άντρες! Οπότε βλέπει κανέναν ομορφουλη στο x factor του κάνει γλυκες και κοπλιμέντα. Και δεν της το είχα!

johnyyyys

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Οντως τρελό γκομενάκι και ψάχνεται όπως φαίνεται στο x factor

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οντως τρελό γκομενάκι και ψάχνεται όπως φαίνεται στο x factor

Λες να έχει δηλώσει συμμετοχή και κανένας εφοπλιστής που τραγουδάει στο μπάνιο του
και να τον ερωτευθεί κεραυνοβόλα η Βαγγελιώ;

Τρελό μουνί,άθλια φωνή και πρόζα,μόνο για ακάποτους γκωλικούς κρεμπιέδες  :fuck1:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.999
Πόντοι
6.256
Πως κολυμπανε ο ενας πανω στον αλλον ρε ολοι οι ψωνισμενοι της μυκονου.
Η βαγγελιω , τυπικο απαχο μουνι, γκομενα γαριδα θα ελεγα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Λες να έχει δηλώσει συμμετοχή και κανένας εφοπλιστής που τραγουδάει στο μπάνιο του
και να τον ερωτευθεί κεραυνοβόλα η Βαγγελιώ;

Τρελό μουνί,άθλια φωνή και πρόζα,μόνο για ακάποτους γκωλικούς κρεμπιέδες  :fuck1:
 H Eυαγγελία δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρουν τα λεφτά σύντροφε, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε όλοι αν γουστάρει κάποιον!  :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
 H Eυαγγελία δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρουν τα λεφτά σύντροφε, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε όλοι αν γουστάρει κάποιον!  :2funny:

Σύντροφε μήπως άκουσε τον τσίπρα που ότι δηλώνει εννοεί το αντίθετο και μας τρολάρει κι αυτή;

Δηλαδή αν της στείλω μνμ στο fb με το τηλέφωνό μου να με πάρει πίσω γιατί δεν έχω μονάδες,παίζει να σπρώξω λες;
Από στόλο έχω στο πατάρι μόνο το πειρατικό καράβι playmobil  :S

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Σύντροφε μήπως άκουσε τον τσίπρα που ότι δηλώνει εννοεί το αντίθετο και μας τρολάρει κι αυτή;

Δηλαδή αν της στείλω μνμ στο fb με το τηλέφωνό μου να με πάρει πίσω γιατί δεν έχω μονάδες,παίζει να σπρώξω λες;
Από στόλο έχω στο πατάρι μόνο το πειρατικό καράβι playmobil  :S
  Απο fb και twitter δε γίνεται δουλειά αδερφέ...μιλάω κι'εγώ με επώνυμες απο'κει, αλλά οι περισσότερες σου απαντάνε μόνο αν έχουν κέφι.Και σιγά τώρα μη δουν μια φωτογραφία και γοητευτούν...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
  Απο fb και twitter δε γίνεται δουλειά αδερφέ...μιλάω κι'εγώ με επώνυμες απο'κει, αλλά οι περισσότερες σου απαντάνε μόνο αν έχουν κέφι.Και σιγά τώρα μη δουν μια φωτογραφία και γοητευτούν...
τυπε για να γαμησεις επωνυμη απο φουμπου πρεπει να εχεις ολοκληρο αλμπουμ με τετοιες φωτο

URL]]

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
  Απο fb και twitter δε γίνεται δουλειά αδερφέ...μιλάω κι'εγώ με επώνυμες απο'κει, αλλά οι περισσότερες σου απαντάνε μόνο αν έχουν κέφι.

Και τι λες στις επώνυμες ρε μορφή ;
Για πες !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
τυπε για να γαμησεις επωνυμη απο φουμπου πρεπει να εχεις ολοκληρο αλμπουμ με τετοιες φωτο

http://[URL unfurl="true"]www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2014/03/now-check-out-how-floyd-money-mayweather-flaunts-his-fortune.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Eκτός την Ευαγγελία που δεν τη νοιάζουν τα λεφτά !  :headbang3:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Να το βάλω ξεχωριστό θέμα, αν έχει γαμήσει κανένας επώνυμη ή ημιεπώνυμη  από fb ή twitter ?  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom