Νέα

Ευαγγελία Αραβανή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η Ευαγγελία είναι:

• μουνάρα

Ψήφοι: 545 63,4%
  • αρκετά όμορφη

Ψήφοι: 157 18,3%
  • συμπαθητική

Ψήφοι: 64 7,4%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 85 9,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    860

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
ξανθο μουνι τρελο γαμησι

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.858
Πόντοι
216
να δω ποτε ο sirinas θα προσεγγίσει και θα καταφέρει να συνεργαστεί με ένα τέτοιο μουνί!

Οσο ο ελληνας παραμενει ορκισμενος μουνοδουλομαλακας, φιλε μου, δεν θα τις δεις αυτες σε τσοντες του σειρηνακη...(κατα την γνωμη μου ουτε γι αυτο δεν κανει η συγκεκριμενη, αλλα περι ορεξεως...)
Η κυρια μαλλον αυξανει τις 'μετοχες' της στους διαφορους κυκλους που προσπαθει να εισχωρησει, προκειμενου να 'αποκατασταθει'...το χιλιοπαιγμενο εργο δηλαδη..

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οσο ο ελληνας παραμενει ορκισμενος μουνοδουλομαλακας, φιλε μου, δεν θα τις δεις αυτες σε τσοντες του σειρηνακη...(κατα την γνωμη μου ουτε γι αυτο δεν κανει η συγκεκριμενη, αλλα περι ορεξεως...)
Η κυρια μαλλον αυξανει τις 'μετοχες' της στους διαφορους κυκλους που προσπαθει να εισχωρησει, προκειμενου να 'αποκατασταθει'...το χιλιοπαιγμενο εργο δηλαδη..

Δεν κάνουν όλες για όλα φίλε μου,όσα κι'αν είναι τα λεφτά...για να γυρίσεις τσόντα θέλει "αρχίδια" και πολύ απελευθερωμένη σεξουαλικότητα !!  Άσε που και της Τζούλιας μάλλον σε κακό της βγήκε δηλαδή,γι'αυτό και δεν το τολμάνε άλλες...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Τωρα ηρθε η ωρα της να την γαμησει και αυτην ο μικρος μελισσανιδης

Επισκέπτης
evaggelia_max.jpg
evaggelia_max1.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Έχει,ηλίθιες παρέες.... :jerking:
Αυτός ο Κρατερός,είναι ότι πιο αντιαισθητικό...σε άνθρωπο...έχω δει τα τελευταία χρόνια.... :S

[instagram]http://instagram.com/p/vtJLwFiIVS/?modal=true[/instagram]

οντως , ουτε να τον δω δεν μπορω τον μαλακα , σιχαμενος  :shit: :shit: :shit:

εδω κοιτα ρε μαν τι φορεσε για να παντρευτεί την αλλη την βλαμμένη .. παπουτσι παρε ματι

URL]]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εδω κοιτα ρε μαν τι φορεσε για να παντρευτεί την αλλη την βλαμμένη .. παπουτσι παρε ματι

Μου έχει πει φίλη μου,δημοσιογράφος...ότι είναι εντελώς γλύφτης...και το παίζει ΝΟ1... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
οντως , ουτε να τον δω δεν μπορω τον μαλακα , σιχαμενος  :shit: :shit: :shit:

http://[URL unfurl="true"]www.real.gr/files/krateros%20katerina/PHOTO1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

το υποστηρίζει όμως ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom