Αν είχε μυαλό δεν θα έκανε λαμογιες...
Άλλη μια χαζοβιολα ...του κοινού ποινικού δικαίου!
Δεν τη θεωρω χαζη. Απλως απληστη.
Αν είχε μυαλό δεν θα έκανε λαμογιες...
Άλλη μια χαζοβιολα ...του κοινού ποινικού δικαίου!
Δεν τους λες και εξυπνους, αν κάνουν και οι δυο τους λαμογιες με δίχρονο παιδί, απολύτως εξαρτωμενο απο αυτούς.Δεν τη θεωρω χαζη. Απλως απληστη.
Δεν τους λες και εξυπνους, αν κάνουν και οι δυο τους λαμογιες με δίχρονο παιδί, απολύτως εξαρτωμενο απο αυτούς.
Πονηροί, ναι. Έξυπνοι, όχι.
Κοινώς κουτοπόνηροι!Δεν τους λες και εξυπνους, αν κάνουν και οι δυο τους λαμογιες με δίχρονο παιδί, απολύτως εξαρτωμενο απο αυτούς.
Πονηροί, ναι. Έξυπνοι, όχι.
Έχει αποσυρθεί νομίζω από την αγορά η φαριν λακτεΈχεις και αυταπάτες
Τσίμπα κρεμούλα
Είχα μια συμμαθήτριά που έτρωγε εκείνα τα βαζακια με φρούτοκρεμες!Έχει αποσυρθεί νομίζω από την αγορά η φαριν λακτε
Είχε κάποια βελτίωση;μεγάλωσαν βυζιά;Είχα μια συμμαθήτριά που έτρωγε εκείνα τα βαζακια με φρούτοκρεμες!
Όχι...αλλά συντέλεσαν στο να έχει μια απίστευτη αθωότητα.Είχε κάποια βελτίωση;μεγάλωσαν βυζιά;
...πώς να τις επηρεάσει;; Θα δώσουν λίγα φράγκα παραπάνω στις εταιρείες τους (ένεκα της καταστάσεως) και θα δούμε 9,5 μονάδες διαφορά από 10.Πως λέτε να επηρεάσει τις δημοσκοπήσεις η όλη ιστορία;
Είναι και αυτό κάτι δεν μπορώ να πωΌχι...αλλά συντέλεσαν στο να έχει μια απίστευτη αθωότητα.
Είναι και αυτό κάτι δεν μπορώ να πω
Ισχύει...το πολύ σούσι γίνεται κριτήριο ενοχής!Η Ευα Καιλη δεν θα ετρωγε αυτες τις φρουτοκρεμες. Για αυτο δεν την βρηκαν αθωα οι Βελγοι!
Εγω επειδη ειμαι παλαιάς κοπής θα την ελεγα καραπουτανάρα,Δεν τη θεωρω χαζη. Απλως απληστη.
Εγω επειδη ειμαι παλαιάς κοπής θα την ελεγα καραπουτανάρα,
Αστα, την εμπλεξαν την κοπέλα, ο κωλοϊταλος.
Το κορίτσι δεν ήξερε τίποτα....