Νέα

Εύα από Βριλησσού 57

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το οτι ειμαι "μικρος" για τα μετρα της ειναι de facto! :2funny:
Τα υπολοιπα ας τα αφησουμε τωρα γιατι απ'οτι καταλαβα δεν εχεις παει και πολλες φορες στη Σονια! :think:
Έχεις μυθοποιήσει την Σόνια και γίνεσαι μέρος αυτού του μύθου γαμώντας την.Όταν τη γαμάς απολαμβάνεις την υπέρβαση από το ποταπό-καθημερινό-γήϊνο σε κάτι το παραδεισένιο(θεϊκό).Είσαι ευτυχής!!!.Και μένα μου έχει συμβεί με άλλη κοπέλα.
Εάν εσύ απολαμβάνεις άλλο επίπεδο υπηρεσιών επειδή πήγες 180 φορές δικαιωματικά την έχεις πρώτη στις προτιμήσεις σου.Αν αυτό εννοείς λέγοντας "Τα υπολοιπα ας τα αφησουμε τωρα γιατι απ'οτι καταλαβα δεν εχεις παει και πολλες φορες στη Σονια"

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Έχεις μυθοποιήσει την Σόνια και γίνεσαι μέρος αυτού του μύθου γαμώντας την.Όταν τη γαμάς απολαμβάνεις την υπέρβαση από το ποταπό-καθημερινό-γήϊνο σε κάτι το παραδεισένιο(θεϊκό).Είσαι ευτυχής!!!.Και μένα μου έχει συμβεί με άλλη κοπέλα.
Εάν εσύ απολαμβάνεις άλλο επίπεδο υπηρεσιών επειδή πήγες 180 φορές δικαιωματικά την έχεις πρώτη στις προτιμήσεις σου.Αν αυτό εννοείς λέγοντας "Τα υπολοιπα ας τα αφησουμε τωρα γιατι απ'οτι καταλαβα δεν εχεις παει και πολλες φορες στη Σονια"
Πρωτα απ'ολα,για να μην δημιουργουμε εντυπωσεις,δεν απολαμβανω ΚΑΜΙΑ παραπανησια υπηρεσια απο αυτες που απολαμβανουν και αυτοι που πηγαινουν για 1η φορα!!!Παμε παρακατω!!!
Το οτι ειχα μυθοποιησει την Σονια ειναι γνωστο και απο τα πρωτα μου κιολας ποστ,μην ψαξεις να βρεις το γιατι!
Εχω κανει τα παντα με αλλες κοπελες και ομως η Σονια ειχε μπει στην κορυφη της λιστας μου απο την 1η κιολας φορα που πηγα!Παλι μην ψαξεις να βρεις το γιατι!

Δεν εννοουσα αυτο που καταλαβες λεγοντας σου αυτο!
Αναφερομουν στην κρεμα που ειπες διοτι εξακολουθω να μην το πιστευω!
Εχουμε ξεφυγει πολυ απο το θεμα...δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το συνεχισουμε! :)

Επισκέπτης
Το απότομο ύφος στο γράψιμό σου ("Πάμε παρακάτω!!!","Μην ψάχνεις να βρεις το γιατί!","..δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε")-μη προκαλούμενο από το δικό μου συναινετικό καταδεικνύει-και μην το αρνηθείς-οτι αναστατώθηκες spoon.Γιατί αναστατώθηκες spoon; Εκλογίκευσα τον μύθο σου και τι έγινε spoon; Ένοιωσες τον μύθο να απομυθοποιείται και να απαξιώνεται spoon; Φοβήθηκες μήπως καταρριφθεί η αυταπάτη σου και έκλεισες ερμητικά την πόρτα της ερμηνείας των συναισθημάτων;Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέπτη κατάματα spoon και ρώτα τον πόσους μύθους έχει πλάσει στη ζωή του.Κτύπα την πόρτα με θυμό και ζήσε τον μύθο σου με τη Σόνια spoon.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Το απότομο ύφος στο γράψιμό σου ("Πάμε παρακάτω!!!","Μην ψάχνεις να βρεις το γιατί!","..δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε")-μη προκαλούμενο από το δικό μου συναινετικό καταδεικνύει-και μην το αρνηθείς-οτι αναστατώθηκες spoon.Γιατί αναστατώθηκες spoon; Εκλογίκευσα τον μύθο σου και τι έγινε spoon; Ένοιωσες τον μύθο να απομυθοποιείται και να απαξιώνεται spoon; Φοβήθηκες μήπως καταρριφθεί η αυταπάτη σου και έκλεισες ερμητικά την πόρτα της ερμηνείας των συναισθημάτων;Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέπτη κατάματα spoon και ρώτα τον πόσους μύθους έχει πλάσει στη ζωή του.Κτύπα την πόρτα με θυμό και ζήσε τον μύθο σου με τη Σόνια spoon.
Μεγαλε ψυχολογος εισαι? :huh:
Το υφος στο γραψιμο μου θα επρεπε να το ξερεις διοτι απ'οτι φαινεται δεν σου ειμαι αγνωστος εδω μεσα! :think:
Εχω παψει πλεον να αναστατωνομαι,για τα παντα, και το "δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το συνεχισουμε" το ειπα γιατι ειμαστε σε λαθος θρεντ!!! :idiot:
Αμα θελεις το συνεχιζουμε ευχαριστως εκει που πρεπει!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
αναστατώθηκες spoon.Γιατί αναστατώθηκες spoon; Εκλογίκευσα τον μύθο σου και τι έγινε spoon; Ένοιωσες τον μύθο να απομυθοποιείται και να απαξιώνεται spoon; Φοβήθηκες μήπως καταρριφθεί η αυταπάτη σου και έκλεισες ερμητικά την πόρτα της ερμηνείας των συναισθημάτων;Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέπτη κατάματα spoon και ρώτα τον πόσους μύθους έχει πλάσει στη ζωή του.Κτύπα την πόρτα με θυμό και ζήσε τον μύθο σου με τη Σόνια spoon.
Spoon και spoon και spoon!!Who the fuck is Spoon :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
"Εχουμε ξεφυγει πολυ απο το θεμα...δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το συνεχισουμε!"
Πότε ήμασταν μέσα στο θέμα;Όταν απάντησες στο post μου-απάντηση στον πιτσιρίκο ήξερες οτι είμαστε σε λάθος θρεντ και το συνέχισες.Ζεις την ελευθεριότητα παρέκβασης από το θρεντ όπως ζεις την ελευθεριότητα του μύθου σου με αγωνιώδη σκοπό να έχεις τον τελευταίο λυτρωτικό λόγο διαφύλαξης του μύθου σου.
Αν το ύφος γενικά στο γράψιμό σου(που δεν το είχα προσέξει) είναι το ίδιο, ισοπεδωτικά για κάθε θέμα συζήτησης και δεν αναστατώνεσαι για τίποτα τότε "you don't have any food in your spoon" και δεν αξίζει συνέχειας.
Ψάξε να βρεις στερεότυπες εκφράσεις του ιδίου ύφους για να απαντήσεις,να υποτιμήσεις την νοημοσύνη των άλλων :idiot: και να τους διακωμωδήσεις.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πες τα γιατρε και εγω μαζι σου ειμαι!!!! :grin: :grin: :grin:

Σε ευχαριστω...αισθανομαι αλλος ανθρωπος τωρα!!! :S

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
"Εχουμε ξεφυγει πολυ απο το θεμα...δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το συνεχισουμε!"
Πότε ήμασταν μέσα στο θέμα;Όταν απάντησες στο post μου-απάντηση στον πιτσιρίκο ήξερες οτι είμαστε σε λάθος θρεντ και το συνέχισες.Ζεις την ελευθεριότητα παρέκβασης από το θρεντ όπως ζεις την ελευθεριότητα του μύθου σου με αγωνιώδη σκοπό να έχεις τον τελευταίο λυτρωτικό λόγο διαφύλαξης του μύθου σου.
Τετοια ποστ ανεβαζουν το ποιοτικο επιπεδο του...οποιουδηποτε...site ειλικρινα!!.
Υ.Γ Ασχετα απο αυτο διαβαντως ορισμενα σου ποστ προσπαθωντας να σε καταλαβω εχω την γνωμη  οτι ξεψυριζεις πολυ το...50ευρω ενα τεταρτο...και δεν χρειαζεται :thumbsup:

Επισκέπτης
εχω την γνωμη  οτι ξεψυριζεις πολυ το...50ευρω ενα τεταρτο...και δεν χρειαζεται :thumbsup:
Οι πουτάνες ξεψυρίζουν πρώτες τον χρόνο PIATSAS και πάνε να μας πιάσουν κορόϊδα.Με εξαιρέσεις πάντα.Πουτάνα με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε κάνει να ξεχνάς τον χρόνο.Σταματάει ο χρόνος για σένα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Οι πουτάνες ξεψυρίζουν πρώτες τον χρόνο PIATSAS και πάνε να μας πιάσουν κορόϊδα.Με εξαιρέσεις πάντα.Πουτάνα με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε κάνει να ξεχνάς τον χρόνο.Σταματάει ο χρόνος για σένα.
Aυτες τις γαμημενες εξαιρεσεις ψαχνουμε παντα!!

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
Φιλε η πουτανα το γαμησι δεν το κοβει.Και σε ενα μπουκαλι να την σφραγισεις θα βγει.Καποιο κοροιδο βρηκε για να παρει την ελληνικη υποικοοτητα  και σε λιγο καιρο παλι στο μπουρδελο θα ειναι.Δεν αλλαζουν αυτες συνηθειες.
φιλε κανεισ μεγαλο λαθοσ!η ευα ειχε αντρα πριν αρχισει να δουλευει απλα δε προλαβε να τον παντρευτει γιατι τον ειχαν απελασει.αφου οσο δουλευε φοραγε βερα.

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
Και πριν 1,5-2 χρόνια είχε παιχτεί το ίδιο έργο με τη Έυα.Η τσατσά ενημέρωνε οτι η Έυα παντρεύτηκε και σε 15-20 μέρες εμφανίστηκε πάλι.

Δύσκολος ο γαμπρός!!! Θέλει καλή προίκα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ειχε παντρευτει τοτε αλλα γυρισε να δουλεψει 1 χρονο περιπου ακομα.ο αντρασ τισ ιταν εξωτερικο ακομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom