You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 193K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Λες να μην την δοκιμασα
Πότε βρε καρντάση, πές λεπτομέρειες !!!
Κατέβηκες Αθήνα για την συνευρεση η ξαμόλυσες την μαλαπέρδα απο την Κατερίνη στο Αγγύρας?
Αυτοι που πηγαιναν στο Αγκυρας 1 ναι το ξερανε οτι ειναι εγχειρισμενη
καλα μην παιρνεις και ορκο...
τα παλιοτερα μελη γνωριζουν την ευα , απο τοτε που δουλευε επι της αχαρνων ( στο μαγαζι της προεδρου) και μετα πηγε διπλα στο Αγκυρα , εγω πρεπει να εχω παει καμια 10 φορες , αυτο που με ειχε εντυπωσιαση ηταν το μαγιο της το λευκο με τον κοκκινο σταυρο , αλλα γενικα ολοι της η συμπεριφορα , φανταζομαι τωρα που θα εχει και ανεση χρονου θα κανει παπαδες
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Τι εθνικόητας είναι?
Ντόπιο ή εισαγώμενο ?
Ντόπιο ή εισαγώμενο ?
και εμείς τρόπο ψάχνουμε και δεν βρίσκουμε αν ξέρει κανένας το τηλ της ας μας το δώσει σε pmπως μπορουμε να επικοινωνησουμε με τη ευα;
ντόπιο είναιΤι εθνικόητας είναι?
Ντόπιο ή εισαγώμενο ?
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
ΟΚ ! Ευχαριστώ !
Ρώτησα γιατί έχω ένα άλλο υπ όψιν, που έμοιαζε με τη φωτό-, αλλά είναι Ρωσίδι.
galileos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλη φαινεται αλλα δεν παω με αντρες
ΟΚ ! Ευχαριστώ !
poia eya re tsimpoukie .
για κοιτα την καρολινα στο αναλογο thread καλυτερα.. ;)
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
με όλο το σεβασμό στα γούστα του καθενός,...η Καρολίνα ΔΕΝ μου κάνει κλικ.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Το σωστό θα ήταν να πεις πως δεν πας με γυναίκες που δεν ήταν πάντα γυναίκες και θα ήταν σεβαστό!Καλη φαινεται αλλα δεν παω με αντρες
Αλλά από τη στιγμή που η ψυχιατρική επιστήμη την θεωρεί γυναίκα και ο νόμος και της Ελλάδας και της Ε.Ε. επίσης, και της δίνει το δικαίωμα να είναι δηλωμένη πόρνη (Φαντάζεσαι πως το δείνει σε άντρες;), ακόμα και να παντρευτεί(!!) μάλλον εσύ έχεις λάθος άποψη.
Το τηλέφωνό της εγώ το έχω αλλά δεν ξέρω αν θέλει να το δώσω σε όσους δεν γνωρίζω, αν μου δώσει την άδεια θα το πω και όποιος θέλει μπορεί να μου το ζητάει με π.μ.
μετα απο μηνες αναζητησης . κατεληξα , οτι το μωρο μας , το ευακι μας , μοιαζει σε ολα στην πορνοσταρ liza ann , ειδικα οποιος ειναι μελος στα puretna ή cheggit net θα τιν εχει δει συγουρα , τελευταια κατεβασα ενα βιντεο της , και μοιαζει σε ολα της , το πως , πως , και γενικα σε ολες της στασης ,
ευα εισαι θεα ........... αφου τωρα που το ξανασκεφτομαι , μηπως τελικα η liza ann μοιαζει στην ευα ? ;)
ευα εισαι θεα ........... αφου τωρα που το ξανασκεφτομαι , μηπως τελικα η liza ann μοιαζει στην ευα ? ;)
Συνημμένα
karaflas_69
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μετα απο μηνες αναζητησης . κατεληξα , οτι το μωρο μας , το ευακι μας , μοιαζει σε ολα στην πορνοσταρ liza ann , ειδικα οποιος ειναι μελος στα puretna ή cheggit net θα τιν εχει δει συγουρα , τελευταια κατεβασα ενα βιντεο της , και μοιαζει σε ολα της , το πως , πως , και γενικα σε ολες της στασης ,
Καλησπερα φιλε mikrosgr ως προς το στηθος θα συμφωνησω οτι η Liza και η Ευα μοιαζουν αλλα στο υψος το Ευακι σιγουρα θα της ριχνει ;)και το δευτερο οτι την μια την εχω δοκιμασει ενω την αλλη οχι (ακομα)
Και το Ευακι ειναι και Ξανθο στα φωτα του Ηλιου ;) ;) ;) ;) ;)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Εαν μαζευτουμε 10 ατομα ναι θα ερθη στην Θεσ/νικηη ευα στην θεσ/νικη τωρα!!!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Καλημέρα Γιώργο.Η Ευα παρέχει υπηρεσίες incall or outcall?
Δέχεται incalls στο σπίτι της μόνο που είναι στο Μεγάλο Πεύκο, κοντά στα Μέγαρα. Φαντάζομαι πως αν θέλει να γίνει σοβαρό call girl θα πρέπει να κάνει και (κυρίως) outcalls. Προφανώς είναι δύσκολο γιατί είχε μάθει σε ένα στυλ δουλειάς στο "σπίτι" και θα της φανεί δύσκολο στην αρχή να τρέχει από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο, αλλά δεν είναι και καμία επιστήμη! Όλα τα ανατολικά βιζιτάκια μια χαρά το έμαθαν.