evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
εαν δεν μπορεις να παρεις της μποτες , παρε αυτες . . . . ( πλακα κανω )
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
εαν δεν μπορεις να παρεις της μποτες , παρε αυτες . . . . ( πλακα κανω )
Ελα εδω πανω και να δης ποσο ανωμαλλοι ειμαστε ;) ;)Ελπίζω να είσαι ποιο πολύ ανωμαλλιάρης και από κοντά ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ……………….
Φιλάκια καλό βραδυ σε όλους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλως ηρθες στην παρεα μας πορνοκαβλωμενε νεε εισαι και βιαστικος θελης και στοιχειαΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑ.ΠΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ?ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Καλως ηρθες στην παρεα μας πορνοκαβλωμενε νεε εισαι και βιαστικος θελης και στοιχεια
γραφε με μικρα γραμματα κανονας του σάιτ
Χμ ο ντελιβερας κούκλος είναι γατουλι μου και όπως το γουστάρω, αλλά φοβάμαι μην με πάνε για αποπλάνηση είναι δεν είναι 17 χρονών οπότε περιμένω να φτάσει στα 18 και θα σου πω εγώ πόσα απίδια χωραει ο σάκος του
![]()
,,,,, το μωρό μου ……
Κάθε φορά που έρχεται με κοιτάζει στα μάτια![]()
![]()
Της φωτογραφίας μιαουυυ![]()
![]()
[/q
τσιμπηδακι δεν εχουμε γιαυτες τις περιπτωσεις??χαχα!!
Καλημερα Ευα :-* :-* :-* :-*
παλι υποχρεωσεις πρεπη να εχεις για να μην εισαι εδω
Οχι βρε Ευα και να ζητας συγνωμη οταν εχουμε δουλειες υποχρεωσεις κλπ δεν γινεται να ειμαστε συνεχεια εδωΚαλησπέρα Γατουλι μου :-* :-*,,, συγγνώμη για χθες αλλά έτρεχα πανικόβλητη με κάτι υποχρεώσεις οπότε μου ήταν δύσκολο να ήμουν στο Νετ ;) ;) , καλά μου είσαι :-* :-* ??
Καλησπέρα σε όλους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι βρε Ευα και να ζητας συγνωμη οταν εχουμε δουλειες υποχρεωσεις κλπ δεν γινεται να ειμαστε συνεχεια εδω
εγω καλα ειμαι εσυ τι γινεται πως τα πας με τον .......... αν θελης πες μου στο αυτι
Καλως περιμενω τα ωραια σουΚαλά είμαι γατουλι![]()
, όσο για τον …….. τα ίδια στάσιμα όπως γνωρίζεις αλλά οκ :'(..
Στο αυτάκι άλλα θα σου πω πονηρέ γατουλι ;) ….. και να δεις που θα σ αρέσει……..
Και για να δεις ότι η γατούλα σου ήταν παιχνιδιάρα από το πρωί θα σου στείλω μια Φώτο ………νιάου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()