Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
μπραβο ευακι εισαι πολυ μουναρα στις φωτο..ελπιζω να σε χαρουμε και συντομα στην θεσσαλονικη οταν μπορεσεις.μεχρι τοτε συνεχισε με φωτογραφιες...

GrP

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
0
Ευα πως σε βρισκει καποιος αν σε θελει...?

περιμενω pm σου...

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ελπίζω να είσαι ποιο πολύ ανωμαλλιάρης και από κοντά ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ……………….
Φιλάκια καλό βραδυ σε όλους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ελα εδω πανω και να δης ποσο ανωμαλλοι ειμαστε  ;) ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Καλημερα Ευακι  :-* :-* :-*

GIORGINIO

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑ.ΠΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ?ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑ.ΠΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ?ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Καλως ηρθες στην παρεα μας πορνοκαβλωμενε νεε εισαι και βιαστικος θελης και  στοιχεια
γραφε με μικρα γραμματα κανονας του σάιτ

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Που εισαι βρε Ευα σημερα μας ελειψες

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
εχει υποχρεωσεις το ευακι!!!!!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Χμ ο ντελιβερας κούκλος είναι γατουλι μου και όπως το γουστάρω  :dancing:, αλλά φοβάμαι μην με πάνε για αποπλάνηση είναι δεν είναι 17 χρονών οπότε περιμένω να φτάσει στα 18 και θα σου πω εγώ πόσα απίδια χωραει ο σάκος του :fuck2: :fuck2: ,,,,, το μωρό μου ……
Κάθε φορά που έρχεται με κοιτάζει στα μάτια  :tits: :tits: :tits:

Της φωτογραφίας    μιαουυυ :rockon: :rockon: :rockon:

[/q
τσιμπηδακι δεν εχουμε γιαυτες τις περιπτωσεις??χαχα!!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
euaki  καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!  φιλακια πολλα . . . . . . . .

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα Ευα  :-* :-* :-* :-*
παλι υποχρεωσεις πρεπη να εχεις για να μην εισαι εδω

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Ευα  :-* :-* :-* :-*
παλι υποχρεωσεις πρεπη να εχεις για να μην εισαι εδω

Καλησπέρα Γατουλι μου  :-* :-*,,, συγγνώμη για χθες αλλά έτρεχα πανικόβλητη με κάτι υποχρεώσεις οπότε μου ήταν δύσκολο να ήμουν στο Νετ ;) ;) , καλά μου είσαι :-* :-* ??
Καλησπέρα σε όλους :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπέρα Γατουλι μου  :-* :-*,,, συγγνώμη για χθες αλλά έτρεχα πανικόβλητη με κάτι υποχρεώσεις οπότε μου ήταν δύσκολο να ήμουν στο Νετ ;) ;) , καλά μου είσαι :-* :-* ??
Καλησπέρα σε όλους :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Οχι βρε Ευα και να ζητας συγνωμη οταν εχουμε δουλειες υποχρεωσεις κλπ δεν γινεται να ειμαστε συνεχεια εδω
εγω καλα ειμαι εσυ τι γινεται πως τα πας με τον .......... αν θελης πες μου στο αυτι

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Οχι βρε Ευα και να ζητας συγνωμη οταν εχουμε δουλειες υποχρεωσεις κλπ δεν γινεται να ειμαστε συνεχεια εδω
εγω καλα ειμαι εσυ τι γινεται πως τα πας με τον .......... αν θελης πες μου στο αυτι

Καλά είμαι γατουλι  :) :), όσο για τον …….. τα ίδια στάσιμα όπως γνωρίζεις  αλλά οκ  :'(..
Στο αυτάκι άλλα θα σου πω πονηρέ γατουλι ;) ….. και να δεις που θα σ αρέσει :boobies: ……..
Και για να δεις ότι η γατούλα σου ήταν παιχνιδιάρα από το πρωί θα σου στείλω μια Φώτο ………νιάου  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλά είμαι γατουλι  :) :), όσο για τον …….. τα ίδια στάσιμα όπως γνωρίζεις  αλλά οκ  :'(..
Στο αυτάκι άλλα θα σου πω πονηρέ γατουλι ;) ….. και να δεις που θα σ αρέσει :boobies: ……..
Και για να δεις ότι η γατούλα σου ήταν παιχνιδιάρα από το πρωί θα σου στείλω μια Φώτο ………νιάου  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Καλως περιμενω τα ωραια σου

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6