Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αντε παλι δουλευε σε στουντιο εφυγε ζηταει 120 οπως καποιος

ανεφερε ειναι τρανςσεξουαλ ειναι ανεξαρτητη με λιγα λογια

ειναι πολυ ακριβη τελος το καταλαβες τελικα?

απο εδω μεσα ξεκινανε ζητανε οσα θελουν τα περνουν

και μετα ανεβαζουν τιμες οσο παει π.χ εβιτα,αφροδιτη 
τρανς δηλαδη η ευα???

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.294
Πόντοι
8.645
τρανς δηλαδη η ευα???
Tρανσίστορ

Stratarxi (πρώην zlatan, τι σκατά παθαίνετε κι αλλάζετε τα νικς σας, ντρέπεστε για τις μαλακίες που γράφετε;), με το να βρίζεις εδώ πέρα για την τιμή σαν το γύφτουλα δε βγαίνει τίποτα.
Άμα δεν έχει πελατεία θα την ρίξει την τιμή, αν δε την κρατήσει όσο έχει απλά δεν πας

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Σαν μικρά παιδιά που θέλετε το παιχνίδι τώρα κάνετε ρε σεις!
Ούτε 48 ωρών δεν είναι το θρεντ και όλους σας έπιασε η κακιά λύσσα να δείτε την Εύα;

Καινούρια καριέρα αρχίζει το κορίτσι, δεν θα δώσει το τηλέφωνό της, ή δεν θα πεί σε όσους το έχουν να το δώσουν; (Ας πούμε εγώ το έχω!)
Το θέμα είναι σε πόσο στενό η ευρύ κύκλο θέλει η ίδια να κινηθεί. Ας την αφίσουμε να αποφασίσει!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

τι λες εσυ ρε αρχοντα λιον7 μεθυσμενος εισαι τι ζλαταν ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.294
Πόντοι
8.645
Σαν μικρά παιδιά που θέλετε το παιχνίδι τώρα κάνετε ρε σεις!
Ούτε 48 ωρών δεν είναι το θρεντ και όλους σας έπιασε η κακιά λύσσα να δείτε την Εύα;

Καινούρια καριέρα αρχίζει το κορίτσι, δεν θα δώσει το τηλέφωνό της, ή δεν θα πεί σε όσους το έχουν να το δώσουν; (Ας πούμε εγώ το έχω!)
Το θέμα είναι σε πόσο στενό η ευρύ κύκλο θέλει η ίδια να κινηθεί. Ας την αφίσουμε να αποφασίσει!
Αφού δεν έχει αποφασίσει πόση διάμετρο θα 'χει ο κύκλος της για ποιο λόγο ανοίχτηκε το θρεντ;

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Αφού δεν έχει αποφασίσει πόση διάμετρο θα 'χει ο κύκλος της για ποιο λόγο ανοίχτηκε το θρεντ;
Προς το παρων αυτοι που την γνωριζουν απο εδω μεσα οι περισσοτεροι εχουν το τηλ,και εγω εδωσα τηλ σε μερικους αλλα σε ατομα που γνωριζω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.294
Πόντοι
8.645
Δηλαδή άνοιξες θρεντ για να δώσεις τηλέφωνο μόνο σε μερικά άτομα  που γνωρίζεις;

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
96
Πόντοι
1
ρε μαγκες ποιος ειπε οτι η ευα το γυρισε σε ct?εγω ξερω ακομα οτι δουλευει στο αγκυρας 1.Ευα δωσε τα φωτα σου

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Δηλαδή άνοιξες θρεντ για να δώσεις τηλέφωνο μόνο σε μερικά άτομα  που γνωρίζεις;
Τοσα ασχετα θρεντ ανοιγονται πειραζη που το ανοιξα,δεν ειναι λιγα τα ατομα που γνωριζω εδω,εαν μιλουσες διαφορετικα και χωρις ειρωνεια θα το επαιρνες το τηλ αν το ζητουσες
ρε μαγκες ποιος ειπε οτι η ευα το γυρισε σε ct?εγω ξερω ακομα οτι δουλευει στο αγκυρας 1.Ευα δωσε τα φωτα σου
Εχει μια εβδομαδα τωρα που σταματησε απο το Αγκυρας 1

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
[size=20pt]και άλλο?????[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.yousephtanha.com/blog/wp-content/uploads/2008/05/real-transformer-movie-5.jpg[/img[/URL]]

δεν υπάρχει λέμε η φάση...

κάθε τρεις και λίγο, διαβάζω για κάποια μουνάρα από studio/bourdelo κλπ....η οποία τελικά μετά από ψάξιμο ή από επισήμανση άλλων μελών, αποδεικνύεται ότι είναι transformer...

έλεος λέμε....άντε να μας πει και αυτή (-ός) για τα συναισθήματα των κοριτσιών....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Ρε παίδες στο Ladies in Athens έχει ένα σταθερό νούμερο που αν το ψάξεις είναι του Αγκύρας 1 παίζει να κλείνεις ραντεβού και από αυτό???

Αν ξέρει κανείς ας μας διαφωτίσει 

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ρε παίδες στο Ladies in Athens έχει ένα σταθερό νούμερο που αν το ψάξεις είναι του Αγκύρας 1 παίζει να κλείνεις ραντεβού και από αυτό???

Αν ξέρει κανείς ας μας διαφωτίσει 
Εδω μιλαμε για ανεξαρτητη εφυγε απο το Αγκυρας 1 δεν εχει καμια δουλεια πλεον εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom