Μπορείς να μου πεις αυτός ο πούστης τι δόλωμα βάζει?
Μπορώ εγώ:
Μπορείς να μου πεις αυτός ο πούστης τι δόλωμα βάζει?
ειναι σαν το ψαρακι για τις σουπιες;Μπορώ εγώ:
πούτσες μπλε φωσφοριζέΜπορείς να μου πεις αυτός ο πούστης τι δόλωμα βάζει?
Εσύ από που το έμαθες?Η ειδηση ειναι εγκυρη εγινε σε βιλλα στον αστερα και οντως παρουσιαζε κατι στην tv
Το ρισκάρεις.Ξεδολωνεις και το παιρνεις πισω 'η σου το τρωει σαν το μυδι;
πούτσες μπλε φωσφοριζέ
Εσύ από που το έμαθες?
Κάνα βιντεο παίζει?
Σιγα μην σου εχω και βιντεο ειναι πολυ γνωστη σιλικονατη
Καλά, δεν περίμενα να δω βιντεο, η αλήθεια να λέγεται Αλλά ένα βιντεο θα έλυνε πολλές απορίεςΣιγα μην σου εχω και βιντεο ειναι πολυ γνωστη σιλικονατη
υποτιθεται λιποθυμησε και την μετεφερε ο νταβας στο νοσοκομειο.εκτος απο βιζιτα πρεπει να ειναι και μεγαλο βουρλο ...αντε και την εδειραν σε 5 αστερο και δεν μιλησε ,αντε και την ξεκωλιασαν ξεμουνιασαν οι ψωλαραδες των 12 εκατοστων αραβες ...μετα αυτη εφυγε αιμοφυρτη και πηγε σε νοσοκομειο και ειπε πως εκανε βιζιτα με 5 αραβες και επαθε αιμοραγια....δηλαδη δεν υπηρχε αλλη δικαιολογια και αποφασισε να δηλωσει βιζιτα ενω ταυτοχρονα εξεφρασε και τον προβληματισμο της μηπως και τελικα δεν της πανε οι βιζιτες με αραβες και ξαναγυρισει στις τηλεοπτικες εκπομπες....
Παλι καλα που δεν εγινε στην Πατρα ...
Είδηση φίλε που δεν την ξέρει κανένας, η Δανάη Μπάρκα είναι τελικά. Μεταξύ μας όμωςτελικα ποια ηταν ; ευαγγελινου ή παπαβασιλειου;
Βρε φιλε εψαξες κ βρηκες ενα θεμα που ητνα νεκρο εδω κ 8 χρονια για να ρωτησεις αυτη την μακακια;; λες κ θα σου απαντησει κανεις σοβαρα εδω μεσα!!!!, εχει να περσει το τρολαρισμα του αιωνα!!!!Είδηση φίλε που δεν την ξέρει κανένας, η Δανάη Μπάρκα είναι τελικά. Μεταξύ μας όμως
Και οι 2 θα ήταν με διαφορετικούς άραβες, αλλά και οι 2 εξαφανίστηκαν μετά από αυτό που ακούστηκε για ράματα στο κολοτελικα ποια ηταν ; ευαγγελινου ή παπαβασιλειου;