troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
ΨΗΦΙΣΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΤα βυζια της Μπακο λειπουν απο την ψηφοφορια ρε τυποι
ΨΗΦΙΣΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΤα βυζια της Μπακο λειπουν απο την ψηφοφορια ρε τυποι
Αυτός και καμιά δεκαριά ακόμα , ούτε ξέρω πόσα είναι σύνολο. Τα λίγα που θυμάμαι είναι το ΕΠΑΜ , το Ενώνω του Μαυραγάνη , Το άλλο πως λέγεται του Βόβολη , μέχρι και ο Κούβελας έκανε πρόσφατα κόμμα Πνοή Δημοκρατίας λέγεται , και ποιός ξέρει πόσοι ακόμα είναι.Άλλο 9% είναι ο Ηλίας?
Δεν ξερω αναγνωση ρε,μην με κοροϊδευειςΨΗΦΙΣΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ
Στη φυλακή δεν ειναι ο Ηλίας?βαλατε το μλ κκε και δε βαλατε το κόμμα του Ηλία ,αλλα αυτοι εισαστε, γαμω το Ζελενσκι σας
Είπαν οτι θα τον αντικαταστήσει μια επταμελής επιτροπή μέχρι να βγεί κάτι τέτοιο , αντί για αντικαταστάτη προέδρου προτίμησαν αυτό.Στη φυλακή δεν ειναι ο Ηλίας?
Έχω χάσει επεισόδια?
Και οταν βγει θα μπορει να ειναι αρχηγος κομματος, ενω δεν εχει καθαρο ποινικό μητρώο???Είπαν οτι θα τον αντικαταστήσει μια επταμελής επιτροπή μέχρι να βγεί κάτι τέτοιο , αντί για αντικαταστάτη προέδρου προτίμησαν αυτό.
Κλάψε πούστη....βαλατε το μλ κκε και δε βαλατε το κόμμα του Ηλία ,αλλα αυτοι εισαστε, γαμω το Ζελενσκι σας
Τρανζιστορ τυπε(το νικ)Και οταν βγει θα μπορει να ειναι αρχηγος κομματος, ενω δεν εχει καθαρο ποινικό μητρώο???
Πως το λενε το κομμα του?
Να ξερω, να το συμπεριλάβω στο επομενο EXIT POLL, διοτι δυστυχως απ΄οτι φαινεται υπαρχουν ακομα νοσταλγοι του Χιτλερ...
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα ποινικά μητρώα , αυτός ισχυρίζεται οτι κακώς είναι μέσα άρα φαντάζομαι οτι περιμένει να αθωωθεί σε κάποια φάση. Αν δεν αθωωθεί δεν ξέρω τι προβλέπεται.Και οταν βγει θα μπορει να ειναι αρχηγος κομματος, ενω δεν εχει καθαρο ποινικό μητρώο???
Πως το λενε το κομμα του?
Να ξερω, να το συμπεριλάβω στο επομενο EXIT POLL, διοτι δυστυχως απ΄οτι φαινεται υπαρχουν ακομα νοσταλγοι του Χιτλερ...
Φιλε μου θελω ΝΔ μονο και μονο για ψοφησουν ολοι αυτοι που το παιζουν δεξιοι και μεσαια ταξη που νομιζουν οτι ο Κουλης ειναι μαζι τους … να παει η πεινα γονα , να φανε ψωμι με κουπονι ..O @Νίπλης είναι φιλεύσπλαχνος και δεν άντεχε να βλέπει την ΝΔ δεύτερη μετά τον Τσίπρα, έτσι το έριξε Μητσοτάκη για να κάνει χαρούμενες δεξιές ψυχές.
Σιγα μην εχει να προτεινει σε τυπε, γκρινια για τη γκρινια και κριτικη απο τον καναπε.Τύπε, τι μας προτείνεις;
Συγκεκριμένα όμως.
ετσι....αλλες 2? 4ετιες μητσοτακη και καθαρισαμεΦιλε μου θελω ΝΔ μονο και μονο για ψοφησουν ολοι αυτοι που το παιζουν δεξιοι και μεσαια ταξη που νομιζουν οτι ο Κουλης ειναι μαζι τους … να παει η πεινα γονα , να φανε ψωμι με κουπονι ..
Εχουν μπερδευτει οι εννοιες στην Ελλαδα , ολοι νομιζουν οτι ειναι μεσαια ταξη , σου λεει , Κοπελουζος , Γιαννακοπουλος , Μαρινακης , Βαρδινογιαννης , Μελισσανιδης πλουσιοι και μετα ειμαι εγω , ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ
δεν σε πιστεύω, είσαι δεξιόςΚερασμένο στούντιο;;;
ΦΑΝΕΡΩΝΟΜΑΙ
Κοτούλες λειράτες οι περισσότερες όταν ρωτάς κάτι τέτοιο.Σιγα μην εχει να προτεινει σε τυπε, γκρινια για τη γκρινια και κριτικη απο τον καναπε.