Νέα

Εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Idromenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 913
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε κάνει εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πρόσφατ

• Ναι (για όλα)

Ψήφοι: 87 24,4%
  • Όχι (για κανένα)

Ψήφοι: 75 21,1%
  • Τι είναι αυτό?

Ψήφοι: 19 5,3%
  • Ναι (αιματολογικές μόνο)

Ψήφοι: 84 23,6%
  • Ναι (επίχρισμα μόνο)

Ψήφοι: 4 1,1%
  • Ναι (πεοσκόπιση μόνο)

Ψήφοι: 5 1,4%
  • Όχι (δεν πάω σε γιατρούς)

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Όχι (αφου δεν έχω κανένα σύμπτωμα)

Ψήφοι: 67 18,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
καλησπερα συναγωστη

να ξερεις οτι το rapid test (πολυ ευαισθητο αλλα με ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο ψευδως θετικων) αποτελεσματων εχει νοημα ΜΟΝΟ μετα απο ενα μηνα αρα καλα δεν σου εκανε ο ευαγγελισμος και το κανονικο εχει καλα αποτελεσματα στους 3-μηνες για αυτο σου ειπαν να κανεις ξανα μετα απο 3 μηνες
Μα δεν πήγα στο νοσοκομείο να κάνω το rapid test γιατί και να ήθελα δεν το έχουν. Δεν ξέρω αλλα βλέπω μεγάλη σύγχυση με το θέμα και ούτε οι γιατροί δεν ξέρουν πότε είναι έγκυρο και πότε δεν είναι. Μάλλον θα πάω και εγώ με το μέρος των αρνητών γιατί όπως βλέπω ούτε τα τεστ είναι αξιόπιστα και μάλλον πρόκειται για έναν ιο φάντασμα...Έκλεισα να κάνω το rapid test τελικά στο Athens check point όπως είχα κάνει και πέρσι.

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
386
Πόντοι
26
Μα δεν πήγα στο νοσοκομείο να κάνω το rapid test γιατί και να ήθελα δεν το έχουν. Δεν ξέρω αλλα βλέπω μεγάλη σύγχυση με το θέμα και ούτε οι γιατροί δεν ξέρουν πότε είναι έγκυρο και πότε δεν είναι. Μάλλον θα πάω και εγώ με το μέρος των αρνητών γιατί όπως βλέπω ούτε τα τεστ είναι αξιόπιστα και μάλλον πρόκειται για έναν ιο φάντασμα...Έκλεισα να κάνω το rapid test τελικά στο Athens check point όπως είχα κάνει και πέρσι.

αν εχουν περασει μονο 15 μερες δεν εχει νοημα

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

Exω κάνει και εγώ εκεί τεστάκι και το στελεχώνουν πολύ καλά παιδιά.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
αν εχουν περασει μονο 15 μερες δεν εχει νοημα
Θα πάω μία τώρα και μία λίγο αργότερα. Έτσι κι αλλιώς δεν με αγχώνει η διαδικασία αφού το έχω κάνει αρκετές φορές

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Exω κάνει και εγώ εκεί τεστάκι και το στελεχώνουν πολύ καλά παιδιά.
Ναι είναι φοβερά παιδιά και καμία σχέση δεν έχει με το περιβάλλον του νοσοκομείου που σε αντιμετωπίζουν σαν υπάνθρωπο  :rockon:

zerar

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω ποια μέθοδο χρησιμοποιεί, πάντως είναι νέας τεχνολογίας που το αποτέλεσμα το έχεις σε ένα λεπτό

Kαλησπερα παιδια ,ξερετε μετα απο ποσο καιρο μπορω να κανω εξετασεις για ΣΜΝ ωστε να φαινετε καθαρα η διαγνωση??
Διαβασα πχ οτι για τον HIV οι εξετασεις πρεπει να γινουν μετα απο 6 μηνες.Ισχυει το ιδιο και για ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ?

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Kαλησπερα παιδια ,ξερετε μετα απο ποσο καιρο μπορω να κανω εξετασεις για ΣΜΝ ωστε να φαινετε καθαρα η διαγνωση??
Διαβασα πχ οτι για τον HIV οι εξετασεις πρεπει να γινουν μετα απο 6 μηνες.Ισχυει το ιδιο και για ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ?

Το ακαποτο το κάνουμε πάντα με καπότα φίλε, δεν διαβάζεις το site ?  :S

Επισκέπτης
εγω εκανα κατι εξετασεις αιματος και ουρων...δεν βρικε τιποτα ο γιατρος..μονο οτι εχω λιγο χοληστερινη..παλι καλα.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

zerar

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το ακαποτο το κάνουμε πάντα με καπότα φίλε, δεν διαβάζεις το site ?  :S

Το θεμα ειναι τωρα οτι εγινε....
Ξερεις τι παιζει με αυτο που ρωταω??μετα απο ποσο καιρο πρεπει να τις κανω ωστε να φανει η διαγνωση??

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ξερεις τι παιζει με αυτο που ρωταω??μετα απο ποσο καιρο πρεπει να τις κανω ωστε να φανει η διαγνωση??

Λάθος αρνητικά μπορούν να βγουν μέχρι και έξι μήνες μετά.
Συνήθως τρεις  μήνες φτάνουν.

zerar

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Λάθος αρνητικά μπορούν να βγουν μέχρι και έξι μήνες μετά.
Συνήθως τρεις  μήνες φτάνουν.

Σ ευχαριστω για την απαντηση ΚυρMedios!! για ολες δηλαδη πρεπει να περιμενω ενα τριμηνο ε?
Εσπασε χτες η καποτα κ δε ξερω τι να κανω....

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

Φεύγεις σφαίρα για το Συγγρός ( αν είσαι Αθήνα ) , να σώσεις οτιδήποτε σώζεται . Εδώ μέσα θα διαβάσεις πολλές παπάντζες κ άκρη δε θα βγάλεις. Εύχομαι να μην είναι τιποτα σοβαρό

zerar

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φεύγεις σφαίρα για το Συγγρός ( αν είσαι Αθήνα ) , να σώσεις οτιδήποτε σώζεται . Εδώ μέσα θα διαβάσεις πολλές παπάντζες κ άκρη δε θα βγάλεις. Εύχομαι να μην είναι τιποτα σοβαρό

Ελεγα να πηγαινα σε ιδιωτικη φιλε μου να ξεμπερδευα πιο γρηγορα....η μλκια ειναι οτι Πεμπτη πρωι πεταω για Αγγλια...

zerar

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ελεγα να πηγαινα σε ιδιωτικη φιλε μου να ξεμπερδευα πιο γρηγορα....η μλκια ειναι οτι Πεμπτη πρωι πεταω για Αγγλια...
Αλλα αν ειναι να φαινονται μετα απο τοσο καιρο δε βλεπω λογω να παω αμεσα...  :huh:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Σ ευχαριστω για την απαντηση ΚυρMedios!! για ολες δηλαδη πρεπει να περιμενω ενα τριμηνο ε?

Για HIV σου είπα μόνο.

Να πας σε έναν γιατρό μήπως?  :think:

zerar

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Για HIV σου είπα μόνο.

Να πας σε έναν γιατρό μήπως?  :think:

αν μπορεις απαντησε μου και για ολες τις αλλες ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ωστε να φαινεται η διαγνωση,
σε γιατρο τι να παω,αυτο εγινε χτες....

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Για μισο,εσπασε η καποτα σε πουτανα? σε μπουρδελο η αδεσποτη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom