bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ο μπολτεμορτιος τι κανει τοση ωρα την μετραει?
Λες να την ψάχνει τύπε και να μην την βρίσκει?ο μπολτεμορτιος τι κανει τοση ωρα την μετραει?
εγω παω μονο με μαυρεςμπε εμ βε σορρυ που χωνομαι στην κουβεντα σας
εγω με 24 γκομενες και πανω απο 150 διαφορετικες πουτανες στα 33 μου παω καλα πως με κοβεις, να επιταχυνω?
μετα την προσθετικη στηθουςΓια βάλε και καμιά άλλη φώτο να δούμε καλύτερα
τι κι αν ειναι σαν πινεζες κανουν πιπες οι κινεζεςΤα τζαπανάκια κάνουν τις καλύτερες πίπες πάντως...
Κυριολεκτο , και ξερεις οτι ειμαι οκ σε οτι λεω..15 γκομενες...η 3 σχεση με πολυ γαμηση με την καθε μια ξεχορηστα και 2.700 πουτανες κυριος στη φυληςΣε προκαλω!
18,3 cm ειναι το τσουτσουνι μου
Επισης εχω παει με πανω απο 40 γκομενες και πανω απο 300 διαφορετικες πουτανες
Για πες μας εσυ...
ναι αυτο ειναι ενα θεματακι οντωςΚαι γω ξεροχυνω με αραπινες, αλλα μου πεφτε πολυ μαλλι τυπε και τις εχω ελαττωσει
2.700 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ? δυσκολο να τις θυμασαι, μηπως εννοεις 2.700 επισκεψεις?Κυριολεκτο , και ξερεις οτι ειμαι οκ σε οτι λεω..15 γκομενες...η 3 σχεση με πολυ γαμηση με την καθε μια ξεχορηστα και 2.700 πουτανες κυριος στη φυλης
φαινεται απτην τριχοπτωση στην φωτο σου στο αβαταρ τυπεεγω παω μονο με μαυρες
Στην άλλη που είχε βάλει και κυμάτιζε η φράντζα δεν φαινόταν πολύ τύπε :Sφαινεται απτην τριχοπτωση στην φωτο σου στο αβαταρ τυπε
2.700 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ? δυσκολο να τις θυμασαι, μηπως εννοεις 2.700 επισκεψεις?
Στην άλλη που είχε βάλει και κυμάτιζε η φράντζα δεν φαινόταν πολύ τύπε :S
Ειμαι 30 και υπολογησε απο τα 14 μου....16 χρονια...Οχι παντα με διαφορετικη κολαγα με ορισμενες και της γαμουσα και 5 και 10 σπανιος 50 φορες...την καθε μια ...Σαφος επισκεψης ενοω τυπε μουθα πρεπει για 10 χρονια να πας σχεδον καθε μερα με μια διαφορετικη. μαλλον 2.700 επισκεψεις εννοαει
Δηλαδή μαν έχεις δώσει το λιγότερο 27 χιλιάρικα στις πουτάνες? :o :o :o
Αν βαλης και κατι στο σπιτι με 100ευρα...Κατι αλλες που εκανα γνωριμια εκτος μπουρδελου και πηγαινα σε χοτελια...80ευρα...εκει...Αν βαλης και κατι δωρακια χρηματικα ενοω...στις πολυ καλες gfe...πες 40 νασαι μεσα.. Κανονηκα θαπρεπε να εχω κουπονια και να μπαινο δωρεαν σημερα αλλα που :SΔηλαδή μαν έχεις δώσει το λιγότερο 27 χιλιάρικα στις πουτάνες? :o :o :o