Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα και πολλά φιλάκια. Σήμερα είμαστε μεχρι τις 9 το βραδυ Λαουρα, Βικη, Ευα, Κατερινα Κασάνδρα και μια καινούργια κοπέλα η Εβετ από Βουλγαρία. Σας περιμένουμε για όμορφο μασαζ και καινούργια προγράμματα από κοντά. Να είστε όλοι καλά.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα και πολλά φιλάκια. Σήμερα είμαστε μεχρι τις 7 το βραδυ Λαουρα, Βικη, Ευα, και Κατερινα. Σας περιμένουμε για όμορφο μασαζ και καινούργια προγράμματα από κοντά. Να είστε όλοι καλά. :-* :-*

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα και πολλά φιλάκια. Σήμερα είμαστε μεχρι τις 7 το βραδυ Λαουρα, Βικη, Ευα, και Κατερινα. Σας περιμένουμε για όμορφο μασαζ και καινούργια προγράμματα από κοντά. Να είστε όλοι καλά. :-* :-*

βρε  κατερινα καλημερα  δεν θα σου πω εαν εχω ερθει στο μαγαζι σου η οχι αλλα θα σου πω αυτο
αμολας τους αγαπουληδες σου κοντευεις να φτιαξεις δωδεκαδα, ποδοσφαιρικη ομαδα , μας παραμηθιαζουν  κανουν ενημερωσεις, το ροστερ ανεβοκατεβαινει , παρε ολους τους αγαπουληδες κερασετους ενα ποτο στο συνταγμα  αστους εκει να τρωγονται και φροντισε  να αυξησεις το ροστερ να ερχομαστε εμεις οι ταλαιπωροι για ενα μασαζακι και για να αλαφρωσει η ψυχουλα μας απο τα υπολοιπα .
εμας δεν μας νοιαζει αν γραφεις κινεζικα  η αλαμπουρνεζικα . το προγραμμα θελουμε .
αλλοι εχουν τα βιτσια δηθεν  ..... και για να ερθουν για μασαζ πρεπει εσυ να εχεις τελειωσει πανεπιστημιο και να γραφεις απταιστα ελληνικα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εσυ εχεις παρει χαμπαρει την κατασταση στην ελλαδα και ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα??????
λεω το εχεις παρει χαμπαρι??????  στο λεω αυτο γιατι μερες τωρα με τους αγαπουληδες σου διαφημιζεις πολλα προγραμματα απο κοντα
γιατι δεν γραφεις τα προγραμματα να τα ξερουμε???? δηλαδη να χαλασω εγω και πολλοι αλλοι 20 ευρω βενζινα να ελθω στο μαγαζι σου τζαμπα.
γραψε τα προγραμματα  η εαν κανεις τιποτα προσφορες οπως αλλα μαγαζια  να ξερουμε, το ετσι ξεκαρφωτα ειναι μεγαλη κοροιδια , αλλα μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και την κακη του μερα λεμε εδω , θα το εχεις ακουστα

αυτα τα ολιγα  συγνωμη που στα χωνω ετσι αλλα ομολογω οτι εχεις πολυ καλο χωρο σαν μασαντζιδικο (ισως το εχω δει ισως οχι)  εαν φτιαξεις το ροστερ θα εισαι και η πρωτη  ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος οι καιροι πολυ  δυσκολοι
αντε καλες δουλειες και μακρια μας οι αγαπουληδες κρατησε τους για παρτι σου μονο

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Βαρέθηκα να διαβάζω για "μασαΝτζίδικα" και για "μασαΝτζούδες".....ρε φίλε,ποιανού κλώνος εισαι? μας τα έχεις πρήξει 3 μέρες τώρα που γράφτηκες.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.115
Πόντοι
46.232
δεν αξίζει να ασχοληθείς , δεν βλέπεις ό τύπος τα ξέρει όλα  :jerking: :jerking: :jerking:

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Τι είν' τούτο το νούμερο πάλι ?????

Ρε παπάρες ... εμείς πως δεν τα είχαμε πάρει χαμπάρι αυτά μέχρι τώρα ???

ΥΓ : Κριτικές 0 όμως... τστστστσ

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
βρε  κατερινα καλημερα  δεν θα σου πω εαν εχω ερθει στο μαγαζι σου η οχι αλλα θα σου πω αυτο
αμολας τους αγαπουληδες σου κοντευεις να φτιαξεις δωδεκαδα, ποδοσφαιρικη ομαδα , μας παραμηθιαζουν  κανουν ενημερωσεις, το ροστερ ανεβοκατεβαινει , παρε ολους τους αγαπουληδες κερασετους ενα ποτο στο συνταγμα  αστους εκει να τρωγονται και φροντισε  να αυξησεις το ροστερ να ερχομαστε εμεις οι ταλαιπωροι για ενα μασαζακι και για να αλαφρωσει η ψυχουλα μας απο τα υπολοιπα .
εμας δεν μας νοιαζει αν γραφεις κινεζικα  η αλαμπουρνεζικα . το προγραμμα θελουμε .
αλλοι εχουν τα βιτσια δηθεν   ..... και για να ερθουν για μασαζ πρεπει εσυ να εχεις τελειωσει πανεπιστημιο και να γραφεις απταιστα ελληνικα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εσυ εχεις παρει χαμπαρει την κατασταση στην ελλαδα και ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα??????
λεω το εχεις παρει χαμπαρι??????  στο λεω αυτο γιατι μερες τωρα με τους αγαπουληδες σου διαφημιζεις πολλα προγραμματα απο κοντα
γιατι δεν γραφεις τα προγραμματα να τα ξερουμε???? δηλαδη να χαλασω εγω και πολλοι αλλοι 20 ευρω βενζινα να ελθω στο μαγαζι σου τζαμπα.
γραψε τα προγραμματα  η εαν κανεις τιποτα προσφορες οπως αλλα μαγαζια  να ξερουμε, το ετσι ξεκαρφωτα ειναι μεγαλη κοροιδια , αλλα μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και την κακη του μερα λεμε εδω , θα το εχεις ακουστα

αυτα τα ολιγα  συγνωμη που στα χωνω ετσι αλλα ομολογω οτι εχεις πολυ καλο χωρο σαν μασαντζιδικο (ισως το εχω δει ισως οχι)  εαν φτιαξεις το ροστερ θα εισαι και η πρωτη  ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος οι καιροι πολυ  δυσκολοι
αντε καλες δουλειες και μακρια μας οι αγαπουληδες κρατησε τους για παρτι σου μονο

νε αγαπι μου τορα που θα τα κσαναφτιακσο μαζι σου θα το φτιακσουμε παλι το μαγκαζι. δεν εινε αναγκι να τα γραφισ εδο. μου τα ειπεσ τιν πεμτη που ιρθεσ στο μαγκαζι.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τι είν' τούτο το νούμερο πάλι ?????

Ρε παπάρες ... εμείς πως δεν τα είχαμε πάρει χαμπάρι αυτά μέχρι τώρα ???

ΥΓ : Κριτικές 0 όμως... τστστστσ
και εγω δεν τα ειχα παρει χαμπαρι μεγαλε αλλα οταν τα πηρα ειπα να τα γραψω ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε σε ελευθερη χωρα ζουμε
την γνωμη μας ελευθερα μπορουμε να λεμε
δεν μπορω να ψηφισω ενα για τον τοπ στις ενημερωσεις και να ειναι αγαπουλης  θα εχω τυψεις και ειμαι  πολυ θρησκευομενο ατομο.αληλλουλιααααα
και εσυ συντροφε  μεγαλε τις κριτικες του νεα σμυρνη τις θεωρεις αληθινες??????
ο κακομοιρης ειπε να ξεφυγει απο τα δελα  να εχει λιγο κοκο τζαμπα αντε νεοσμυρνιοτη και εις ανωτερα

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
νε αγαπι μου τορα που θα τα κσαναφτιακσο μαζι σου θα το φτιακσουμε παλι το μαγκαζι. δεν εινε αναγκι να τα γραφισ εδο. μου τα ειπεσ τιν πεμτη που ιρθεσ στο μαγκαζι.
αστο δεν γραφεις εσυ για να σου απαντησω κοπελια???????
ειπαμε βαλτους με τη σειρα να κανουν την ενημερωση καθημερινα  αλλα να το ξερουμε  ρε παιδακι μου να μη στελνουμε π.μ
και απαντανε αυτοι.
οταν θα γραψεις εσυ θα σου ψυθιρισω αρκετα φωνηεντα καθ οτι ειμαι  και μορτης  αντε μπαι μπαι  (αυτο ειναι στον αγαπουλη που εγραψε και οχι σε σενα κοπελια

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1

που εισαι κατερινα καθολου εξυπνη η κινηση αυτη να πεις στον αγαπουλη που το εγραψε  , αληθεια ποιος ειναι ο σπαρκ ,ο αστραπη, ο μαριος καλος, ο ροκυ .  ο νεα σμυρνη ?????  ειπαμε εχεις σενιο μαγαζακι    αλλα σε μενα οι που....... (σε σεβομαι κοπελια και δεν αναφερω ολη την λεξη) δεν περνανε αγαπουληδες σαν αυτους που αναφερω ποιο πανω τους μασαω και τους φτυνω σαν στραγαλια ... γκεκε?????? ετσι να τους πεις
το αγαπη μου και τετοια σε μενα δεν πιανουν κατερινα , εγω σου ανεφερα καποια πραγματα  γιατι καταντα  μακακια  αντε φτου το ειπα τον κακο λογο.....
τις δυσκολες αυτες μερες που ζουμε ολοι οφειλεις να σεβεσαι τους πελατες σου  γιατι απο εμας βγαζεις και εσυ το ψωμακι σου ...
διαφημιζεις ξεκαρφωτα πολλα προγραμματα απο κοντα...... δηλαδη οποιος μακακας τσιμπησει και ερθει ισως καθησει????
ειναι σοβαρα αυτα ειναι επαγγελματισμος αυτος????? εκτος και εαν θελεις να το κανεις prive το τσαρδακι σου δηλαδη μονο για μελη...
ε τοτε πεσμαστο βρε παιδακι μου να το ξερουμε

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:smitten: :smitten: :smitten:

Αχχχ.... Ταϊλάνδη...  :smitten: :smitten: :smitten:

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
και εγω δεν τα ειχα παρει χαμπαρι μεγαλε αλλα οταν τα πηρα ειπα να τα γραψω ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε σε ελευθερη χωρα ζουμε
την γνωμη μας ελευθερα μπορουμε να λεμε
δεν μπορω να ψηφισω ενα για τον τοπ στις ενημερωσεις και να ειναι αγαπουλης  θα εχω τυψεις και ειμαι  πολυ θρησκευομενο ατομο.αληλλουλιααααα
και [size=14pt]εσυ συντροφε  μεγαλε τις κριτικες του νεα σμυρνη τις θεωρεις αληθινες??????
[/size]ο κακομοιρης ειπε να ξεφυγει απο τα δελα  να εχει λιγο κοκο τζαμπα αντε νεοσμυρνιοτη και εις ανωτερα

Ρε δικιέ μου .... θέλεις να πιστέψουμε ότι γράφτηκες στις 31-01-2013, έχεις 21 μηνύματα, 0 κριτικές και αμέσως κατάλαβες τι παίζει εδώ μέσα και ποιές κριτικές είναι αληθινές και ποιές όχι ?????

Δε μας παρατάς λέω εγώ ???

:knuppel: :knuppel: :knuppel:

ααα.... και να μη ξεχάσω ... από που και ως που είμαστε σύντροφοι ???

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Ρε δικιέ μου .... θέλεις να πιστέψουμε ότι γράφτηκες στις 31-01-2013, έχεις 21 μηνύματα, 0 κριτικές και αμέσως κατάλαβες τι παίζει εδώ μέσα και ποιές κριτικές είναι αληθινές και ποιές όχι ?????

μα είπε ο άνθρωπος, ότι ξέρει πολλά γιατί οι κοπέλλες κελαηδάνε. Άρα πρέπει να κάνει στενή παρέα με τις κοπέλες που κελαηδάνε. Ή... είναι κοπέλα και κελαηδάει.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1

καλα ενταξει μην βαρας συναγωνιστη στα μασαντζιδικα με τις θεραπευτριες  παρτο οπς θες  οσο για τα λιγα  ποστς  τι να κανουμε βρηκα την ευκαιρεια με την ψηφοφορια το ειπα εξαλλου ......
να σου πω ομως δυο φωνηεντακια οτι οταν οι υπολοιποι βυζαιναν ακομη το μητρικο γαλα εγω συχναζα στα κωλομπαρα μεσα στη λασπη που τοτε εμπαινες με γαλοτσες τοσο λασπη ειχε  συναγωνιστη αρα δεν μπορει να βγαινει ο καθε'' ιστοριας '' να προμοταρη καλυμενα η οχι καποιο μαγαζι  αυτα αντε να ξεκουραστουμε λιγακι  γιατι με ταλαιπωρησε η  μασαντζου χτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
καλα ενταξει μην βαρας συναγωνιστη στα μασαντζιδικα με τις θεραπευτριες  παρτο οπς θες  οσο για τα λιγα  ποστς  τι να κανουμε βρηκα την ευκαιρεια με την ψηφοφορια το ειπα εξαλλου ......
να σου πω ομως δυο φωνηεντακια οτι οταν οι υπολοιποι βυζαιναν ακομη το μητρικο γαλα εγω συχναζα στα κωλομπαρα μεσα στη λασπη που τοτε εμπαινες με γαλοτσες τοσο λασπη ειχε  συναγωνιστη αρα δεν μπορει να βγαινει ο καθε'' ιστοριας '' να προμοταρη καλυμενα η οχι καποιο μαγαζι  αυτα αντε να ξεκουραστουμε λιγακι  γιατι με ταλαιπωρησε η  μασαντζου χτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νομίζω ότι αυτή  :bigdick: η μασαΝτζού πρέπει να σε ταλαιπώρησε και όχι μόνο χτες αλλά  τόσες μέρες που εμφανίστηκες σαν κομήτης.
Έτσι πρόχειρα που είδα για τον σμύρνη, έχει κάνει καμιά 10αριά κριτικές τους τελευταίους μήνες όλες σε δάφορετικά μαγαζιά. Δεν είναι δυνατόν να είναι σε όλα αγαπούλης. Κοινή λογική χρειάζεται

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Κι εγώ τι να πω με τον παπαρολόγο; Να μου έλεγε κανείς ότι προμοτάρω το Φερρών 19 όπου έχω καταγαμίσει την κινέζα η οποία αντικειμενικά δεν είναι και όμορφη, και κάθε φορά ζαλίζω τα αρχίδια των συναγωνιστών με το πόσο καλά πέρασα, να πω εντάξει, φταίω Κε Πρόεδρε Κοι Δικασταί Κε Εισαγγελεύ Davidpav  Αλλά να με πει αγαπούλη επειδή έστειλα φιλάκια στην Κατερίνα με την οποία δεν έχω περάσει ποτέ, και ότι προμοτάρω μασατζίδικο στο οποίο έχω περάσει μόνο μια φορά με μια Λίζα χωρίς να γράψω και καμμιά διθυραμβική κριτική, ενώ όλες τις επόμενες φορές έχω φύγει με ελαφρά πηδηματάκια αποδεικνύει ότι το άτομο είναι ό,τι να ναι.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Κι εγώ τι να πω με τον παπαρολόγο; Να μου έλεγε κανείς ότι προμοτάρω το Φερρών 19 όπου έχω καταγαμίσει την κινέζα η οποία αντικειμενικά δεν είναι και όμορφη, και κάθε φορά ζαλίζω τα αρχίδια των συναγωνιστών με το πόσο καλά πέρασα, να πω εντάξει, φταίω Κε Πρόεδρε Κοι Δικασταί Κε Εισαγγελεύ Davidpav  Αλλά να με πει αγαπούλη επειδή έστειλα φιλάκια στην Κατερίνα με την οποία δεν έχω περάσει ποτέ, και ότι προμοτάρω μασατζίδικο στο οποίο έχω περάσει μόνο μια φορά με μια Λίζα χωρίς να γράψω και καμμιά διθυραμβική κριτική, ενώ όλες τις επόμενες φορές έχω φύγει με ελαφρά πηδηματάκια αποδεικνύει ότι το άτομο είναι ό,τι να ναι.

Μια και το ανέφερες το Κινεζάκι, παραμένει στο Φερρών γιατί δύο φορές που πέρασα την προηγούμενη βδομάδα, δεν το είδα.

Kostis_37

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το εν λόγω μαγαζι προσφερει υπηρεσίες ξυρισματος της ευαισθητης περιοχής;
Θυμόμουν οτι παλαιότερα υπηρχε κατι τετοιο εκει κοντα στο κολωνακι αλλά μετα δεν εχω βρει αλλο μαγαζι που να εχει αυτη την υπηρεσία.
Γνωριζει κανεις αν προσφερει;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.115
Πόντοι
46.232
που εισαι κατερινα καθολου εξυπνη η κινηση αυτη να πεις στον αγαπουλη που το εγραψε  , αληθεια ποιος ειναι ο σπαρκ ,ο αστραπη, ο μαριος καλος, ο ροκυ .  ο νεα σμυρνη ?????  ειπαμε εχεις σενιο μαγαζακι     αλλα σε μενα οι που....... (σε σεβομαι κοπελια και δεν αναφερω ολη την λεξη) δεν περνανε αγαπουληδες σαν αυτους που αναφερω ποιο πανω τους μασαω και τους φτυνω σαν στραγαλια ... γκεκε?????? ετσι να τους πεις
το αγαπη μου και τετοια σε μενα δεν πιανουν κατερινα , εγω σου ανεφερα καποια πραγματα  γιατι καταντα  μακακια  αντε φτου το ειπα τον κακο λογο.....
τις δυσκολες αυτες μερες που ζουμε ολοι οφειλεις να σεβεσαι τους πελατες σου  γιατι απο εμας βγαζεις και εσυ το ψωμακι σου ...
διαφημιζεις ξεκαρφωτα πολλα προγραμματα απο κοντα...... δηλαδη οποιος μακακας τσιμπησει και ερθει ισως καθησει????
ειναι σοβαρα αυτα ειναι επαγγελματισμος αυτος????? εκτος και εαν θελεις να το κανεις prive το τσαρδακι σου δηλαδη μονο για μελη...
ε τοτε πεσμαστο βρε παιδακι μου να το ξερουμε

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
φου σε βαρέθηκα , άντε πες την αλήθεια που το έχεις το μαγαζί με τα δώρα να έρθω να ψωνίσω.... γιατί ρε αταχτούλικο δεν το έλεγες απο την αρχή ότι θες τζίρους , άντε βρέ πεσμου να έρθω να πάρω τίποτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom