Κακε ανθρωπε !!! :-* :-* :-*
Έχεις δίκιο..... έπρεπε να πω χορτασμένος! :-* :-* :-*
Κακε ανθρωπε !!! :-* :-* :-*
Καλημέρα και πολλά φιλάκια. Σήμερα είμαστε μεχρι τις 7 το βραδυ Λαουρα, Βικη, Ευα, και Κατερινα. Σας περιμένουμε για όμορφο μασαζ και καινούργια προγράμματα από κοντά. Να είστε όλοι καλά. :-* :-*
βρε κατερινα καλημερα δεν θα σου πω εαν εχω ερθει στο μαγαζι σου η οχι αλλα θα σου πω αυτο
αμολας τους αγαπουληδες σου κοντευεις να φτιαξεις δωδεκαδα, ποδοσφαιρικη ομαδα , μας παραμηθιαζουν κανουν ενημερωσεις, το ροστερ ανεβοκατεβαινει , παρε ολους τους αγαπουληδες κερασετους ενα ποτο στο συνταγμα αστους εκει να τρωγονται και φροντισε να αυξησεις το ροστερ να ερχομαστε εμεις οι ταλαιπωροι για ενα μασαζακι και για να αλαφρωσει η ψυχουλα μας απο τα υπολοιπα .
εμας δεν μας νοιαζει αν γραφεις κινεζικα η αλαμπουρνεζικα . το προγραμμα θελουμε .
αλλοι εχουν τα βιτσια δηθεν ..... και για να ερθουν για μασαζ πρεπει εσυ να εχεις τελειωσει πανεπιστημιο και να γραφεις απταιστα ελληνικα
εσυ εχεις παρει χαμπαρει την κατασταση στην ελλαδα και ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα??????
λεω το εχεις παρει χαμπαρι?????? στο λεω αυτο γιατι μερες τωρα με τους αγαπουληδες σου διαφημιζεις πολλα προγραμματα απο κοντα
γιατι δεν γραφεις τα προγραμματα να τα ξερουμε???? δηλαδη να χαλασω εγω και πολλοι αλλοι 20 ευρω βενζινα να ελθω στο μαγαζι σου τζαμπα.
γραψε τα προγραμματα η εαν κανεις τιποτα προσφορες οπως αλλα μαγαζια να ξερουμε, το ετσι ξεκαρφωτα ειναι μεγαλη κοροιδια , αλλα μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και την κακη του μερα λεμε εδω , θα το εχεις ακουστα
αυτα τα ολιγα συγνωμη που στα χωνω ετσι αλλα ομολογω οτι εχεις πολυ καλο χωρο σαν μασαντζιδικο (ισως το εχω δει ισως οχι) εαν φτιαξεις το ροστερ θα εισαι και η πρωτη ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος οι καιροι πολυ δυσκολοι
αντε καλες δουλειες και μακρια μας οι αγαπουληδες κρατησε τους για παρτι σου μονο
και εγω δεν τα ειχα παρει χαμπαρι μεγαλε αλλα οταν τα πηρα ειπα να τα γραψω ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε σε ελευθερη χωρα ζουμεΤι είν' τούτο το νούμερο πάλι ?????
Ρε παπάρες ... εμείς πως δεν τα είχαμε πάρει χαμπάρι αυτά μέχρι τώρα ???
ΥΓ : Κριτικές 0 όμως... τστστστσ
αστο δεν γραφεις εσυ για να σου απαντησω κοπελια???????νε αγαπι μου τορα που θα τα κσαναφτιακσο μαζι σου θα το φτιακσουμε παλι το μαγκαζι. δεν εινε αναγκι να τα γραφισ εδο. μου τα ειπεσ τιν πεμτη που ιρθεσ στο μαγκαζι.
νε αγαπι μου τορα που θα τα κσαναφτιακσο μαζι σου θα το φτιακσουμε παλι το μαγκαζι. δεν εινε αναγκι να τα γραφισ εδο. μου τα ειπεσ τιν πεμτη που ιρθεσ στο μαγκαζι.
και εγω δεν τα ειχα παρει χαμπαρι μεγαλε αλλα οταν τα πηρα ειπα να τα γραψω ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε σε ελευθερη χωρα ζουμε
την γνωμη μας ελευθερα μπορουμε να λεμε
δεν μπορω να ψηφισω ενα για τον τοπ στις ενημερωσεις και να ειναι αγαπουλης θα εχω τυψεις και ειμαι πολυ θρησκευομενο ατομο.αληλλουλιααααα
και [size=14pt]εσυ συντροφε μεγαλε τις κριτικες του νεα σμυρνη τις θεωρεις αληθινες??????
[/size]ο κακομοιρης ειπε να ξεφυγει απο τα δελα να εχει λιγο κοκο τζαμπα αντε νεοσμυρνιοτη και εις ανωτερα
Ρε δικιέ μου .... θέλεις να πιστέψουμε ότι γράφτηκες στις 31-01-2013, έχεις 21 μηνύματα, 0 κριτικές και αμέσως κατάλαβες τι παίζει εδώ μέσα και ποιές κριτικές είναι αληθινές και ποιές όχι ?????
Δε μας παρατάς λέω εγώ ???
ααα.... και να μη ξεχάσω ... από που και ως που είμαστε σύντροφοι ???
Ρε δικιέ μου .... θέλεις να πιστέψουμε ότι γράφτηκες στις 31-01-2013, έχεις 21 μηνύματα, 0 κριτικές και αμέσως κατάλαβες τι παίζει εδώ μέσα και ποιές κριτικές είναι αληθινές και ποιές όχι ?????
Δε μας παρατάς λέω εγώ ???
ααα.... και να μη ξεχάσω ... από που και ως που είμαστε σύντροφοι ???
καλα ενταξει μην βαρας συναγωνιστη στα μασαντζιδικα με τις θεραπευτριες παρτο οπς θες οσο για τα λιγα ποστς τι να κανουμε βρηκα την ευκαιρεια με την ψηφοφορια το ειπα εξαλλου ......
να σου πω ομως δυο φωνηεντακια οτι οταν οι υπολοιποι βυζαιναν ακομη το μητρικο γαλα εγω συχναζα στα κωλομπαρα μεσα στη λασπη που τοτε εμπαινες με γαλοτσες τοσο λασπη ειχε συναγωνιστη αρα δεν μπορει να βγαινει ο καθε'' ιστοριας '' να προμοταρη καλυμενα η οχι καποιο μαγαζι αυτα αντε να ξεκουραστουμε λιγακι γιατι με ταλαιπωρησε η μασαντζου χτες
Κι εγώ τι να πω με τον παπαρολόγο; Να μου έλεγε κανείς ότι προμοτάρω το Φερρών 19 όπου έχω καταγαμίσει την κινέζα η οποία αντικειμενικά δεν είναι και όμορφη, και κάθε φορά ζαλίζω τα αρχίδια των συναγωνιστών με το πόσο καλά πέρασα, να πω εντάξει, φταίω Κε Πρόεδρε Κοι Δικασταί Κε Εισαγγελεύ Davidpav Αλλά να με πει αγαπούλη επειδή έστειλα φιλάκια στην Κατερίνα με την οποία δεν έχω περάσει ποτέ, και ότι προμοτάρω μασατζίδικο στο οποίο έχω περάσει μόνο μια φορά με μια Λίζα χωρίς να γράψω και καμμιά διθυραμβική κριτική, ενώ όλες τις επόμενες φορές έχω φύγει με ελαφρά πηδηματάκια αποδεικνύει ότι το άτομο είναι ό,τι να ναι.
που εισαι κατερινα καθολου εξυπνη η κινηση αυτη να πεις στον αγαπουλη που το εγραψε , αληθεια ποιος ειναι ο σπαρκ ,ο αστραπη, ο μαριος καλος, ο ροκυ . ο νεα σμυρνη ????? ειπαμε εχεις σενιο μαγαζακι αλλα σε μενα οι που....... (σε σεβομαι κοπελια και δεν αναφερω ολη την λεξη) δεν περνανε αγαπουληδες σαν αυτους που αναφερω ποιο πανω τους μασαω και τους φτυνω σαν στραγαλια ... γκεκε?????? ετσι να τους πεις
το αγαπη μου και τετοια σε μενα δεν πιανουν κατερινα , εγω σου ανεφερα καποια πραγματα γιατι καταντα μακακια αντε φτου το ειπα τον κακο λογο.....
τις δυσκολες αυτες μερες που ζουμε ολοι οφειλεις να σεβεσαι τους πελατες σου γιατι απο εμας βγαζεις και εσυ το ψωμακι σου ...
διαφημιζεις ξεκαρφωτα πολλα προγραμματα απο κοντα...... δηλαδη οποιος μακακας τσιμπησει και ερθει ισως καθησει????
ειναι σοβαρα αυτα ειναι επαγγελματισμος αυτος????? εκτος και εαν θελεις να το κανεις prive το τσαρδακι σου δηλαδη μονο για μελη...
ε τοτε πεσμαστο βρε παιδακι μου να το ξερουμε